И през Новата Година здраве, берекет в Бургас да има - 69

• 19 437
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
бубичко, Честито и от мен! На мен пък ми беше гадно и ми се обръщаше стомаха да го въртя това пъпче и затова само леко повдигах и мажех със спирт ... ама пак падна, де  Mr. Green

# 166
  • Бургас
bubi4ko , аз не го въртях, че ми се свиваше всичко, а казват, че не ги боли. Топях памуче със спирт и накапват около пъпа по няколко пъти на ден. Падна на тринадесетия ден. После около седмица го разтварях и ръсих с Топоцин по 3-4 пъти на ден.

Ние днес за втори път се разхождахме, че времето страхотно. Аз за питам по колко време трябва да се извежда, че в събота го изкарахме за сефте и вместо 30 мин. направихме двучасова разходка. Резултата беше запушен нос и сега ме е страх да не ми се разболее.

# 167
  • Бургас
Бубабо слагай дъждобрана за да не духа в количката и си джиткайте спокойно.
Ние нали сме "по-големи" не се пазим толкова,но в нашият парк гледам и други мъничета
и са с дъждобраните и правят дълги разходки.

# 168
Здравейте, мога ли да се присъединя и аз към вас? newsm03 Нашият бебок вече е на 2 мес. и се надявам да ми остава повече свободно време.

Вчера и ние бяхме на разходка - за първи път се престраших да го изкарам с количката, защото дълго време лекувахме хрема и все ми се виждаше студено. В морската беше пълно с майки с бебоци. Времето беше прекрасно и направо не ми се прибираше - мотахме се 3 часа. То всъщност и днес е така, но няма как да излезем и само надничаме през терасата. Аз съм от Лазур и освен в морската май няма къде да отида с количката. Вие къде се разхождате? 1stroller

# 169
  Николай е с шарка, пък аз не съм я карала. Ще стане интересно, ако ме зарази  Confused /мрън, мрън/

По този повод да попитам наисина ли не трябва да го къпя и колко време  Rolling Eyes

# 170
ооо Иве, интересно ще е, да...
не го къпи наистина, трябва хубаво да загорят пъпките и почти да минат и тогава чак можеш да къпиш, противопоказни са всякакви химии в сапунените изделия и производни...
Ако искаш къпи, ама само с вода и то след някой друг ден
Мажи с ментолов спирт, против сърбежа и  сулфатиацол.... А една моя колежка сега казва, че тетрата също много помагала.
Освен това си наясно, че и диета трябва да се спазва нали  Peace

Дано на теб поне да ти се размине  Hug

# 171
  • у нас
  Николай е с шарка, пък аз не съм я карала. Ще стане интересно, ако ме зарази  Confused /мрън, мрън/

По този повод да попитам наисина ли не трябва да го къпя и колко време  Rolling Eyes

какви му бяха симптомите първоначално?

# 172

какви му бяха симптомите първоначално?

Ками   bouquet Каква диета? Личната каза да не давам яйца, риба и шоколад. Има ли и нещо друго, което не трябва да давам?
    Sinara   ами направо обрив се появи. Вчера ми казаха че има варицела в градината, снощи го разгледах и открих 2 пъпки, заведох го днес при личната и докато й обяснявах да не се смее, че го водя за две пъпки, тя му вдигна блузката и вече бяха доста повече от 2.  Rolling Eyes

Уф дано да ми серазмине наистина, сега се тъпча с витамин Ц и осцилококцинум  Laughing

# 173
  • По света и У нас
iveto_ - около 2 седмици е инкубационния период при шарките  Rolling Eyes ... или поне при варицелата до колкото знам ... най-кофтите е че се предава по въздушно-капков път и не искам да те отчайвам  Rolling Eyes, за късмет я карах на "дърти" години Mr. Green ...
А някакви по особени симпоми, като изключим пъпките поне първоначално нямам спомен да съм имала  Rolling Eyes ... най-кофтие е, че се появяват нявсъкъде  Rolling Eyes и си сърбят  Sick Ками - правилно ти е казала, ментоловия спирт определено носи облекчение, въпреки че е временно  Rolling Eyes
Виж за диетата бях забравила  ooooh!

Стискам ти палци, остава само да чакаш  Hug

# 174
  • Бургас
mari_ana, ние се разхождаме по Александровска, Богориди и Морската градина по обяд между 12 и 15 ч горе-долу. Grinning

# 175
Вие къде се разхождате? 1stroller
Маце, аз щъкам по главната, Александровска, Богориди, из морската ходя много и кажи речи навсякъде.Живея до Френската гимназия и навсякъде ми е удобно и наблизо да ходя.

# 176
Здравейте и от мен майска мама! SmileКазвам се Мими и съм от Бургас. Термина ми е на 07.06. Very HappyИначе чувствам се перфектно с изключение 4е съм на магнерот и незнам колко време още ще го пия.Иначе малкия мъж baby_neutral доста често се обажда и това ме прави щастлива.Дано всичко е наред с мен и с вас .Надявам се да си обменяме инфо за напред  Smile

# 177
  • Бургас
Иве, да не те отчайвам, но моя мъж я кара шарката на пролет със Стоян. Интересно е, че я кара доста по-леко от децата, ама аз го натъпках с Изопринозин. Питай вашата докторка дали може да даваш на детето, да не се мъчи.
Аз пък снощи за малко да взривя микровълновата, сложих затворено бебешко шише с вода и гръмна. Днес ходихме за нова микровълнова, защото потроших бая работи вътре. Ама съвсем бях забравила, че шишето трябва да е отворено.
И ние започнахме да обикаляме по главната или в Морската градина след 13часа.

# 178
  • у нас
Иве, мерси за отговора   bouquet

Днес в градината на малкия от 34 деца бяха останали само 7  #Crazy Всички болни. И мен ме извикаха на обед да го взема, че вдигнал Т. И учителката вика може да е шарка, макар че нямало още при тях, ама не се знаело. Ама не е ходихме на лекар. Та сега ще сме в домстой  Simple Smile

# 179
    Изопринозин пиехме до скоро и двамата с Николай. Така като гледам той ще я изкара леко, а пък за мен каквото стане в крайна сметка. Да ви кажа честно даже ми е готино, че не съм на работа  Mr. Green
    Синара бързо да се оправя детенце  Simple Smile

И да ви споделя зарибила съм се яко по някакъв сериал  Embarassed цял ден го гледам /майка ми е виновна/

Общи условия

Активация на акаунт