Гоблени-40

• 66 231
  • 448
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Добрич
Tasha, твоята Африканка е класика в жанра на Ланарте. Laughing Преди време бяха подарили на мъжа ми една дървена маска и като излязоха тези новите модели на Ланарте, ми светна че може да ги закача от дветестрани на маската и така се навих. Видях, че май си купила божурите на Дименшънс. Аз също много ги харесах, но като го гледам колко е голям и събирам кураж за него.

did_ned, добре дошла при нас. Имаш много и хубави гоблени.

# 166
  • София
did_ned, добре дошла при нас  Hug Много хубави неща си сътворила Simple Smile
Аз се кандидатирам, ако може, за схема и ключ на гоблена със море, луна и замък в синята гама (не му знам името, но съм го виждала в зелено)
Момичета, аз нямам нищо ново започнато, в творчески застой съм... Шие ми се нещо, имам конци за едно, имам си комплект друго, ама ... Thinking Добре, че вие показвате нещо, та да се нагледам на красоти Simple Smile
А, и да попитам пак - някой шил ли е орхидеите на Ланарте на обикновена панама и как стават? Дали е по-добре да се купи оригинала и откъде да го намеря? Снощи разглеждах, търсих, ни в Аксиома ги има, ни в сайта на Ланарте  Thinking

# 167
  • Пловдив
аз мойте орхидеи си ги купих от милена стил, можеш и онлайн да поръчаш. Мисля, че ще станат и на друга панама, пак в техния магазин съм виждала такива жълтеникави парченца, но не съм сигурна дали е същата

# 168
да си одържа на думата и докато не сте изгубили интерес да ви покажа и останалите

това са кончетата до тук
това е Воденицата на Буше ,но 1:4 на една Софийска фирма,другият който шия е1:1 но на Милена стил,разликата е огромна,този е прекалено голям
unchita-благодаря за топлото посрещане ,накараме да се  Embarassed
spinkiq-благодаря и за хубавите думи Simple Smile
Lady Death-шъй като гоблена е шит много отавна преди 4-5 години,ще се поразровя дано да намеря схемата,ще я сканирам и щети пиша за да ти я пратя!
Та това е от мен за сега!Приятно започване на седмицата и приятен ден!

# 169
  • Севлиево
Само гледам и мигам на парцали. Много хубави гоблени  bouquet
Обещах да снимам зеленчуците до къде са, но съм много несериозна  Blush За сега готови до контур са доматите, всички други бавно но славно напредват.
"Зеленчуци, който не яде..."

# 170
Добро утро,момичета!Моля за съвет:на Аида 14 с конци ДМЦ как да шия:гобленов бод на 2 ката ми се вижда мн рехаво,3
ката пък едро.Дали е добре да бъде кръстат бод с две нишки.На схемата с конците пише само че си шие 2/6 а никъде няма за бода.Изкажете мнение,моля!

# 171
Дид, страхотна производителност, браво, много са !

Елис, ще ти пратя ,няма проблем , само ми дай адрес на лични.
Моята е на Заря ,с български конци , но е купувана преди 10 години.

Доци, много хубави стават!

Лек ден на всички!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 10:03 от ina221

# 172
  • Benelux / Varna
Да покажа и аз докъде докарах орхидейките, да не каже Марулка,че се спотайвам някъде в кюшетата. smile3503
За първи път шия гоблен на Дименшън, но определено много ми харесва.
Ето ги и тях:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9953680

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 10:06 от zornitsa

# 173
  • Бургас
Здравейте момичета

Заповядайте на по едно ободряващо кафенце преди всеки да тръгне по задачи
 doci,  еее та те почти са готови, браво много хубави стават Simple Smile
did_ned  добре дошла Hug  имаш голяма колекция от гоблени и доста свободно време Heart Eyes за шиене.Продължавай все така!

# 174
Момичета много ви благодаря за помощта Hug с нетърпение чаках някой да се включи и се справих Peace точно така е, както сте ми обяснили.
Ушила съм четирите сезона и две малки гобленчета, но това беше преди да се появи малкия. Не бях хващала игла повече от 2 години...ще  ви се похваля с конете Wink
Беше ми трудно, защото на Милена стил схемите са наистина по- различни от онези, които преди съм шила. Бяха на неизвестна фирма / не се сещам в момента как се казваше/, с много ясни схеми / 4 квадратчета от схемата отговаряха на 1 от панамата при 1:4/, конците винаги ми стигаха... бях доволна. Сега като реших да шия този гоблен отивам до магазинчето, а него го няма Sad преместено, фалирало.... не разбрах. Та така си взех този и добре, че ми помогнахте, ако бях отишла в магазина да го връщам Embarassed
Благодаря за топлия прием Hug Успешна седмица на всички Hug

# 175
добро утро дами
ina221 стария завод в казанлък мисля 4е се казва България има сайт ама в момента неработи а имат каталог и по него могат да се поръчват гоблени конците има са хунави защото до колкото разбрах те правят и ДМЦ конци за чужбина. а когато правиш по голяма поръ4ка правят отстъпки. ако ти трябва мисля 4е някъде имах телефоните им. Говоря за завод "България" старите гоблени които копувахме, защото в казанлък ве4е има още 2 фирми/поне аз знамза толкова/ и нямам добри отзиви за тях.
dodorani много ще ти бъда благодарна ако сканираш и ми изпратих схемите. ако трябва да си напиша електронната поща.
Лек ден желая на всички Вас  и ползотворна и лека работа.

# 176
Добро утро,момичета!Моля за съвет:на Аида 14 с конци ДМЦ как да шия:гобленов бод на 2 ката ми се вижда мн рехаво,3
ката пък едро.Дали е добре да бъде кръстат бод с две нишки.На схемата с конците пише само че си шие 2/6 а никъде няма за бода.Изкажете мнение,моля!
Според мен се шие в две нишки кръстат бод. Кажи първо какво шиеш за да ти помогнем със съвет. Аз така шия на Аида 14.

Did_ned добре дошла и поклон пред труда ти!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 10:15 от неличка

# 177
Извинявам се за правописа  Embarassed Embarassed Embarassed. Днес нещо не мие ден още от сутринта

# 178
  • в зоната на здрача
Това ли получи някой като подарък. Thinking

http://dump.ru/file/1289355

Аз лично искам готов комплект.
Желаещи за съдействие.. Thinking

# 179
Мерси, анимари, пуснах гугъла и попаднах на тема в гоблените . ком:

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=5110

Има и цени, и телефони.

Общи условия

Активация на акаунт