Гоблени-40

• 66 235
  • 448
  •   1
Отговори
# 180
  • Benelux / Varna
Неличка, поправих се, опитах се да вкарам снимка, ама нещо не излизаше, хем я намалих, затова сега дадох направо линк.
Poepie, мерси за кафенцето.
Did_ned, добре дошла при нас, ще видиш че сме едно голямо любящо семейство. Страхотни са ти гоблените.

# 181
Аз попаднах и на някакви други гоблени от казанлък. Май Дъмпито беше шила гобленче от тях
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=4654

# 182
Неличка,преди време бях свалила схема от нета.Самотно дърво на фона на залез.Май ще трябва да разшия и да го започна
с кръсчета.

# 183
момичета правя опит да ви кача един гоблен за да видите какво съм шила и аз. това е родопската улица. ако се получи ще ви кача и останалите гоблени. стискайте палци да се получи.

# 184
# 185
  • Sofia
Добро утро и от мен   bouquet

Аз от Казанлъшките съм си харесала Крайморска идилия. Обаче не смея да си го купя, че много ми се събраха. А иначе съм го виждала на Пиротска в един магазин, комплектован. В този магазин срещу "От игла до конец".

# 186
  • Бургас
Сега като разгледах казанлъшкия каталог , който ina221  е качила  и се сещам че имам доста техни ушити:Цигулар,Малкия помощник(който има сантиментална стойност за мен),Червена икона (първият ми гоблен).Сполучливи гоблени и остават доста конци.

# 187
Добре дошлa на Did ned! Hug Новодошла, ама ушила 168779 пъти повече неща от мен, стародошлата Embarassed Hug

А, и да попитам пак - някой шил ли е орхидеите на Ланарте на обикновена панама и как стават? Дали е по-добре да се купи оригинала и откъде да го намеря? Снощи разглеждах, търсих, ни в Аксиома ги има, ни в сайта на Ланарте  Thinking

Lady Death, ето ги орхидеите в ценовата листа- #34746:
http://www.axioma.3clab.com/lista_lanarte.html
Аз тъкмо оттам ги поръчах, дойдоха за по-малко от 24 часа. Поръчвах си и панама, та доставката ми беше безплатна (при поръчка над 30 лв. е безплатна) Ако имаш някакви питания- пишеш им; на мен са ми отговаряли до 2 часа! И аз не ги бях видяла орхидеите- питах ги- отговориха ми, и на другия ден вече шиех Laughing Hug Другите фирми препродават, и е по-скъпо. Иначе за себе си прецених, че този гоблен ще загуби много, ако си го комплектоваш сам- заради специфичната панама.

Ките, Ките, какво ще правим този наш Пловдив, дето така ни е влязъл под кожите Laughing Как да разберем някой шил ли го е? Да вземем да пуснем питане в гоблените ли, що ли newsm78

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 12:12 от Прасчо

# 188
Добро утро момичета!
Виждам отново страхотни гоблени и много хубави колекции! Браво на вас!   bouquet

Аз по скромничко да покажа началния етап на тигърчетата:
      http://media.snimka.bg/1553/009362196.jpg малко по тъмничко се вижда но снимах снощи на лампа. Засега само опашката се е получила.
Светле, с голям мерак ги бродирам тези сладурчета и ми се ще да имам повечко време и да ги избоцкам по бързо, но уви нямам. Страшно много си харесвам подаръка и се радвам че ще е част от моята малка засега колекция и ти благодаря за добрия избор!  Hug

# 189
  • Пловдив
Добро утро, момичета!

Добре дошлa Did ned /може би адашка/! Страхотна колекция Hug

(x)ketri, какво да бъде съдействието - мога да проверя дали го има в наличност и ако искаш ще ти го купя и пратя. Тези дни имам път натам.

# 190
  • Пловдив
лелее, ами тая фирма много евтино продавала  Crazy Аз мойте орхидейки си ги купих от Милена стил - за 36лв, цели 6.20 повече, но пък може би с транспорта щяха да излезнат пак толкова  newsm78

Зави ми се свят от толкова фирми, съдържащи името на Казанлък в своето фирмено име  Crazy

# 191
Здравейте трудлюбиви пчелички!
Тъй като тези дни нямах много време за компютъра искам на патерица да поздравя рожденниците   bouquet и да им пожелая здраве и много късмет и свободно време за да осъществят мечтите си!

Did ned, уааау! Страхотна колекция! Впечатлена съм и те поздравявам за труда!

# 192
  • в зоната на здрача
(x)ketri, какво да бъде съдействието - мога да проверя дали го има в наличност и ако искаш ще ти го купя и пратя. Тези дни имам път натам.
Ами ,ако може и не те затруднява ,няма да откажа.. Blush
Плащам в брой.. Wink

3ори ,ти показа ли ни вълците или аз съм изпуснала нещо.. Thinking

# 193
Здравейте момичета!
Аз рядко пиша тук при вас, но редовно ви чета да знаете! Naughty Просто сега съм в сесия и бродирането съм го свела до минимум (за съжаление)...
Гадните изпити обаче хич не ми пречат да зяпам разни изкушаващи сайтове като е-bay... и в тази връзка, намерих си едно приятелче, което ще ми помогне да си поръчам някое друго гобленче, и тъй като някой тук от България си беше поръчвал (ако не греша беше peopie), исках да попитам - от къде си поръча гоблена? защото аз искам и и ги харесах от  магазина, който Дъмпи ни препоръчваше. И знам, че има  тема за това как се пазарува от е-бей, но аз просто искам да попитам - тъй като нашите адреси са доста по - различни от тези в Западна Европа и в Америка, как се посочва адреса?
Дано да съм обяснила разбираемо какво точно ме интересува...
Поздрави за всички!   bouquet

# 194
Момичета - имам син - Божидар!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44
вече сме си в къщи. радостното събитие се случи на 07.01.2009  newsm44

Нямам време за почерпка  Embarassed Embarassed Embarassed - ще помоля Зорница от мое има да ви почерпи - в най-скоро време очаквайте снимки

На всички пожелавам такава радост Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт