Епилепсия - тема 5

• 41 345
  • 459
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
макче, аз също мисля като Poka. Попитах те дали като си я гушнала веднага е спряла да трепери, защото моето дете когато правеше гърчове и започнаха да ги овладяват аз не можех да различавам някой от движенията й дали са гърчове или не, бях се притеснила много и когато споделих с нашия невролог Др. Литвиненко той ми каза че когато хвана мястото което трепери и го стисна леко и то спре значи не е гърч, но ако то продължи и започне да става по силно значи е гърч.

# 361
Здравейте момичета!
Имам една голяма молба към вас.От вчера се опитвам да изчета темите за Епилепсията,чета,чета ама така и не откривам отговорите на въпросите си!
Искам информация за синдрома на Уест,по точно от хора с личен опит,зщото чета общо написаното ,но това не ми дава ясна представа за болеста.
Историята и е такава...вчера на бебето на сестра ми което е на 6 месеца поставиха тази коварна диагноза Синдром на Уест.Направо немога да повярвам все още какво се случва...здраво,живо,добре развиващо се бебе,след поставяне на имунизация да се стигне до такава диагноза...
Моля ви ит цялото си сърце,за информация за болеста,последствия...има ли някой който са преодоляли това заболяване,има ли вообще лечение.
Сестра ми в момента е в Александровска болница,при доктор Литвиненко ....от днес е с назначено лечение ,поставят и Synacthen Depot 1mg.

Предварително ви благодаря!   Praynig

# 362
nadeto_pm здравей!
Моето дете е със синдром на Уест.Ще ти пиша на лични по подробно.
На нас също са ни слагали Синактен и той ни помогна спря пристъпите при същия
 д-р той е много добър невролог.Дано и при вас се получат добре нещата.
Стискам палци Hug

# 363
nadeto_pm здравей!
Моето дете е със синдром на Уест.Ще ти пиша на лични по подробно.
На нас също са ни слагали Синактен и той ни помогна спря пристъпите при същия
 д-р той е много добър невролог.Дано и при вас се получат добре нещата.
Стискам палци Hug

Ще съм ти благодарна  Hug
ако ти е удобно може да ми пишеш и на Скапа...там съм nadeto_pm

# 364
кеви,изпразни си моля те кутията за лс

# 365
Момичета искамда ви се похваля, днес до сега не сме имали нито един пристъп.  Praynig newsm17 Надявам се да са ни спрели. От началото на  newsm53 moresmileдекември всеки ден имаме по3 - 4 и сега съм много ЩТАСТЛИВА. newsm53 moresmile

# 366
  • Варна
Mama Ani това е много хубава новина дано вече наистина да сте подтиснали гърчовата симптоматика и да нямате повече гърчове Hug.

# 367
Бравво Ани много се радвам за вас newsm44  и за всички майки които им са случили тази седмица хубави неща дай боже newsm17 занапред все така да продължава при всяка една от нас нещо хубаво макар и минимално да се случва по-често.  love001

# 368
  • Варна
Ами и аз искам да се похваля с нещо, може да не е кой знае колко голямо, но за мен беше голяма радост. Днес водихме Иренка на консултации и тя за първи път се усмихна и то не на кой ами на личната ни лекарка направо останах изумена,  много време чаках да се усмихне поне малко и то се случи,  hahahaно усмивката не беше за мама. Laughing

# 369
браво момичета newsm44 smile3501  love001
само хубави неща да се случват на дечковците

# 370
браво мамирмного сте писали тия дни.Радвам се за всички които имат успехи.На другите кураж.Моята дъщеря също има проблеми със зъбите.Предполагаме,че е от лекарствата,които пие.Зъболекарката ни пък смята,че всичко е до гени,защото е виждала и здрави деца с разрушени зъби.Та единственото решение е редовната профилактика.

# 371
Браво момичета,дано само хубави  неща споделяме  от тук насетне  smile3501

# 372
Сияна МНОГО се радвам. newsm44 smile3525 Нищо , че не е към теб. Пожелавам ти скоро и на теб да се усмихне. Hug newsm17 newsm76

# 373
Момичета, newsm44радвам се за вас. newsm74Всеки малък успех е крачка към по голяма победа. newsm10 Hug Hug Hug

# 374
  • В къЩи.
Мамма Ани,Сияна, много се радвам за вас Hug Браво на дечицата newsm44, дано по/често се чуват добри новини.

Общи условия

Активация на акаунт