Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 240

shanel1982, ударният етап ти е бил 5 дни. След като си избрала схемата 5/5 сега караш 5 дни  протеин и зеленчук(ПЗ), след отва скледват пак 5 протеини(П) и така редуваш до достигане на желаното тегло.
Провери ли какво казва калкулаторът на Дюкан на първа страничка?
Успех Hug

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 15:03 от tatianka

# 241
Ами аз изкарах 7 дни ударен етап. И вече втори ден съм на протеини + зеленчуци. Калкулаторът казва 60 кг въпреки че мен ми се иска по вече да смъкна но да видим какво ще става. Иначе за 7 дена резултатът е - 4,5 кг. Преди малко си направих пилешки гърди + домати + чушки + морков и подправки и 1 яйце. Това ще ми е най хубавото ядене от началото на диетата до сега.

# 242
Хайде Варненки решавайте за срещата, че после ще искам и напътствия от вас как да стигна до там  Mr. Green. И после ми остава да се моля да е хубУ времето и да слушам много мъжо  Mr. Green, че да ме закара  Mr. Green. Малеее, сякаш зимно време с автобус хич не се виждам  Whistling. То и толкова има ама  Joy
bravy, завид  smile3534

Днес си мярнах панталона от лятото  hahaha, викам си, я да взема да го пробвам  Joyhahaha Вижте ме. Има и още нататъка, който му се гледа  Embarassed

# 243
Олеле, не се стърпях  Embarassed ако се появи и Зайка, какво ли ще прави Катето

А останалите знаят ли, че аз съм първата, законната, изпепеляващата, или всяка се мисли за такава? Mr. Green За невярващата ми по-добра половинка, от вчера до днес -1 кг.

aynur, разгледах снимките, страхотен резултат ! newsm10 Какво ще правиш с панталоните? Laughing

# 244
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А останалите знаят ли, че аз съм първата, законната, изпепеляващата, или всяка се мисли за такава? Mr. Green За невярващата ми по-добра половинка, от вчера до днес -1 кг.
Да не оспамваме темата моля! Кой първи, кой втори!!!  Whistling
Вещи сега ще дойде с тиганя и метлата!!! Crazy

А за килото - Поздравления!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Hug

# 245

Ей aynur, страшна си! Браво!  Hug  bouquet

# 246
Здравейте ГОТИНИ МАЦКИ Hug, страхотни сте, страхотни снимки, много ви се радвам и много ме мотивирате, от 1 седмица живея с вас, изчитайки ви от край до край! Hug
Днес ми е 3ти дн ПЗ и имам един въпрос, когато хапвате в тази фаза, винаги ли с месата приемате  и  зеленчуци или може на някое хранене зеленчуците да липсват, например на обяд, само на чисто месо? Моля посъвтвайте как е редно и най-оптимално за да сваля оставащите 7 кг.Simple Smile
БЛАГОДАРЯ НА БОБИ, ТЯ ЗНАЕ ЗАЩО Hug !

# 247
  • Bulgaria
здравейте дюканки и аз започнах с тази диета и вече съм 4-и  ден на нея наистина се чувставам мн по-добре но проблема е кога ще започна на виждам някакав резултат за сега нямам и мръдване на стрелката на кантарчето

# 248
desi val Честит Рожден Ден на детенце nbirthday Много здраве и щастливо детство   bouquet

sass мнооого оглеждах горчиците и в голяма част от тях има захар и дори растително масло. Спрях се на една, която е в стъклена чашка с пластмасово капаче - с едни едри зърна, пише на етикета на капака горчица Сан Марко. Лютичка е, да ти кажа, но ми се стори с най-изчистен състав.  Peace Аз я размесвам с кисело мляко и за заливки си е направо екстра.

При мен нещата са добре, чувствам се страхотно, което е най-важното! По-лека, по-жизнена, въобще летя, а съм само на 8 дни от началото на режима!

Нещо май кантара ми се е скапал, като се измеря и започва да дава едни цифри - разлика от 500 гр.  Rolling Eyes Примерно почва с 92.200 после пада на 91.900, после на 91.600 и ме изнервя ,ужасно, щот не знам кое е вярното. Понякога върви и нагоре  ooooh! Предпочитам първия вариант де и се меря докато не почне да слиза надолу.  Wink
При вас така ли мери кантара и ако да, кое отчитате за краен резултат?
Хубава вечер на всички ви с мнооого настроение и минусчета.   bouquet

# 249
  • Пловдив
Хилоууу  Hug Писах ,писах и всичко отиде ... и пак почвам Wink

Уоу,Кате,не бях те виждала "преди"... сега изглеждаш разкошно.. много си сладка и искам да ти кажа,че много ми приличаш на певицата Рени(дано това не те обижда,комплимент е).. и тя все така усмихната  Hug
Айнурче,леле тия панталони няма да можеш да ги носиш вече,  Hug супер нали?  Twisted Evil
Аз искам да се похваля,че от снощи имам гости и очаквам размърдане на кантара тия дни,а и друго имам за хвалене.. не бях посещавала 00 от миналата неделя,но днес... ух  ooooh! най-накрая.. не съм пила никакви разхлабителни,но през 5 мин бях там... доволничко съм  Crazy И още нещо искам да се хвална,имам едни дънки дето са ми от много години,но преди режима не ми ставаха.После им дойде реда,а даже съм Ви пускала снимки с тях,но днес вече не мога да ги нося... ужасно големи са ми.. няма по-хубаво чувство на света,а скоро ще имам и месечинка 4ри месеца с вас и дюкан  Hug Hug Hug
Лепи,де зачезна..нали знаеш,че като не пишеш и не сваляш... яяя бързо на отчет  Hug
А сега малко фук     и пак       и пак     фук       и пак       и пак

Hug Hug Hug Обичам си Ви всичкии  Hug Hug Hug[

мм..аз ..таковатъ..абе изпуснала съм последната софийска среща..кога сте я правили хич не съм разбрала  newsm78.. къде мога да видя снимчици,а?  Whistling

Ева x 2,стария ми кантар мереше само цели и половинки и го смених,този ми е страшно точен.. три пъти се качвам и все едно и също,доволна съм от него Wink

Поздрави,Монрое

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 17:18 от Monroe

# 250
  • софия
Monroe,aynur,пу,пу,много сте ми хубави.А разликите са очоизвадни.  bouquet
Аз пък рупам телешкооооооо,тенкю пипъъъъъъъл,тенкююююю! smile3521

# 251
Уаууу.Monroe,aynur направо сте страхотни.Голям напредък!
 Hug Благодаря много на EVA x 2 и всички други,които ми дадаха акъл за горчицата.МилУтУ ми мЪ взе с колата,закара ме до нас (който ме знае,работя  Laughing)... хапнах си мустафичка и вече събрала сили за диета отидох и на пазар.Всичко от първа необходимост вече е факт,остана ми само телешка каймичка да купя.Глееедах,глееедах тази в Кауфланд(100% мляно телешко,насипно) ама мазничко ми се видя беее.Реших да меля само да видим къде.Вие варненки какво ще кажете?Каква телешка каймичка купувате?

И да се похваля също така,предрежимно съм си смъкнала двата коледни "подаръка" и започвам с диетата на чисто.Много съм щастлива newsm44

# 252
  • София
Айнурче, Монроsmile3501 smile3501  love001 страхотни стееееееееее!

ПП:
Леле, че съм забравана  Banghead

Коте, Блумхен Цвети Embarassed и вие същоооооо smile3501  love001

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 18:18 от nelsun

# 253
Здравейте wavey
Нямаше да пиша, но снимките на monroe и aynir ме провокираха.
БРАВО, МАЦКИ, НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!!! smile3501

Пък и вие, заедно с tuningmania и ФИЛЮДКА бяхте първите, които ми отговорихте на задавани въпроси и съм пристрастна Hug Използвам момента да благодаря
 newsm51

Хубава вечер на всички.

# 254
            ЗДРАВЕЙТЕ МУЦУНКИ СЛАДКИ, най после остана малко време да седна и да ви прочета, аман - няма изчитане.
             РИВЕЛКА, МИМЕНСИТА - благодаря Ви за кафенцата Ривелка - много красиво кафенце - мехлем за душата и за окото.
             ДЕСИ ВАЛ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕТЕНЦЕТО ти - пожелавам му здраве, щастливо и безоблачно детство и да ви радва много.  [
 newsm59  party023 newsm59  bigdance2  bigdance2 newsm59
              ВАНЕСА ЙО - направо изби рибата с твоето сравнение  hahaha Joy не помня от кога не се бях хилила така.
              МЕРИЛ - пи пък много обидчива ще дойдеш, не се обиждай бе момиче, ние тук така си говорим - ще ни свикнеш - доброто е, че имаме добро желание да помогнем, така че питай, не се притеснявай, ама ще е по-добре да не ядеш тия овесени ядки, щото когато караш на протеини не трябва да има и въглехидрати.
               ЦВЕТИИИИИИИИИИИИ - сладуранка си страхотнаа, ми че то ДЮКАНКА ЛОША НЯМА вси сме УБАВИЦИ.
               КОТЕЕЕЕЕЕЕ - спомням си първият път като ти видях аватара си рекох тая мацка ще е руса и не се излъгах, виждала съм и други твои снимки,  мда същинска куклара си!
               ВАГ - хайде един по един се завърнахме - чудесен резултат имаш - браво на теб.
               ШАНЕЛ - да кажеш на твоята приятелка, да вземе да прочете книгата, ако иска да дава съвети.
                АЙНУР, МОНРОЕ - много сте ми хубави, разликата и при двете е огромна - БРАВО, БРАВО, БРАВО.
                ВЕСИТО5 Hug, ТАТИТЧЕ Hug, САНИ3 Hug, МУЗИЧКА Hug, САГИТАРИУС Hug, Цоци, Горда, Кри, Даня, Лучи, Аби, Дори, Катяджин, Нели, Еми, Ривелка, Перлитка, Тони-27, Слабе, Нелсън, Кремче и Кремче, Червенокоска, Зеленкото - със сигурност ще пропусна някого, ако продължавам, ала Ви обичам всички, ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ НОВИ МОМИЧЕТА - ще ме извините, много сте, още не съм научила имената Ви но на всички Ви желая успех.

ГУШКИ И ФИЛЮДКИ ОТ ФИЛЮДКАТА

п.п. Lipstick  Hug

Общи условия

Активация на акаунт