Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 330
  • Bulgaria
благодаря ви много за съветите ви дано и аз стана скоро в графата на отслабналите

# 331
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ноиа - имам хрема, но и аз подушвам, че сме от една порода  Joy /какво шЪ да е bettered? /  Blush

фолииииииииии - и ти ли в кюпа  Blush да 'зема да тЪ тупна с една пръчица, да ти мине, а ти шъ си върнеш по-натам
ей ти я пръчицата  Mr. Green

Слабеее - и за теб се отнася  Mr. Green Среща само вечер след 9 (змея трябва да заспи)

маус_бени - мишка с коте  Mr. Green щом пише 0,1 става  Peace

за всички

# 332
  • Sofia
Здрасти и от мен!
Днес ми е първи ден ПЗ, за 6 дни П съм -3.5 кг, което мисля, че е супер.
Аз през всички дни, освен вчера ядох пшенични трици, някой каза, че в Била има овесени, но не ги намерих. Обаче се разрових в Кауфланд и там най-сетне имаше, та вече минах на овесени.  Simple Smile

# 333
  • София
Ронито, слушай каките, бре!!!
1. не проточвай излишно ударната фаза - след 5-6тия ден не се сваля, видя нали...
2. не спортувай в началото (освен ако не си истински спортист) това забавя слабеенето а имаш доста да сваляш - остави спорта за по-нататък... синът ми спря свалянето след като включи велото ... демотивира се и после включи и баничките... #Cussing out
3. можеш да замениш известно време овесените с пшенични, ама са гадни и подуват корема...

СлаБенце, бравоооооо! ама е хубаво нощем да спиш и да активизираш метаболизма, а не да си общуваш с пиЕници hahaha, залових тЪ шЪ знаиш... сега чакам и пиЕницата ( Shockedхлъъъц) да се включи, че да и кажа две три думички  Twisted Evil

Санни3 Hug, накрая стана много трудно, бре!!! Вися си втори месец между 70,200 и 69,200, айде декември карах малко 2ра плюс, но от 10 дни съм супер режимна, па не мърдам  #2gunfire Твойте резултати ми дават надежда...

Нойа - заФатай се да готвиш, аз се научих що е туй миксер и хартия за печене с Дюкан  Joy

# 334
  • софия
Извинете ,но не можах да се въздържа.Ще се прежаля за един тиган по кратунЯта.
Поздрав за Котка в лодка,Коте и всички любители на мяукащото войнство.
КОТКИ hahaha
Гууди,стиснахме си ръцете.29.01. 21:30 уфисиалнъ среща в темата.
Сани,хич не се напъвай да влизаш в трета.Вервай ми,голям зор е. BlushКогато падне ,тогава.

Лелеееееееее,Люси, #Crazy,баси,като Бай Брадър си.Кат изтрезнее шЪ доди,няма къде да ходи. Mr. Green

# 335
Добро утро ....чак сега се добрах до комютъра защото имах тежки домашни задължения ... строявах децата (една утре има класно по латински другата другиден тежък изпит - човешки ресурси а и двете се мотаят като мухи без глави) , карах се  с домашния любимец че и на бой налитах на него, така ме беше ядосал (станал гадината още в 7:30 а чак когато мен събуди се завря в банята и стоя там 40 минути ...иииии аз ходя като сялапа мишка ) .... сега след като всеки е на работна позиция децата по стаите с книжки в ръце , съпружеското тяло в кухнята край печката аз с чувство на изпълнен домашен дълг ...мога да пия спокойно кафе и да разпусна с форума и вас ....
ФИЛЮТКА .... кво да правя бе душо ...кат този моя сготвил пилешките бутчета с запечено покрай тях кисело зеле ...а аз загивам за такова ( не бях яла от повече от година такова зеле) ...та сега още пъшкам от тежест в корема ...свинска работа ви казвам е това моето ...
разбрах какъв е основния "номер " ............НИКОГА ДА НЕ СЕРВИРАМ НА МАСАТА ТАВАТА С ЦЯЛАТА МАНДАЖА ОСОБЕННО КОГАТО Е НЕЩО КОЕТО ХАРЕСВАМ ....
ВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА ...
РИВЕЛКА .... ГОЛЯМ СИ СЛАДУР  Hug  bouquet
Слабе Lucie .... Hug
ФОЛИ...... Goody .... дружки по ГОЛЯМО ГГЗ .... кротко да си гризем мръФките ...щото си знаем от какво е ... и да си ближем раните
НЕ ПРАВЕТЕ И ВИЕ ...

# 336
здравейте слънчица! Hug
БРАВО на момичетата ни - Коте, Монро, Айнур - красиви,млади, чаровни,  елегантни.... Hug
Блумхен Heart Eyes Heart Eyes Hugимаш и по хубави снимки Wink
Марчелка Heart Eyes
Ривелка  Hug- честита месечинка,невероятно свежа и красива си, как да не стиска зъби човек Winkлично мен, не че кой знае какво ме изкушава,по прицип никога не съм обичала сладко, но щом вчера и на мен ми се дояде неистово, не ми се мисли, тези които обичат, колко усилия им коства да се ограничат...Тук е мястото да благодаря   bouquet на Боби, за невероятната изварена торта....мразя плодово мляко, мислех си, че сладка извара и мляко със степче,ще е гааадна комбинация, а то се оказа пир за небцето!
Докато говорим за плодово мляко, да споделя - не е вярно , че нямаме в БГ, обезмаслено такова - случайно бях намерила в Пикадили-немско с 0,1% мазнини, но рядко го има - дъщеричката ми му е фен..
Гулбенур, весело посрещане на гостите!не ми се вярва + да е от сърмите, особено, ако зелето преди обработка се измие лист по лист, след това го накисвам във вода, която сменям няколко пъти и тогава готвя...
krikri  Hug и аз от църквата го купувам тамяна,само като го пиеш - да е сутрин на гладно и пази зъбите, вреден е за емайла...
чочосан, аз съм във втора фаза, ама 2 пъти вече си варя телешко шкембе, според мен е режимно, защо да не си хапваш?
meggyv   можеш да се възползваш от хитринки при готвенето,ама аз като приготвям пиле с картофи за недюкастващите, е в 2 плика - в единия месото, в другия картофи...колкото до виното малко може, но аз лично почнах да го избягвам, след като прочетох, че е мит изпаряването му при термична обработка...
nad_tab ,радвам се че си доволна от режима, но сте съвсем в началото, опитай се да избягваш прегрешенията, организма ти няма веднага да задържи, но няма да остаеш и ненаказана, не мисли - това е пренебрежимо малко, а си мисли - това аз не го ям! Да оправдаваме прегрешенията си със страха от 3 етап, когато се увеличава приема на въглехидрати, означава да поставим под въпрос, както самия режим, така и постиженията на много момичета тук!Колкото до "светлия ти пример....ами не е карал по режима, а в 3та е решил, че ще си хапва както преди...а и извини ме , но след толкова усилия, да се отпусне човек и да качи няколко кг, звучи човешко, ама да качи повече от свалените???това на какво ти прилича - безотговорност към самия себе си, както и тотало неспазване на предписанията на режима, това му е доброто на режима - целта не е постигната само със сваляне на кг, а с промяната на хранителните навици и възможността да запазиш постигнатото!
ronitoможеш да заместиш за няколко дни овесените с пшенични, но ямат същия ефект, а и може да ти се надува стомахчето от тях...пиши откъде си, момичетата ще ти помогнат да намериш.Колкото до кроснтенажора, сега си главно на протеиново хранене и може свалените мазнинки, да се трансформират в мускули, добре е по прицип първо да достигнеш желаните кг, тогава да включваш мускулно натоварване,ако въртиш до 5-10 мин няма да ти се отрази, но ако е повече...
vesito5  Heart Eyes  Hug
Кантаря сдаде багажа.... Cryа батерията му не е стандартна, ще обикалям да търся, че така никак не ми е комфортно...
лек, красив и топъл в душите ден ви желая Hug

# 337
Момичета, аз съм на 4 ден, ако не се лъжа от ударния период.
Сигурно ще си помислите: "тази пък как няма да знае на кой ден е?", обаче малкия ми е с много висока температура 38-39 и не ми е останало време да погледна кога написах първия пост при вас.
Първо да ви се оплача КАКВИ СА ТЕЗИ ЛЕКАРСТВА #Cussing out #Cussing out
Уж Нурофени, уж Панадоли, а температурата не спада. Свалям я за 2 часа и после пак се качва.
А аз да си призная още не съм прочела главата за смесения режим, но дано ми остане малко време, от тревогите, че да я прочета.

А и друго да си призная, т.к. покрай темепературата на малкия нямам много време да ям, та пия повече кисело млеко и прясно, а само вечер ми остава време да ям нещо по-така. Как мислите, дали развалям така режима?

Ох много дълъг стана поста извинявам се Embarassed

# 338
  • Варна
ЦвеTи , ела, миличка  Hug hug Hug
Котка в лодка , браво! Продължавай в същия дух!   bouquet
vesito5  Heart Eyes
СлаБе , ако знаеш как ми се иска да почивам...ама нямаааа.... Mr. Green Радвам се, че влезе в час ти. Бързо да ги премахнеш гадините!  Hug
Lucie,  ritnik.  Дано помогне!  Hug
Цоцииииии, направо си те представих.... hahaha Joy  love001
FeelgoodHeart Eyes
Всички, слушайте кака си Люси за съня, много е важен! Недостатъчния сън забавя метаболизма! Спете по 7-8 часа на вечер, за да слабеете. Peace
А сега бързо пийнете по една водичка. На мен от ходене вчера не ми остана време за вода и днес имам малък +. И съм забелязала, че винаги така ми се отразява.

Pepa_ilkova, месото е важно, то е в основата на режима. Млечните продукти имат ограничение до 1кг. на ден. Прясното мляко до 250 мл. А за лекарствата при висока и упорита Т  панадол и нурофен редувам през 2 часа.  Peace А по бабешки - чорапки натопени в оцет. Бързо оздравяване!   bouquet

# 339
СлаБе, сърцето на Катето е необятно, винаги има място за още някой/я. Laughing Ако си обърнала внимание на предишния й аватар, "на първо място в сърцето на Ноя", а не "Ноя на първо място в сърцето ми". Когато любовните й похождения надминаха по брой свалените килограми, побърза да смени аватара с коледен, сакън да не обиди някой. Mr. Green Да не говорим колко дълго ме държа извън темата, не ми даваше да припаря тук, като най-безсрамно мe атакуваше на подсъзнателно ниво , че не било за мен, даже оня ден пак ме подкани да се отказвам. Wink

ноиа - имам хрема, но и аз подушвам, че сме от една порода  Joy /какво шЪ да е bettered? /  Blush

Goody, в смисъл, че не съм видяла подобрено издание на "жълтата" книжка, с която се перча. Mr. Green

Lucie, yes sir, слушам и изпълнявам, до сега кухнята беше само място , през което трябваше да мина, за да стигна до другите стаи. Joy

Поздравления за rivela, нейният успех е заветната ми цел.  bouquet

# 340
Привет пак Grinning Хихихии, сбрахме се след празниците Mr. Green
Слабееее, кво да се представям, натресох си три кила по празниците , отврат. Ама ако ми е, реших , че съм недосегаема hahahaОт днес съм на пангара. Забърках си пилешко с горчица и му праснах три яйца, белким се нахраня.  hahahaСпирам ФаФлите и баклавите Mr. Green
Гудиии, фърли ми един бой с бухалката , да ми дойде акъла Heart Eyes
Истината е, че спрях да пия вода и да закусвам. Усетих се, че от дни не съм пила вода. Сега съм заредила една кана с вълшебна водица /Бачиии Heart Eyes/ и се почва, няма начин.
ЦелуФки на всички Heart Eyes Hug

# 341
  • софия
Уффффф,Славка пак в изцепка.То и за това съм с тоз умопомрачителен аватар де. ooooh!Вярно,че беше обратно надписа. Mr. Green
Катерина,сега ще ни подгони,че пак я вкарахме в сапунения сериал. hahahaОт вчера я размятаме по темата,сигурно всичко я сърби.
Спирам се,повече няма да плещя глупости.Обещавам.......май. Whistling

Каква е таз вълшебна водица? smile3506

# 342
ААААуууууууууууууууу,аз тУй Дживотно сА го видЕх ....пу-пу-пу за мене

ВНИМАНИЕ, ДА СЕ ЧЕТЕ САМО ОТ ХОРА С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР!!!! ---> Гледам, тук пак имало изказвания за триците и ядките (овесени). Таквоз... само да предложа на който не му се виждат различни, вместо извара, да хапва опаковката на изварата, па после да каже, че е едно и също  Whistling
   newsm78 newsm78 Абе аз се чуда що задържам....то от найлона  Whistling

Слабе Мнооо си сеХси днес .....от тоя аватар дето ми се пулиш

Абе за друго почнах да пиша......ама забравих  newsm78
П.П. Ааааааа,привет на новичките  Mr. Green Heart Eyes

# 343
 ooooh! Леле докато ви изчета и още 20 коментари написани!Не мога да смогна! Joy Втория ден започна леко,не ми се яде много,напрравих си скумрийки на скара и почвам да дъвча,ама имам един цистит дето мем мъчи та сега пия много вода!
Стискайте палци да удържа повечко време на Ударния,че ми се слабее! Mr. Green
Целувки и  много минусчета! Hug

# 344
  • Sofia
СлаБе, умрях от смях - точно тези котки не ги бях гледала.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт