Кипър топъл...БГ лед, всички тук на мохабет (19)

• 22 110
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Блондиииии , надявам се , че всичко е минало по мед и масло.  Hug Hug Hug
А за секса , очакваме добри отзиви.   Да няма само разочарование , че ШЪ има шат на патката главата.
Нали знаеш , че се майтапя.

# 166
Блондиииии , надявам се , че всичко е минало по мед и масло.  Hug Hug Hug
А за секса , очакваме добри отзиви.   Да няма само разочарование , че ШЪ има шат на патката главата.
Нали знаеш , че се майтапя.

Щом не пише...........нещата вървят по план. Wink Днес са вечеряли ,утре разходка.......от там нататък  Whistling ..................

# 167
    Хайде, поспаланки, сядайте да папкате, че нова седмица почва!

Блонди, дано ловът завърши успешно
   При нас кипърците нещо започна да ги стяга шапката май...кризата долетя над острова и върлува с пълна сила! Започнаха съкращения! Изгониха дългогодишни работници-кипърци първо, т.к. са на големи заплати и не искат да работят на смени. Но и нас, чужденците, няма да ни подминат с лека ръка. В края на тази седмица ще ни попресеят! 10 души си отиват, за съжаление...Да не говорим, че моята сага с колежката-протеже на шефа, отново е в разгара си. Но този път съм решила да не си тровя нервите и да се пусна по течението. Ще ходя на работа, за да ми мине работното време просто и да се прибера в къщи при любимите си хора. Ще се ръководя от мисълта, която прочетох тук или в някой друг форум: ВСЕКИ РИТНИК ОТЗАД, ВОДИ ДО КРАЧКА НАПРЕД!
   Пожелавам ви лека работна седмица и много усмивки!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 11:01 от dani73

# 168
Юхуууууу.....Ку-кууууу.Ха-Добро утро и от мен!

Ехаааа,че ми беше приятно да прочета за тебе Блондич  Hug Hug Hug Hug Hug
Абе понамирисваше ми на таквоз нещо,кат' каза,че МАЙ ще има Радикални промени  Laughing Laughing Laughing LaughingАма си затраях и чаках търпеливо да си признаеш без бой!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Бравос на тебе! Дано момУкот да не се изложил и да оправдае твоите(и нашите де) очаквания  Praynig Praynig Praynig Praynig

Дани73....ще си открадна твоето мото: ВСЕКИ РИТНИК ОТЗАД, ВОДИ ДО КРАЧКА НАПРЕД
!
МНООООГО ми хареса!  Hug Hug Hug Hug

Хайде,лек ден и ако(дано де...) ще има земетръси от къде Бургас,раздавайте колани навреме,че да не се изпонатръшкаме тука  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:22 от TheNMaster

# 169
  • София
Ехооо....тук съм!

Лелеееее, че новини съм изпуснала!

Блондичке, мила звучи страхотно!  bouquet  bouquet Hug
Пък и квата си ни Убавица, няма начин да не лапне момъка.
Ейййй, дано първата среща и минала гладко и скоро се явиш с добри новини. ...Гледаш ли, че ученето на гръцкия не било напразно!
Да стягаме куфарите за гръцко а? Heart Eyes...Тя, Жужка ще ни вози до там!

Жуже, кво стана с книжката помежду другото?

Дани, много гадно! Дано ви подмине тая вълна на съкращения! Peace Тая колежка, уж случайно вземи я ритни по задника да се освети малко и хич не се занимавай с нея!

Уууу Мастерче, ква си крадла, само...? Joy

Mucana, добре си дошла!Според мен единствения документ
с който детето може да пътува е паспорт ако сте двамата родители заедно. Ако ще пътува само единия освен паспорт трябва и декларация от другия, че е съгласен детето да пътува.
Тя се заверява нотариално.
В началото на темата има координати на българското посолство в Никозия от където ще получите най-точна информация какво да занесете и колко време ще отнеме.
Относно Министерство на Правосъдието, ако питаш за България къде е, ето сайта,
http://www.justice.government.bg/new/ и
ако питаш за Кипър, пак напърва страница има сайт с инфо за всички учреждения.

Хубав ден девойки и сладки и до после!  bouquet

# 170
Уууу Мастерче, ква си крадла, само...? Joy

Що бей?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не ми ли отива,а? Кажи де? А?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 171
Муцанке,остана ми да отида да ме прегледат -мога ли да карам или НЕ ,и да ми дадат кетапа......но чакам Васето да е супер 6 и да отиде на градинка,че да мога да съм свободна  Wink

Ще ви водяяяяяяяяяяя /возяяяяяяя/и още как  Hug И на шопинг ще ви заведа,и на музеи........където кажете  Hug И аз ще се пазаря,че аз ако не купя  нещо с пазарлък не ми е кеф  Joy Joy

Шшшиииииииттт -тихо сега.Дайте да изчакаме Блондич да видим какво ще каже  Wink

# 172
Ето ме и аз довтасах набързо Hug

Дани, само напред и нагоре мила! Аз се боря като най-големия герой! А за съкращенията...така е! Въпреки ,че да ви кажа за мен тая криза си е чиста измислица! знам ли вече..май само надуват кавалите,пък няма такова нещо! Колко ги е ударила кризата богаташите със собствен голям бизнес? От 10 милиона са останали с 5? Crossing Arms
И на мен ми хареса мотото с ритника Naughty

Мастърче, я си кради ти... hahaha хич да не ти пука!

Блондииии, първо ни подложи на мъки да чуем какви са радикалните промени, а сега като разбрахме, ни мъчиш пак!!!
Ела ,седни за една минута и с две думи кажи- ще го бъде ли?

Уффф, аз след малко отивам на среща с бившия ми шеф. Да си ми плати и да си подам молба за напускане. Май се уплаши от мен и правосъдието!
Затова искам да дам съвет на всички! Търсете правата си и никога не се отказвайте!

От четвъртък започвам работа като супервайзор в новия салон. Ще ми е трудно отначало да бъда шеф на хора,които не познавам,но с кое точно от както съм дошла в Кипър не съм могла да се оправя!

За край обаче друго да ви кажа. Днес получих обаждане от полицията в Ларнака,че имам назначен съд!!!!!!!!!
И то за какво-неправилно паркиране!!!!!!!!! Е щях удар да получа.  #Cussing out  Аз, дето никога не съм имала вземане даване със съдилища и други такива подобни, та АЗ точно съм на съд #Crazy. Та утре рано рано се отправям към Ларнака да се оправя с това! Аз намерих тогава бележка на колата...викам си кво е тва? newsm78  Хоп, смачках го и в кофата! Че си бях спряла съвсем нормално  на плажа на паркинга на Макензи...като всички други!!!!!
Катееее, къде си мила? Може да ти гостувам утре за по кафенце хехех  Peace

# 173
Божкеее,Люсиенче какво ти е на главата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ма как така съд бре  Shocked! Ами другите как са паркирали на същия паркинг,пък на тебе ти правят проблем!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Да не би да не си платила някоя глоба и затова да ти се ежат?
Пожелавам ти успех и с новата работа и с бюрокрацията....Дано мине по-леко! Hug Hug Hug
Ей,да кажеш какво е станало после,че ще те мисля.... Tired Tired Tired

# 174
Мастърче, аз понеже говоря гръцки,ама не мога да чета...взех го по-скоро за някаква тъпа рекламна брошура...т.е. въобще не го огледах! Разпитах аз тук един приятел, та ми обясни момчето че е бил на съд няколко пъти! За превишена скорост, за неработещи фарове и веднъж за неправилно паркиране. #Crazy Crazy ooooh!
Ама каза да отида, да проверя колко ми е глобата ,да я платя и съда щтял да отпадне. Тъпа работа. Само че няма да е глобата,която са ме глобили,а с някакви ужасни лихви!!! #Crazy
Та ще си платя соленичко за небрежието!  newsm78

# 175
 ooooh! ooooh! ooooh!
Дано не е нещо сериозно като пари....Оф! Неприятно....
Пожелавам ти да нямаш повече такива неприятности  Hug Hug Hug Hug

# 176
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Луси , дано минеш по тънката лайсна с глобата.  Peace

Блондииии , пусто любопитство , ма ти да не умори човека от Кекс?
Joy Joy Joy

# 177
Луси , дано минеш по тънката лайсна с глобата.  Peace

Блондииии , пусто любопитство , ма ти да не умори човека от Кекс?
Joy Joy Joy
Офффффффффф,Жабке, една ни люлка-залюляла!И аз все това си мисля  Laughing Laughing Laughing

Люсинка,не е ли време да си поговорим по скайпа-ей така--------липсваш бе, душицо  Дюканска  Hug

# 178
Добро Ютрооо....

Жужкеее,и мене ме люлее същата люлкаааа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Снощи усетихте ли земетръса с епицентър Бургас,а? Да ви питам аз... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама аз предвидливо се бях вързала с един колан за леглото и не ме беше страх,че ще падна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бе ние си се смеем тука ,ама Блондича сега е много хууубав период на сърцетуп и сърцепляс от все хубави емоции... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
Добро утро и от мен момичета, гледам все хубави емоции ви "тресат" . Мен ме е налегнала работната седмица и нямам много време, но ви чета. lusien4eto, дано всичко се оправи по-бързо и не се налага да плащаш големи суми.
Много усмивки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт