! Споделяйте по - често бисерчетата им, за да се радваме и ние!
! Нямам търпение да се видим най - после. Ако пък навиеш и други софийски мами да те придружат, ще си заформим страшен купон. Ех! Марини, ти не се услушвай; Букурещ е на половината разстояние от София-Варна
.
.
.
.
. Иначе имат доста думички - записваме ги и Бобо казва около 40, а Кико към 20. Сред последните хитове са копче, тъмно, топки. Не разбират какво е име: Бобо се казва 'бобо', Кико пак се казва 'бобо' и според мен го приемат като нарицателно. Мама се казва 'мама', тати е 'тати' и т.н.
.
. 

Многоооо яко 
Една закъсняла честитка за рожденничката

.
. То и ние сме в тези редици и най-вече аз. Тъкмо се оправих и от 2 дни отново съм болна. Удари ме и в ушите и от няколко дни не съм си подавала носа на вън. По този повод се извинявам на POLLY, че още не съм отишла за календара. Извинявам се и на 450 и Анишка, които чакат да им занеса техните календари. Ще го направя възможно най-скоро. Ако успеем още днес мъжкото ми слънце ще мине да ги вземе. Имаме и проблем с колата. Задният мост беше крив и го правихме, но сега благодарение на него задните гуми са изтъркани и колата доста занася в това време. Вече веднъж се позавъртяхме, после слънцето сам се въртял на леда
.
. На периоди направо "изтрещявам" и се чудя какво да го правя. Знам, че иска да го уча на нещо и да му показвам, но аз самата не знам какво точно и в такива моменти се чувствам много неприятно, като лоша майка. Детето има нужда от внимание, което явно не получава качествено
. На последък гледам, че е в нещо като застой в развитието си. То пренасянето за него си беше голям стрес. Липсват му и познатите места и лица. Вероятно от понеделник ще тръгне на ясла, само да е здрав и там да е топло, че тази седмица в залата било 10 градуса. Дано това не го стресира допълнително, а да му подейства положително. Определено му липсва контакт с деца, но пък имам съмнения, дали лелките им обръщат необходимото внимание. Той на ясла не е ходил от преди да влезнем в болницата, а това са си 3 месеца
.
.
. Вашите дечица скачат ли? До колкото помня Бобо на Catty_m скачаше
. Иначе владеем всякакви други скоци и катерения, просто сме неуморни
.
. Лятото оставихме само нощният памперс, като когато татко го нямаше му го махах и него, че иначе нали сми между двама ни. На вън сме имали единични пропуски, когато се стреснеше от напададелни деца и се напишкваше, но това беше кратък период с единични случаи. Като тръгна обаче на ясла и за 3 дни го върнаха на памперси. Помолих ги просто да му покажат къде са им гърнетата и той сам ще си ходи. Вече се беше научил сам да се събува, по-трудно му беше обуването, но те все като го видят, че е вдигнал панталоните, а дупето му е голо ще го оправят. Ама те не, ходели децата по часове. Три дни ми го връщаха наакан, мисля че беше нарочно
. Резултата беше, че той се травмира и като му се доакаше започваше да пищи. Е сложихме пак памперса. Сега е с памперс, но го ползваме като гащи. Напоследък пак си казва, но е студено и не смея да го оставя по гащи, че да не стои мокър, ако стане фал. На пролет пак ще го махаме.
.
Много ме е яд!Дано скоро имаме яснота,че вече му се сви душата!Иначе компанията е доста голяма и не мисля,че са несериозни,но все пак... с тази криза