Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 483
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
меви, ако си решила да продължаваш, направи поне 7 дни пауза, и тогава пробвай с тиква. Не би трябвало да има слуз.
Аз продължавам да твърдя, че изобщо не е необходимо да го захранваш. След като е било воднисто, няма какво да го мъчиш детето със свещички. Бих предприемала нещо само, ако не е акал повече от 4 дни.

Ани, и Михаела понякога прави така. Ако е била много изморена и е заспала веднага, след това се буди да си дояжда.

# 31
Здравейте мамита. При нас нещата като че ли са малко по-добре. Заведох малкия при неговия си педиатър и той малко ми се скара че съм давала Бисептол след прегледа в Спешното на 01 януари. Каза да спирам всичко и в краен случай само Виброцил в носа, а ако се разкашля пак - Стодал или Синекод първите дни.
Дребока вече е 70 см и 8 кг. Съветът към мен беше да започвам вече и със зеленчука и с плода едновременно. Аз си казах, че така не мисля да правя и ще почна първо със зеленчука и то след седмица поне. Въпреки, че малкият има всички признаци да започнем захранването. С кой зеленчук препоръчвате за старт. Струва ми се, че най-неутрално е с картоф . Като сварите каквото там приготвяте, оставяте ли за другия ден или хвърляте??? А как действате с готовите пюрета??? И още-варите или приготвяте на пара...

# 32
аз ползвам готовите пюрета на Хип,започнах с ранни моркови(те само картоф нямат),сега давам морков с картоф.Отвореното пюре се ползва 2 дни.
с акото засега няма проблем,изглегжда точно като пюрето,като че ли е малко по-гъсто

за вечеря накърмих Дара и и дадох добавка този път с АМ,за да свиква с шишето и след 5минути горкото повърна всичко с все кърмата  Cry повече няма да я мъча с АМ,ама като свърши кърмата не знам какво ще правя  newsm78

# 33
Попи, темата е супер!   bouquet

Ние тази вечер ходихме на ресторант с едно приятелско семейство, с децата. Моника много слуша. Мислех, че като види непозната обстановка и толкова много хора ще плаче, но тя ме изненада приятно! Иначе тя заспива вечер между 20.30- 21.30, а сутрин става около 9. Никога не съм давала Вагинтол.

Марулка, Калоян и Ники, Денис, Кико и батко му, всички са много сладки! Да ги цункате от мен и Моника!  Heart Eyes

Ето ни и нас:

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 01:41 от cherry

# 34
Добро утро!  Hug
Ставайте мамета, кафето е сервирано:

сега да измислим нещо и за закуска, а?  newsm78

за такива като мен които са на диета (ядене през 5 мин.)
Аз днес съм малко тъжна, защото сестра ми си заминава и няма да я видя до пролетта  Cry А Криси каза, че е щастлив защото сега заминавала, ама щяло да дойде време да се връща и пак да му донесе подарък, а ако не заминела кой щял да му донесе подарък  newsm78 Ами всеки с проблемите си  Wink
Приятен ден и да знаете, че бебчетата ви са много красиви (както и  батковците и каките им) , а Моника хич не я крий Чери, а я пусни на по-голяма снимка  Mr. Green

# 35
Добро утро и то мен,

Дали някой може да ми каже как се публикуват снимки директно във форума, кафенца, тортички, а и снимки на мами и бебоци. Много благодаря!
Защото аз днес трябва да почерпя. Али прави 5 месеца Simple Smile
Незнам защо, но тази месечинка ми е по-вълнуваща от всички досега.

# 36
  • Бургас
Добро утро!
Мерси за кафенцето и закуската, сега ако дребното поспи ще мога да изпия на тишина моето кафе.
Той от два дена се събужда по 2 пъти да яде през нощта  Rolling Eyes отделно към 6-6,30 пак и след час е готов за ставане. Какво му става на това дете не се е будил така от новородено. Ей го сега яде и заспа, бебешка му работа.  Laughing
Ани, ще те науча  Hug
Дони, детето отсега се е ориентирало, а.  Laughing
Чери, Моника и тя от малка знае, сигурно й е било много интересно  Hug
Хавга, харесваш си снимка в нета, копираш адреса й, после като пишеш отговор щракаш първия бутон на втория ред "Вмъкни изображение" появява се това ->  [имг][/имг] с мигащ курсор по средата и там пейст на адреса. Може да дадеш Предварителен преглед да видиш как ще изглежда.

Много хубави и пораснали бебоци (и батковци). Пу, пу да са ви живи и здрави  Grinning

# 37
Попи, а за да вмъкна мои снимки, какво правя?

# 38
  • Бургас
Трябва да ги качиш някъде, примерно в Снимка.бг и от там копираш адреса на снимката.

# 39
Попи, голямо мерси!  Hug
Сега да пробвам. Това е петмесечната ми дъщеричка:

# 40
ТЦ, нещо не стана.  newsm78

# 41
ПФУ, защо не става?

# 42
Хавга като отидеш в снимка.бг например и си извадиш снимката  на цял екран с десен бутон кликваш върху нея, после избираш най-отдолу "пропъртиз" и от там копираш адреса, който после слагаш между скобите
Попи като те слушам все едно за Денис говориме. И това е след нова година  ooooh! Тая нощ ме направи крива, през 1 час се е будил и проревава и пак заспива  ooooh! А яде в 12.30 и после пак в 3.30  Tired Докога ще е така не знам ама си искам другото бебе, поспаливото!

# 43
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, днес моята принцеса Михаела стана на 5 месеца и по този повод искаме да ви почерпим Grinning
Малко е рано за софрата, затова започвам с тортичка и после минаваме по същество Wink

Ето нещо питателно за компенсиране на силите от недоспиването Grinning

А ето я и самата празнуваща:

Да не ни забравяте Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 12:26 от mama_galka

# 44
Момичета, надявам се приемате нови  Blush
Ние само се кърмим засега, захранването ще е след 6 навършени месеца, макар че и ако сега предложа съм сигурна, че няма да откаже, но още не може да седи стабило, затова ще отложа.
Обаче ни пробива зъбче - много ме вдъхнови, че от 2 месеца се мъчи!
Моят юнак си умира да скача когато е буден - естевнето някой трябва да го държи и аз вече мускули направих от това негово скачане (над 7 кг е  ooooh!) Не съм питала педиатъра това ок ли, ама и как да го спра детето - така се забавлява, че заразява всички наоколо.
Това зъбоникнене доста ни беше напрегнало нощем - имаше и нощи с по7-8 будения  #Crazy Но сега се върнаха нещата в норма и се буди сама за ядене.

Котката Марта, много е пораснала Михаела и прилича на теб! Heart Eyes Моят прилича на всеки друг ама не и на мен - чак ме питаха веднъж в парка дали аз съм майката - да се смееш ли, да плачеш ли  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт