Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 491
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас/Пз
Меви, изчисти си пощенската кутия, затова ти пиша тук, извинявам се на другите .
Капките се казват Био Гайя, в Бургас ги има почти във всяка аптека. Те са за регулиране на стомашно-чревната флора с пробиотици. Дават се по 5 капки преди всяко хранене. На нас много ни помогнаха, защото и ние не акахме по 5-6дни, а сме само на кърма. Лекар ни ги изписа още в средата на 2-рия месец. Изпихме обаче две опаковки и после ги спряхме. След коло две седмици обаче пак ни се появи същия проблем, но този път взехме Колиеф и засега ни се отразява добре. Но той е в случай че сте само на кърма. Дано да съм ти помогнала. Пиши ако нещо друго те притеснява. Целувки много на Митето.

# 46
ani_d,
не се ли дават само сутрин, т.е един път дневно??? поне така пишеше, освен лекар да ви е предписал друго???

# 47

Ей стана, благодаря Дони!  Hug

# 48
  • Бургас/Пз
ani_d,
не се ли дават само сутрин, т.е един път дневно??? поне така пишеше, освен лекар да ви е предписал друго???

Да, така пише, но пише и още че дори и да се дава повече, не е вредно. Grinning На нас педито ни каза да давме на всяко хранене.

# 49
Ето я месечинката!

А това е почерпката от нас двете

# 50
Havga, голяма хубавица, да ви радва много:)
ани, благодаря за отговора, разбирам:)))
  bouquet

# 51
  • Бургас/Пз
, все се каня да ти пиша и все забравям. За сгъваемите кошари мога да ти препоръчам на АВС дизайн - http://www.abcdesign-bg.eu/product_info.php?cPath=41_42&prod … a47494aa2d5b3c27f, малко са по широки от обикновените и са супер удобни, имат и две нива, а може и да се ползва без допълнителен матрак, макар че ние сме взели.

Ето малко снимки и от нас, ей това дете умира за кака си, просто като я види и откача.

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 12:48 от ani_d

# 52
  • София
Добър ден и от мен!!!

Meq1,добре дошла!Разбира се,че приемаме нови!Напиши повече за твоето момче,как се казва,кога се е родил и т.нМомичетата ще те прибавят на първа страничка.Можеш и да качиш снимка в албумчето. Peace

Много сладки бебоци видях по снимките.Всички много са пораснали Heart Eyes

Честити месечинки на Димана,Михаела,Александра,Габриела 1 и Габриела 2!!!Много да слушкат и радват мама и тати!!!

Моят Боби продължава да отказва едната гърда.Успявам да го излъжа само ако спи.Незнам какво да правя Thinking

# 53
Meq1,добре дошла в отбора!!!
Честити малки рождени дни на Димана,Михаела,Александра,Габриела  и Габриела  Grinning!!!

нашето папкане на пюре мина много зле днес-изяде по-малко от половин бурканче(вчера изяде цяло) като плака през цялото време,реших да не я насилвам,успокоих я и я накърмих.На вас случвало ли се е ?и на какво може да се дължи?  newsm78
с това нейно отказване на всичко различно от кърма май ще я кърмя до първи клас  Crazy  Joy

PINKI_81  Дара също предпочита едната гърда(и тя се пълни 2 пъти повече от другата),но яде и от двете.Пробвала ли си със силиконово зърно?
Ея нашата кошарка е на Mag England ,продава се в магазин Штъркел(винаги съм се чудила защо не Щъркел),евтина е (130лв),а има много екстри-повивалник,играчки,джоб,2 нива,става на люлка.Матраче взехме отделно- сгъваемо за 40лв

ама много хубави дечица!!! Heart Eyes

# 54
Честити месечинки на Александра, Михаела, Димана и Габриела х 2!

Ани, Хавга, Мама Галка, големи сладури са бебоците!

Мег, добре дошла при нас!

# 55
Ей, момичета, гледам, гледам и не мога да се нарадвам на страхотните ни и сладурски бебета. Ама са хубавци и хубавици, всички "по-по-най"

Мег, добре дошла !   bouquet При нас е весело! Само се включвай често и сама ще се убедиш!

Ани, и наш Калоян умира за батко си - като го види и направо ще литне от кеф. А между впрочем вие как му казвате на адаша на галено. Много е порастнал Калоян и изобщо не изглежда вече като най-малкото бебче Августинче.  Heart Eyes

Аз нали от няколко дена се изтисквам, за да му го дам вечерта на (все още не е) последното хранене и забелязах, че почти нищо не остава след като се наяде. А той продължаваше да спира яденето със сърдене и мостове назад. И не иска повече и това си е. А вчера се сетих да предложа другата гърда - е нея искаше. И си ядеше още и накрая завършваше с усмивки и плюнчене  Crazy. Май дори и след МЦ още ми е понамаляла кърмата. А вечерта (снощи) след като изпразни и двете, после от шишето малко и иска още  ooooh! А аз нали съм инат голям и досега все не купувах АМ просто да има, да не почна да му додавам често-често. И така май го приспахме гладен. Да, ама нощес спа толкова спокойно и се събужда 2 пъти вместо 3 пъти за ядене. Вече май ще спра да мисля непрекъснато да се вторачвам това какво е, а от какво е, а защо е?!?

Другата седмица мисля да почнеме и ние с новите нещица. А дори още не съм решила с какво да почна. Единия ден си кажа - правилното е със зеленчуково и измествам обяда. На другия ден си кажа, по-добре да не измествам още обяда - затова по-добре с плодово между храненията, а на третия ден - ако ще е с плодово дали не е по-добре да е със сок да е течно и да е постепенна промяната  newsm78. Е, още не съм решила, а дори и днес не знам кое надделява. По всяка вероятност и аз като Стели ще си направя някакво мое си захранване, но какво  newsm78 Дано до другата седмица да успея да реша. Продължавам да се чудя що едно време давах морковите и тиквата като плодово пюре между храненията, а не вместо хранене, дали не засищат достатъчно. Май ще взема утре няколко бурканчета моркови и няколко тиква и ще е с едно от двете за обяд - сега последно това май решавам. Вие повечето сте се спряли май на морковите, а  Thinking

Heart EyesЧестити месечинки на всички порастващи днес беболинки!!!  Heart Eyes

Hug

# 56
  • Бургас/Пз
Валени, в повечето случаи му казваме Кали, а когато говорим за него, си му викаме Калоян. Кака му от време на време му вика "Кал" или "Калка", или "Калчо" измишльотини общо взето. Mr. Green

# 57
Здравейте, сладурки!
Благодаря за новата тема на Попи  Hug
Аз след толкова умуване за това захранване още вчера на обяд дадох 1 лъжичка пюре - ранни моркови на Хип. Много се хареса! Днес удвоихме дозата- добре се справя малкия с лъжичката в столчето за хранене на най-ниското ниво на облегалката.
За Вигантола - аз давам по 2 капки от 25-ия му ден - така ни беше казала педи - до навършване на 1 год.
Щях да Ви питам - Вие водили ли сте децата си на ортопед?

# 58
stella_a и ние сме така с пюрето. Единия ден не мога да сваря да пъхам в устата, на следващия рев-търси си млякото. Днес беше голям зор. Трябваше да изяде 100гр картоф с тиква и 60мл мляко. Не го ще и това е. Дадох първо млякото, хапна малко пюре и после пак рев. Накрая разтворих още 30мл мляко, разредих пюрето и така й го дадох. Ама при нас е лесно-разбрах че Дара категорично отказва шишето Heart Eyes
Мег, добре дошла Simple Smile

А от 4 дни мойта зъбла го е подкарала на икономия. Яде по 4 пъти наден. Опитах се да й дам да яде след 3часа и полоовина и не ще. Става ми в 9, заспива в 21.30, сутрин и вечер яде по 170 АМ, следобед плодово пюре и 100 мляко, наобед зеленчука и 60 АМ. На вас как ви се вижда? Според мен е малко Mr. Green                                                                                               

# 59
Светле, на мен ми се вижда страхотно - и режима и количеството храна  Peace

Ани, и ние сме така. А нашия батко му казва Калояне или Калоянчо.

А на зеленчуковите пюрета слагате ли допълнително кърма или АМ да го бъркате или си ги додавате отделно???  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт