Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 520
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
А това е най-новия начин на спане, главата завита, а краката отвити с изритани чорапки (модата е актуална от около седмица)  Peace

# 121
Хахахаха... Дони, уникален е!  Joy

А Али направо да сключва рекламен договор с някоя бебешка агенция Wink  Heart Eyes

Аз съм вкисната, защото след цялото местене, влачене на багажи насам-натам, прозорци, ремонти и простотии, хазяйката се обади, че ще продава жилището  ooooh! Мисля да си върна местоживеенето "в чанти и кашони'...  Sick

Нашия татко го повали стомашно-чревен вирус, дано на нас да се рамине  Praynig

# 122
Ей, Коте и Марулка не остъпва. Кажи, моля те мислиш ли , че трябва вече да я захранвам?
Дони, много е странно , но и Али почна даа прави този номер с одеалото. Аз първия път направо изтръпнах, като я видях, защото се уплаших да не се задуши, но тя явно се кефи, защото като я отвих ми се ухили и пак заспа.

# 123
Havga, изчакай до 5 м. и 10-14 дни и я захранвай вече смело.

Ние на 15-ти сме на консултация и ще видим колко е качила този месец, но на мен вече бая ми тежи, макар че едва ли има 7 кг. Вече прибягвам до слинга и у дома.

# 124
И Аничка редовно е без чорапки и обувки.Как успява да ги събуе - идея си нямам!А Миши пък е на вълна да се съблича - постоянно .Събува панталони,чорапогащи ... ooooh!Защо тези мой деца обичат да са голи ?.... ooooh!Миши освен това обича да танцува върху  масата... CrazyНакъде вървим...?....лелелеле

Абе,мацурани,да ми бяхте честитили именния ден ... Cry

Утре сме в "Часът на мама".Споделете ,моля,как сте избирали име на децата си и имало ли  натиск от роднини,тръшкания ...нещо такова?

Вчера захраних Аничка с каша - ей така,спонтанно!С бананова каша.Тя е за Миши.Хареса му на детето,след това си я донакърмих.

# 125
  • Бургас/Пз
Миши, кога бе мила празнуваш, нещо сме ги пропуснали Татяните!!! Хайде на патерици, да си жива и здрава и да ги е живо и здраво името!!! Не ни се сърди Wink Mr. Green А за захранването щом ти е дошло отвътре , лошо няма. Пък и някога по мое време тай бананова каша с връзки се е уреждала Grinning Ще ви гледаме в Часът на мама!!!

За имената да кажа - първият път мъжът ми много държеше ако е момче да е на баща му Иван и аз не се възпротивих защото си е хубаво българско име. Като се роди обаче момиче, решихме да вземем само първата буква от името на майка му и така стана Дария. Името аз си го харесах и никой не се възпротиви. Сега като забременях, още в началото казах че ако е момче ще е Калоян. От много време го харесвам това име, пък и майка ми е с К, а баща ми завършва на -ян и така друго име не сме мислили. За момиче имахме за всеки случай резервен вариант Калина или Калия, но не се стигна до там.
И с двете деца никой от родата не се е опитвал да се меси и да се налага, нито е имало сърдити, в крайна сметка това са си нашите деца Laughing

Това с чорапите и ние го умеем, ами то ритане като ретане ли е, направо имам чувството че вече матрака на леглото му се протъркал  Grinning

Хавга, я сподели ни тайната на всички, няма да е реклама, че няма да ни отговаряш на всички на лични я!!! Mr. Green

# 126
АНИ , то Калоян пак е кръстен на дядо си Иван - Калос - красив ,Ян - от Йоан - превежда се "красив Йоан"

# 127
  • SZ
Добро утро!!!

Миши,ами честит имен ден!Да си жива и здрава и все така с добро настроение!!!
А предаването утре ще го снимате или ще се излъчва?
Магария е страшна!!!Да ти е жива и здрава!

За имената:големият го кръстихме на свекъра и на свекървата,те и двамата са със "с",а малкото го кръстихме на моя баща,той е Димитър,за момиче си бях приготвила Дарина.Уж никой не се  е сърдил,доколкото знам.

# 128
Аз съм вкисната, защото след цялото местене, влачене на багажи насам-натам, прозорци, ремонти и простотии, хазяйката се обади, че ще продава жилището  ooooh! Мисля да си върна местоживеенето "в чанти и кашони'...  Sick

Нашия татко го повали стомашно-чревен вирус, дано на нас да се рамине  Praynig

Чакай, че аз от сеута това го бях пропуснала. Сериозно ли? Ужас! Направо ми настръхва кожата като си го представя. Нямате ли договор за наем?

# 129
  • София
Здравейте,мамчета!

МИШИ,Честит Имен Ден!!!Бъди все така позитивна и винаги обичана!!!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА КАЛОЯН,ДАРИЯ И МАКСИМ!!!И на патерица да честитя вчерашните месечинки на Владимир,Ева,Давид,Богдан и Димитър!!!

За столчето за кола-И ние още караме с кошницата за кола.Още ни е рано мисля за столче.
Ани,и Боби си държи много често пръстчетат свити в юмручета.Дори така се опитва да си го напъха в устата.Но вижда зор Mr. Green
Чери,Моника е голяма сладурана и каква е закръгленка(пу-пу)
Дид Нед,дечицата ти са страхотни Simple Smile
Бизу,и при нас я има борбата с цицата Mr. GreenТака ме удря,така пери едната си ръка,че направо шамари ми раздава.Яденето и при нас е максимум 5 минути.Как се наяжда толкова бързо ,незнам newsm78
Стелка,не съм пробвала със силиконовите протектори,съмнявам се и да стане,той залъгалката едвам я понася и все я плюе.Но вчера пробвах нова поза като го кърмя от тази гърда и засега има минимален успех,но все е нещо Whistling
Малкабуби,успех на листовките Peace
Ея,успех със Синдито.Не се отчайвай,ще влезеш във форма,просто при някои се изисква повече време Hug
Каприз,честито ви зъбче Simple SmileИ аз като Мамадонавсе ровя в устата на детето да видя няма ли точка,ама засега нямаа,въпреки обилните лиги,които се стичат нон-стоп TiredПри мен за лактацията помагат суровите бадеми,чаят от билки и бирата Peace
Хавга,Али изглежда ще е любимка на фотообективите.Страшна сладурка е.
Брит,и Боби ръмжи като е на гърдата.Наред стова се е научил и да стиска силно зърното между челюстите си като едновременно с това и го опъва.На мен хич не ми се нравят тези номера,ама май ще свикна Rolling Eyes
Граци,и Ния е мадама от класа,но то при такава мама,няма как иначе Peace
Пухи,хайде и на вас честито зъбче Simple SmileА кълките са страшни само за мачкане и целуване Grinning
Кинли,мерси за кафенцето.Тъкмо приключих с моето пишейки този дълъг пост
за имената-Боян носи буквичката на баща ми.Но не му избрах името затова,просто много ми харесва като звучене.Мъжът ми също го хареса,не сме имали спорове.Ако беше девойка,щеше да е на свекър ми-Елинор Peace

Дано не съм ви отегчила с дългия си пост,но сега намерих време за такъв.Иначе само чета.
Хубав ден на всички!!!

# 130
Чакай, че аз от суeта това го бях пропуснала. Сериозно ли? Ужас! Направо ми настръхва кожата като си го представя. Нямате ли договор за наем?

Тя е семейна приятелка, затова нямаме. Живее в САЩ и се разболя и сега й трябват пари, така че реално е в правото си. Просто шибана ситуация за всички.
Имаме време да измислим нещо, до май месец г/д. Има вариант да се върнем на Стрелбище, но първо трябва на П. семейството да си оправи имотните драми, а после - сериозен ремонт, смяна на дограма, всичко кажи-речи. А пари  ooooh!

Миши, да бе! Аз сега погледнах календара! Да си жива и здрава и децата да са здрави и непослушни Wink   bouquet

# 131
Миши, честит Имен ден! Да ти е живо и здраво името и да ти носи много щастие! Бъди все така позитивна и усмихната!   bouquet  cheers

за името - и аз още много преди да забременея и си харесвах името Калоян, по принцип харесвам българските царски имена. Едно време за Ники решихме да вземем само първата буква от имената на неговите родители - Н и С и така избирахме между Николай и Симеон. Ама тогава министър беше Симеон и затова мъжо си избра Николай. А сега Калоян носи на майка ми буквичката и на мъжо името (Иван).

А ние днес ставаме на 5 месеца - ето и почерпка - и понеделнишки мислех да почнем с пюренце от моркови. Да ама преди ни беше първата контузия - налапа си крака на активната гимнастика и си разкърви малко венците. Та сега ще отложим пюренцето за утре.

Аз се сетих от Асето, че не съм си правила гимнастиката повече от месец и .... сега ме болят мускулитееее ooooh!. Ама освен, че много ядох по празниците и се и отпуснах, а и с биричката уж за кърма ииии сега съм като родилка - с огромен увиснал корем и много килограми   261uu Ох, много ми е криво и депресиращо с тия кг. Едно време с Ники поне корема го свих бързо с колана, а сега веднъж ми е жега, веднъж ми е неудобно, после ми е криво и ..... Outta Joint

Асе, а какъв чай даваш на Вики? Аз давам чая на Хип "Лека нощ", но освен че спа първата нощ повече от 4 часа, после вече ефект=0. Сега от 2-3 дена давам и Дентокинд от време на време и най-вече нощем като стане неспокоен. От две нощи е много неспокоен нощем - не просто се буди да яде, ами и плаче и мрънка. Мисля си, че наистина го мъчат зъбки  newsm78. Не знам, едно време с Ники нямаше такъв зор и неспокойство.

Хавга, и аз искам тайната  Praynig

Hug

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 12:25 от valeni

# 132
Цитат
сега съм като родилка - с огромен увиснал корем и много килограми
не си само ти.Утре да не ме питат дали не чакам и пето  Laughing

# 133
Честит Имен Ден Миши! Да си жива и здрава и винаги усмихната!

Да споделя и аз за имената - за първото тати каза, че ако е момче иска да е на баща му (Марин), а ако е момиче - няма претенции. Така малко го осъвременихме и стана Мартин. А за второто решихме да е на моите родители и се чудихме между Симеон и Светлин, на майка. Избрахме Светлин, защото се римува с Мартин и ни звучи по-добре. За момиче и в двата случая варианта ни беше Габриела - на татко, това ми е любимо име, но някакси не го приемам за момче. Сръдни не е имало от никой. Всички казаха - децата са си ваши, ние не държим да са кръстени на нас.
За килограмите - имам да свалям още 5-6, ама голям глад ме гони напоследък, та незнам дали ще успея.

# 134
Миши, ЧИД!!!!
Стела, ти отговори ли си на въпроса колко пюре и колко мляко да даваш? Аз вече давам цяло бурканче (120 г) и след него той изпива още 30-40 мл АМ. След това просто спира да пие и така разбирам, че е приключил. Това количество явно му стига, защото после си издържа 3-4 ч.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 15:59 от barabar

Общи условия

Активация на акаунт