Юлчето в снега обича да играе и да тича

• 17 196
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Мая,благодаря  Hug
Знам,че има забрана да се пише за болни в тази тема,но ще ви се оплача,че вчера педито така ми вдигна нервите,още ми държи.
Марти ми вдигна Т 38,4,която успях горе- долу бързо да сваля,но реших все пак да го заведа да го погледне.Прегледа трая 2 мин,било много зачервено гърлото и ми изписа Аугментин.Като я попитах не можем ли да минем без антибиотик,каза че нямало смисъл да го мъча.Тръгнахме си и от там направо при Масларски.До сега не ми се беше налагало да ходя при него,но останах очарована.Изписа му вит.С и имуностимулатор и каза,че на този етап според него не се налага антибиотик.Тази гъска направо ми идва да отида и да я обеся.Вчера вечерта и днес изобщо не е вдигал Т,жизнен си е както преди,добре че не я послушах.

# 31
  • София
Здравей, Бени, добре дошла! Приемаме "нови" с отворени обятия.  Hug Дано малчо се оправи без Аб. Разкажи повече за вас.

# 32
Нас ни има в списъка в началото на темичката,само че си смених ника,преди бях berni.
Писала съм много рядко,но ви чета всеки ден и много се радвам на всички постижения на малките юлчета.
Марти си има всички зъбчета вече без последните 4,проходи на 1г. и 1м.,но мен все ме е страх да го пусна самостоятелно да си върви и постоянно съм около него.Не знам за къде бърза винаги това дете,но никогаа не гледа къде върви и често пада.Направо в чудо съм се видяла.

# 33
Тъкмо щях да пиша, че вече си влизала в нашата тема, а то дори не забелязах разликата от бении и берни  ooooh!  Но пък грешката излезе вярна  Mr. Green
Та, добре си се завърнала и дано нямате нужда от антибиотик  Peace

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 01:07 от Renie78

# 34

Добро утро!  Hug
Ани, чудесна новина! Леко бременеене  Hug
Ели, честита ти диплома! Само успехи и занапред! Hug
Докато изчета всичко и забравих какво щях да пиша!  Laughing Лек ден и весел уикенд на всички!

# 35
  • Асеновград
Добро утро !
Много се радвам за колажа , довечера почвам да правя фотосесии , докато избера хубава снимка.
Честито дипломиране Ели , възхищавам ви се как успявате да учите , аз исках да почина малко след дипломирането и да поуча пак , но колкото повече време минава , толкова повече се отказвам.
Здрасти Benii  Hug, и аз не забелязах разликата в ника , спомних си те от преди.Дано Марти се оправи бързо.
Мимоза , много сладък снежен Мимко Heart Eyes.

# 36
добро утро  Hug

Бени, добре завърнала се, и аз бих се ядосала на твое място  Confused

Никола преравя един шкаф, който доскоро беше недостъпен за него, защото се отваря с пуш система...е вече е достъпен. Сега е взеле едни очила и си ги слага отзад на врата  Laughing

Мимозка, искам там да си пия кафето сега  Grinning

...няма вече очила, така или иначе бяха някакви за работа с компютър, които не ползвам...е за някоя триъгълна глава с едно ухо може и да станат  Grinning

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 13:12 от marisasav

# 37
 wavey
Кафенцето е страхотно  Hug
Я кажете кога трябва да се водят децата за преглед на зъбките  Embarassed Ина вече ги е наредила всички без 2 кътника - май ще трябва да ходим newsm78
Benii привет и от мен
Аз днес съм си вкъщи и ще съм си цял ден с детенце  newsm44 Много се радвам
...няма вече очила, така или иначе бяха някакви за работа с компютър, които не ползвам...е за някоя триъгълна глава с едно ухо може и да станат  Grinning
Познато - по спешност си правих нови  Wink
Ина се събуди
Лек ден на всички  Hug

# 38
Мерси, момичета  Hug
Сетих се. Исках да кажа, че Мимко не проявава интерес да се храни сам. Той въобще и към самата храна не проявява някакъв интерес. Иначе обича да бърка с лъжица или вилица и да разпилява или пък да ме храни мен. А АМ не обича, нито прясно мляко, а напоследък и киселото ми го отказва  Confused
А Мариян има едва 8 зъба...

# 39
  • sf
ДУ
аз егоистично пратих Кико на ясла и сега се мотам.
Вероника я заведохме за първи път на зъболекар около годинката. Оттогава ходи на всеки 6м за профилактични прегледи. Няма нито един кариес. Сложиха й защитен гел на 6тите зъби, надявам се и по-натам да няма проблеми. Но освен и от полагащите грижи си зависи и от гена. Мойте зъби, както и на моя баща са много здрави, но на мъжо са пълна скръб- ще видим децата на кой ще се метнат.

засега ;лек ден от мен  Grinning

# 40
Ели,4естито !
За по4ивка аз много харесвам Чифлика,а и за Огняново съм за ,така 4е където и да си изберете няма да съжалявате.

Аз да се опла4а за вируса от скайпа и аз го лепнах в4ера.Някой може ли да ми каже как да го махна  newsm78

Привет на Бени !
За колаж 4увам  Mr. Green ,най-накрая и нас да ни има . а каква бе6е паролата на албум4ето(july2007 бе6е нали)

# 41
Добро утро и от нас!
Бени,здравейте отново!И аз редовно имам такива изпълнения с педито.Да стане Никола на 2г. и ще я сменя,просто с тия ваксини не мога да се оправя.Какво биете сега се чудя,ние имаме всичко,остава нещо да бия на 1.9м.  newsm78
Мими,аз точно при Маркова ще я водя във вторник.Какво лошо си чувала?
Досега не съм я водила на зъболекър.Никола има 10 зъба.Искам да отбивам,да ми мине рождения ден на Надина и почвам с тва да се занимавам.
Незнам как се маха тоя червей.Днес ще си пускам нова програма и ще видим,според Клара нейния го е хванал.Дано и при мен се получи,но мисля че от системата Скайп трябва също да предприемат нещо,много е масово.

# 42
Яна, ние ще слагаме пентаксим на 1 г. и 10 мес - тогава каза педито, февруари ще слагаме втория первенар
Има ли някое юлче с толкова малко зъби като Никола - 4 броя. Чудя се дали да се притеснявам вече или да му дам някой и друг месец още. Според мен има зъбни зародиши, защото виждам бели и подути венци, но знам ли, не съм специалист. Една приятелка стоматолог скоро участва в едно предаване по темата "кариес на ранното детство". Много по-рано от 5 годишна възраст може да се появи и за разлика от кариеса при възрастните се развива ужасно бързо. Основен виновник според нея е начина на хранене...

ей го е моето

паролата я има на първа страница

# 43
Марти, голям сладур Никола. И много пораснал ми се видя. А какви очи има..... Heart Eyes

# 44
Здравейте  Hug
Веси, и аз "откраднах" цели три дни отпуска и съм безкрайно щастлива, че сме си двете с Гери  Heart Eyes Всъщност поводът бяха ниските температури в ОДЗ-то - макс.14, а сутрин 8,  за 3 поредни дни и затова реших да я държа на топличко вкъщи до понеделник.
Та снощи й биха Пентаксима, измериха я 10 кг. и 81 см. Педи каза следващата ваксина на 6 или 7 годинки/не запомних/. Пие АМ сутрин и вечер, от биберон; с виличка не съм й давала да яде, то и в детската не им дават. Оставям я да се храни с едната лъжичка, и едновременно с това й давам с другата. Има 16 зъбки, кучешките избиха последни и много я тормозеха, основно нощем  Sad
Мими, заради тази гледка и кафе ще пропия  Wink
А за случки с очила - Гери като я гушкам редовно ми сваля мойте и ги запраща на земята, но още няма поражения /между другото много е сладък Никола Wink /
Ками, много ми харесаха вашите снимки, супер сте си изкарали  Hug
Честита бременност на Ани и честита диплома на Ели   bouquet  Hug

Сутринта направих тортата с мюсли и сега отлежава в хладилника, а аз вече нямам търпение да й посегна  eat
Хайде засега, че Гери вече ръмжи от глад  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт