БЕнии, добре завърнала се!

Яна аз снощи се опитах да си пусна антивирусната програма ама нещо неуспях. НО на нашия компютър има някакъв НОрд 32 или нещо подобно, който се включва веднага щом включим компа и сканира всичко. Аз май съм успяла да го изчистя това нещо все пак, защото от два дни не ми е правило проблем.
ТОмасе, аз тези дни нещо не успях да вляза в системата, та ще се надявам поне за тая градина да се класираме, ама нищо то има време аз не бързам да я давам.
Аз забравих да Ви кажа, че онзи ден една позната, с която преди работехме заедно ми се обади да ми предложи работа, засега беше така нещо като на първо време, аз не че си нямам де, ама жената решила, че много и се иска да ме привлече да работим заедно. Аз обаче съм в голяма дилема, защото за момента е невъзможно, просто Вероника немога да я оставя на никого в момента. А и за да почна нова работа, трябва да напусна старата, което някак си никак не ми се иска, харесвам си старата работа и шефа и колежките, а пък от новото място все още е проект и идея, и нито заплащане, нито условия са ясни. ПОмолих колежката като научи повече да ми се обади по нататък, като решат шефовете и какво ще правят де, и дали ще наемат със сигурност нов човек,пък после ще реша. НА мен ми се ще да си намеря нещо, което мога да го работя и в къщи, та все още се чудя!

КАми много Ви се радвам, страхотно сте си изкарали, ето това се казва майки

За зъболекарите и ние ходим често с баткото, той имаше един зъб, който го правихме няколко пъти и пак се разваляше и много го болеше, добре че беше от млечните и накрая започна да се клати и зъболекарката го извади. Ние миналата година попаднахме в Студентска поликлиника на една много добра и млада зъболекарка със страхотен подход към децата, много съм доволна, малкия даже сам ме кара да и се обаждам да му запазвам час и ходим доста често, поне на три месеца веднъж. Аз съм много доволна, защото ми оправи всички зъби,които незнам защо, но след бременността изведнъж всички се развалиха,

И Вероника няма все още всички зъби, липсват и един резец и кучешките, а и кътниците

Аука и аз трябва да правя прощъпулник вече на малката, ама нали се разболя, та сега я чакам да пооздравее, е тя вече е добре ама ще изчакам още малко. Тя обаче да ви кажа явно е имало защо да не се пуска сама толкова време, просто е искала да се научи и да е стабилна и сигурна. Сега си ходи така сякаш не е проходила преди 10 дни, ами преди месеци. Аз я оставям и не ходя след нея, а тя няма спирка, по цял ден прави по хиляда тегели из къщи. Обикаля от стая в стая, танцува с батко си, и само разнася разни неща, особено на батко и чехлите

ХАйде стига толкова да взема до сготвя нещо, пък после пак ще Ви досаждам!