Ани, честито и на теб, пожелавам ти едно хубаво и здраво бебече и щастлива и послушна кака.
Аз да се оплача, че прословутия вирус от два дни една приятелка се опитва упорито да ми го изпрати

И аз се радвам че ще правите нов колаж, тъкмо и ние ще се включим в него! САмо трябва да избера някоя по нова и хубава снимка.
РЕнка, а за близнаци има много хубави двойни рамки!

НА нас пък снощи ни изгасна тока и то тъкмо когато бях стоплила на Вероника супата и почнах да я храня, та ядохме на свещи и се михме на свещи, даже и заспаха на свещи. Баткото нещо се притесни и спа при мен. А и аз се попритесних, защото трябваше да правя инхалация на малката, а без ток нямаше как и ме беше страх, че ако не го оправят и не дойде цяла нощ да не стане някоя беля и да почне пак да кашля, а и стана студено, парното също не работеше, ужас. Добре че хората от енергото бързо реагираха и дойдоха и оправиха повредата само за час и половина и добре, защото имаше и заседнали хора и в асансьора, а нямаше ток само в нашия вход. НО при нас има много малки дечица и явно всички са пуснали печките да се топлят и инсталацията не е издържала. ДАно и тази вечер да няма проблеми!