Юлчето в снега обича да играе и да тича

• 17 116
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София,
Ели честито, а и доктор или професор да станеш ти пожелавам! И успех в диетуването, аз нещо не мога да издържа на тия диети, което е много кофти де, ама какво да направя  newsm78

Ани, честито и на теб, пожелавам ти едно хубаво и здраво бебече и щастлива и послушна кака.

Аз да се оплача, че прословутия вирус от два дни една приятелка се опитва упорито да ми го изпрати newsm78, и аз първия път взех че го записах, тъй като незнаех какво е, но не го отворих, че нещо имах работа. А после като Ви четох и се сетих та прерових компа и направо го изтрих, без да го отварям, а след това изчистих и кошчето,  newsm78 дали съм успяла да се отърва от него?

И аз се радвам че ще правите нов колаж, тъкмо и ние ще се включим в него! САмо трябва да избера някоя по нова и хубава снимка.
РЕнка, а за близнаци има много хубави двойни рамки! Hug
НА нас пък снощи ни изгасна тока и то тъкмо когато бях стоплила на Вероника супата и почнах да я храня, та ядохме на свещи и се михме на свещи, даже и заспаха на свещи. Баткото нещо се притесни и спа при мен. А и аз се попритесних, защото трябваше да правя инхалация на малката, а без ток нямаше как и ме беше страх, че ако не го оправят и не дойде цяла нощ да не стане някоя беля и да почне пак да кашля, а и стана студено, парното също не работеше, ужас. Добре че хората от енергото бързо реагираха и дойдоха и оправиха повредата само за час и половина и добре, защото имаше и заседнали хора и в асансьора, а нямаше ток само в нашия вход. НО при нас има много малки дечица и явно всички са пуснали печките да се топлят и инсталацията не е издържала. ДАно и тази вечер да няма проблеми! Hug

# 16
Дани,тоя вирус е много коварен.Можеш да разбереш дали е активен като излезеш и после пак влезеш в скайп.Или ако пратиш файл.При мен антивирусната го хваща няколко дни,но много се е разпространил.А Клара ми праща снимки и го получих с нейните данни,много неприятно докато ми каже и аз го дръпнах.Така вече два дни се боря с него,изтривам,пускам антивирусна и пак така,по цял ден ми работи скайпа ок и пак се почва без да съм приела.А да не говорим,че постоянно ме атакува пак и пак,от онлайн и офлайн.Имам приятелки и антивирусната им го е хванала.Аз съм самоука и тука се чудя сега как да се справя,разчитам на приятели,но няма да пускам докато не дойде специалист.

# 17
eee, Силве, верно само със "здравей" ли ще минеш  Laughing как сте? работа ли започна, че се изгуби за толкова дълго

Днес Кая ни беше на гости, добре си поиграха, потанцуваха, и снимки мога да пусна по-късно  Wink

ядки няма да давам, преди мако забравих и дадох стафида (то не е ядка де, ама пак малка), но не му хареса и я изплю

сега трябва да поровя за снимка

Ели, честито  Hug много материални ползи да ти носи   bouquet

Герка, честито на патерица на майка ти. Нашият купон е в неделя, ще тестваме добро и детския клуб към него, после ще пиша дали ми е харесало...не
че някой ме пита де

# 18
Добър вечер и от мен
Ани честито и на финала едно прекрасно бебче. Hug
Ели честито и на теб и успех с диетата  Peace
Ох спирам че вече ме викат.

# 19
# 20
да се явя и аз  Sunglasses

# 21
  • На края на вселената!
От седмица ми се върти идея в главата - искате ли да си спретнем парти за 8 март(неделя)? Може да е в детски клуб...

Цвети, не ме притесняват толкова кариесите на млечните, по-скоро ме е страх да не загуби зъб доста преди постоянните, да не се наплаши от зъболекари.

Яна, водя я при моята зъболекарка. Тя е млада и има подход към деца. А върху зъбите на Лина е работил и мъжът й, също зъбар и при него никакъв проблем. Дори са се чудили как стои на стола без да каже дума, дори  се държи по-сериозно от някои възрастни. Ако те интересува, пиши - работи в Бъкстон и Дървеница.

Гери, можеш да я регистрираш сега и да кандидатстваш. Можеш да направиш предварителни кандидатствания за ЦДГ и когато дойде време тази кандидатура да стане реална, то тя автоматично ще се активира, а ти ще получиш мейл за това. За ОДЗ в момента можеш да кандидатстваш за яслените групи, но за градинските групи мисля няма вариант в системата - провери като кандидатстваш.

Бубе, за входящият номер - когато влезеш в профила на детенце, най-долу виждаш кандидатстванията ви. Там за всяко има един входящ номер, но той не е важен. Важният номер е чакащия. Влизаш в съответната градина, влизаш в групата за която кандидатстваш в ЧАКАЩИ, Там има пълен списък на чакащите, но само на тези които са минали класиране в събота (ако си кандидатствала след 3 януари 2009, не сте в този списък мисля). Та в този списък си намираш Дели - номерът пред името е номера под който чакате, а след името има един входящ номер, но той не ви вълнува хич. Утре когато излезе класирането ще ви има в списъка със сигурност.

Честито дипломиране Ели, много парички да ти донесе!

Силве и аз се чудих къде изчезна  Hug

# 22
Мими ooooh!
С вас ще ми е най- приятно да отпразнувам 8- ми март Wink Стига да сме си тук.

# 23
  • София
Препратката към новата тема много ми хареса, айде дано се сбъдне!

еййй, супер за колажа, отивам да търся снимки.

Дес, май така беше, хотел Мания. И вие ли сте ходили?

Ели, честито за дипломата, да я ползваш по предназначение и с успех! Успех и с Дюкан!

Индисиплин, къде наистина бяхте изчезнали? Добре завърнали се! Как сте?

И Кая има час в Медстом за 29 януари, да видим как ще стане, много не си представям как ще си отвори устата, ама нали уж в това много била добра тази доц. Маркова.

В нделея ще правим прощъпулник, ще направя тази бискв. торта с мюсли.

Аз съм за 8-мартенското парти.

# 24
  • На края на вселената!
Бубе, защо се чудиш?

За тази Маркова съм чувала лоши неща...

# 25
Аика,ние бяхме сега на 28.12.08., голям кеф навън е "минус", а в басейна си е топличко.

# 26
  • София
Аз също четох неща, които не ми харесаха никак и с епочудих дали да отидем при нея, но пък успявала малките да ги накара да стоят мирно, а и ми е препоръча позната стоматоложка във връзка с едно падане на Кая и реших все пак да отидем. Ще ви пиша после какво впечатление ми е направила.

Дес, и ние така, ноември бяхме, беше доста студено, но в осем вечерта се къпахме. Вярно, че после преболедувахме цялото семейство, явно сме кекави нещо  Laughing

ха, току-що си приключих с вечерята и Кая ми каза "Бавоо", че съм си изяла всичко  Joy

# 27
  • USA
ха, току-що си приключих с вечерята и Кая ми каза "Бавоо", че съм си изяла всичко  Joy
  Joy

Ели, честито дипломиране! Да работиш все нещо интересно и стимулиращо ти пожелавам!

Силве, чакаме новини и снимки.  Laughing

Ками, с тези майчета сте направо като ученички. Много хубаво сте се събрали.

# 28
Здравейте,момичета.
Аз редовно ви чета,но все ми е неудобно да се включа понеже не пиша от началото,пък вие вече всички се познавате.Имате ли нещо против да пиша при вас?

# 29

Общи условия

Активация на акаунт