Юлчето в снега обича да играе и да тича

• 17 110
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • sf
Бубе, слага се на 6тите зъби т.е. на следващите кътници, които ще излязат на нашите. Ох, нищо смислено не казах. Всмисъл - сега нашите бебоци ще имат 20 млчени зъба. Следващите им големи дебели зъби т.е. кътници ще са постоянни и на тях се слага този гел да ги държи по-дълго здрави. Мисля,че след 6-7г растат. Дано сте разбрали нещо  ooooh!

# 61
Ох върнах се от работа ама много е гадно да работиш в събота.
Добре дошли на Силвия и на Бени Hug
Стипосах и Сашо в албума .Той има 12 зъба и сега напират още един кътник и три кучешки.С лъжица не се справя много добре ама прави опити когато съм на кеф да го търпя да цапа с вилица се справя по добре вечер яде кисело мляко с биберон  ,а през деня пие от чаша с накрайник с дупки може и със сламка ,а ако няма друго може и от чаша но не сам.

# 62
  • София
Ай де ще ходя да ви издирвам в очакващи бебе през ....... Hug
Ще ходя да питам покрай блока зъбарите дали искат да им заведа зверовете,вие ме агитирахте а мъж ми като чу,ееее ако утре не беше неделя.
Ели от понеделник и ад съм при диетуващите,чувствай се подкрепена

# 63
  • София,
ВИки, добре си го обяснила, за зъбките имам в предвид, наистина е така. И на мен зъболекарката ми каза като ги посмени баткото зъбките и да го отведа хем на преглед пак, а и да ги капсулова, така се казва процедурата с тази предпазваща паста, но тази процедура се правела на всеки шест месеца, ако искаш наистина да има ефект, което си е и цифра мисля, но все пак. А той има вече доста от постоянните зъби - имам в предвид кътниците и всички предни смени, сега сменя предкътниците. Но и аз ще го заведа поне веднъж да направим процедурата, че той с това сладко, а и как го мързи да ги мие все се караме за това Mr. Green

И ние все ощке не се храним сами, или по точно и тя си има лъжица и паница, иначе бърка в тази с храната и храни я мен я някоя кукла, но себе си не се сеща още. А и какъвто си е чешит при храненето - предпочитам да я нахраня аз - иначе със сигурност ще си остане гладна Mr. Green, номерът е да гледа телевизия или да се занимава с нещо друго и аз през това време да тъпча.
БИбите и ние ги махнахме отдавна, но не и залъгалката с нея само заспиваме. Мляко не пием никакво, та затова и бибите не ни трябват де, пием едниствено вода и то от чаша с накрайник, голям зор беше докато се научи с нея че явно и са големи дупките и все се давеше, но сега свикна. КИсело мляко също не съм и давала от известно време. Дразни и стомаха Hug, но пък адаптираното го слагам в почти всяко ядене по една две или три лъжици, така че не сме съвсем без мляко де, че то няма начин. Hug
СИлве - вируса е компютърен, праща се по скайпа като файл. Гадничко си е.
И аз да се включа в списъка на оциклилите се  Mr. Green
ЕлИ, а ти защо избра точно тази диета, аз също се опитах по едно време да я пробвам, ама нещо не издържах, това месо, толкова много и яйца, и мен ме зачаткаха бъбреците. А и наскоро четох и гледах и по ТВ че имала даста странични ефекти. Има една подобна диета но тя е с месо и зеленчуци - без въглехидрати тя като че ли е по лека. Аз преди време успях да сваля с нея три четири килца само за три четири дни. Ама съм много несериозна, а и като съм постоянно в къщи не мога да спазвам диета, че другите около мен си хапват какво ли не и ми идва на нагорно Sick Айде успех, пък може и аз да се включа. Hug

# 64
  • sf
на нас зъболекарката ни взима по 5лв на зъбче. Наистина на 6м е хубаво да се прави .

за диетите- ни една не мога да изкарам до край. Най-ми е добре със тая от диетолога- всичко си има в нея, само лакомията да оставя някъде  Joy

# 65
  • Варна
Много желаещи за бебета- стискаме палци  Hug
Ели, внимавай с водата тя е много важна в тая диета, но при два литра на ден няма проблеми.
Силве , пиши записва ли Доротея за ясла/ и къде евентуално/ или направо на градина?
Аз пък досега търсих снимка на Нелия с повече коса да се различава от момчетата  Confused, ама тъй като гледам няма  Crazy Ще търся с фиба  Rolling Eyes
Само Нелия ли пие вечер кисело мляко?Има ли и други?
И аз вчера се сецнах нещо и сега съм с едни лепенки на кръста. Ува, как са децата?

# 66
  • На края на вселената!
Яна, тук има няколко негативни мнения за Маркова - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261304.msg6817094#msg6817094
На мен те ми стигнаха, за да се откажа от нея. Всеки си решава за себе си.

На Лина й сложиха флоуриращ гел на всички зъби, но след него си се развиваха кариесите.

Диетиращите, приемам съвети как да се мотивирам и да събера цялата си налична воля за смъкване на кг  Praynig

Кати пие прясно мляко. Ако й дам натурално кисело, плюе сякаш й давам лимон с оцет. Усеща го дори ако е лъжичка в супата. Опита таратор и айран, донякъде ги хареса, но не е като прясното. Моята Кати се отбива ми се струва. Има желание да захапе когато й дам, но суче повърхностно. Пък ако не давам не си търси. Та каквото стане.

Сега се сетих за гърнето - ще прощавате че отварям темата, когато я хвана че напъва за голямата работа, я питам какво прави, тя вика А-А-А, питам къде се прави това, тя се оглежда за гърнето, тича сваля панталони, чорапогащник и сяда с боди и памперс, и си върши работата. Но ако аз я сложа с голо дупе стиска  и не пуска, но става да види дали има нещо  hahaha А с каката всичко беше толкова лесно...

Снимка за албума ще трябва да снимам и да качвам, но до сряда поне няма да имам време за фото сесия

# 67
  • sf
Диетиращите, приемам съвети как да се мотивирам и да събера цялата си налична воля за смъкване на кг  Praynig

слагаш на хладилника снимка от най-готиния ти период, а до нея една на някой готин мъж  Mr. Green
на вратата на гардероба закачваш някоя готина дрешка,която ти е малка.
ако това не помогне-не знам ,

аз имам една рокля, дето си я купих 2005г- ставаше ми ,но трябваше да смъкна някое килце,за да ми стои перфектно. Така и не я облякох  Whistling

# 68
Ако още някой се чуди - периода на майчинството до 2 години го смятат за мин. раб. заплата. Тоест ако скоро си направим бебе, следващото майчинство няма да е високо.

# 69
  • На края на вселената!
Снимката на мъжа ще я махне мъж ми, а роклята катерина. Иначе си ги представям ежедневно снимките от хубавия ми период - много хора казват че аз не съм там. Иначе си пазя всички хубави дрешки от слабите години с надежда отново да вляза в тях, но надали ще ги облека някога  Cry

# 70
  • София
ох абе уж да пия ама кат не ми се пие много...
иначе за 2 дни 1 кило назад, ама да видим докога, че нали я почвах и ноември таз диета, та дано тоз път излезна сериозна.... ooooh!

иве, айде давай  Hug много сме, силни сме Party
дунди, ама то и в тази има зеленчуци, ама след ударната фаза така наречена. то и аз не бих казала че съм баш месарка де ама Rolling Eyes

майче мисля че ще взимаш това което си взимала преди това, но не съм 100% сигурна

бути ти от какво се сецна бре?

мими, на вики е добра идеята. аз по принцип се бъхтах досега за костюмите за бачкане. е ,влезнах в тях ама си ги бях купила след като бях почнала по малко по малко да качвам. така че сега се целя в една рокля на нинка дето си я бях взела и като влезна ще е супер.
а коки пък умира за кисело мляко и май не е чак такъв фен на прясното но си пие АМ още де.

ох а със залъгалките не знам. сега кандисва само за лека нощ, кога ли ще отмине и нейния период?

# 71
Мотивацията за диета ми е ,4е ве4е не искамд а изглеждам като буре,искам пак да съм 50 кила.

А за вируса ,не съм аз болна ,а компютъра ми ,от скайпа прихванах и аз за това ви питах как го махнахте.

# 72
  • София
хм а за снимката дали ще може да не е днес, ще се опитам де ама не знам дали ще успея? newsm78

# 73
  • Варна
Още един съвет за вируса - като отворите скайп горе в дясно на събития мисля беше  newsm78 изтривате поединично всеки изпратен файл към всеки абонат. И не забравяйте кошчетата  Peace
Иначе аз се сецнах докато оправях леглото, наведох се и не можах да стана  ooooh!И цял ден обикалям права- като седна или легна много ме боли.Иначе на ски ще ходя който ме знай  TiredМай патерици ми трябват, не щеки  Blush

# 74
Ели, ти пък намери за кое да се притесняваш. Имаш поне 1 седмица за опити  Laughing Аз едва сега почнах да правя разните рамки. А  и тъкмо да попитам как предпочитате да е колажа - еднакви рамки за момчета и еднакви за момичета, еднакви за всички, различни за всяко дете?
Да се похваля, детската стая заприличва на стая. Днес вече почнахме и ламината да слагаме. Остава да харесаме врата, някакво обзавеждане и лампа. Но за сега с обзавеждането не бързаме, че да наредя фотографското осветление вътре, а и играчките на малкия ще се инсталират там. Надявам се утре да имаме вече завършен ламинат и да опъна прожекторите  Mr. Green
И още нещо да се похваля - на Ивановден си получих коледния подарък - външна светкавица за апарата. Трябваше и софтбокс към нея, но въпреки, че бяхме единствени клиенти, момчетата предпочетоха да си дърдорят и да се правят на велики, та забравиха за джаджата. Аз вече се бях ядосала, че вместо те да ми предлагат да купувам други глупости, аз ги юркам. Та реших, че като не ми искат парите ще си ги дам в друг магазин. В крайна сметка не са само те, я!
Марти, вече н-ти път забравям да пиша - дано е безавариен престоя на Десо в Израел  Hug А Никола е направо неотразим с тези очила  Sunglasses
Ками, като каза парти с майки и реших, че и децата са били с вас, а то вие направо на моминско парти сте били  Mr. Green Много смели и безрасъдни мъже имате, щом са ви пуснали такава банда сами  Wink
И за още някой щях да пиша, ама забравих. После пак  Blush

Общи условия

Активация на акаунт