Юлчето в снега обича да играе и да тича

• 17 118
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Няма проблеми Simple Smile Ще го запомня  Wink

# 256
Велина, благодаря ти Hug
Аз това легло съм харесала за Дели. С перспектива Wink http://www.mebeldizain.com/index.php?m=320&lang=1&catego … did=151&col=1 Неговият гардероб е с тези цветове и изобщо стаята му.

# 257
Ей, Рени, браво - ама как имаш време и енергия, за такива неща!
То верно и мойто е спокойно и се заиграва на моменти сам, ама аз ли съм по-неорганизирана, и едва смогвам да се справям с ежедневните си задължения, а камо ли и допълнителни занимания да захвана. А за готвене съм пък абсурд - първо не ми е стихия и много се мотам и за елементарни манджи и второ като се пъхна в кухнята и малкия, независимо с какво се е занимавал в момента, притичва след мен и обожава да бърника и да ми "помага" - много му е интересно това помещение. Колко се молех на мъжо да направим по-сериозна реконструкция на апартамента и да слеем кухнята и хола на едно, ама... има много "но".

И, Рени, ще се радвам да се обадиш като идваш в Плд. За Коледа и да се беше обадила, щях да отложа срещата, че не само Коцето, а и ние с баща му бяхме прихванали гадната хрема.

За книжките - Коцето обожава да разглежда, но няма търпение да му чета, гледа картинките, коментира каквото му направи впечатление, и прелиства нататък. В момента сме на "Дядовата ръкавичка" на издателство "Фют". Купих я с надеждата, че е с оригиналните стихчета на Елин Пелин, но не би - някаква преработка е, но за сметка на това картинките са много хубави. Сега стои на столчето му за хранене и докато го храня си я прелиства, а аз междувременно се опитвам да му разказвам историята и така. Даже вече си имаме игра по нея - той като застане зад врата или някаква преграда и аз почуквам и питам "Чук-чук-чук. Кой живее тук? и той ми отговаря "Гийана" (демек Мишчица Гризана) Laughing Другото, което много обича да "чете" е сп. Моето бебе и аз - явно формата му е удобен. Държа такива списанийца под ръка, да имам докато го преобличам, само така кротува. Даже наскоро коментира една реклама за мазило за бременни, че "Леля гола".  Wink

Томасе, безаварийно шофиране и скоро да се похвалиш с придобивка на кола!
Честито и на другото Миме (за Неймлес става въпрос, нали?)

Бързо оздравяване на Вероничка и Евето Hug

Це Дим - какви са тези пантофки дето ги хвалиш, не можах да разбера? Дай инфо, че и на мен това ми е болна тема - все не улучвам да са му удобни - хем му ги меря. Ей това не мога да разбера - такова внимание се отделя на обувките - да са анатомични, да им е твърдо на петичката и т.н., а проклетите пантофи, дето децата са с тях много повече време през деня, ги правят от спарващи материи, меки и безформени, направо нямам думи.

Хайде лека нощ, отивам да простирам пране и да се хоризонтирам вече.

# 258
  • София
Toзи сайт ми хареса http://www.littleowl.bg/bg/index.html

# 259
Галена, и на мен ми хареса. Много пъстричък, с хубави джиджавки. Но не ми хареса, че всичко е бухленско. В смисъл, да го бяха написали като хората  Mr. Green
Иве, не е точно обща рамка, но дано ти хареса -
Ели, през деня повече по къщата шетам, а ако  малкия прекали със съня висвам и пред компютъра (не, че иначе не работи по цял ден). Основно след като заспи вечер стоя да ровичкам във фотошопа или да чета нещо. Та време си намира човек, стига да иска  Wink

# 260
  • София
ДУ
Рени страхотно,много ми харесва,мерси. Hug Hug Hug
Моя мъж от три дни му е запушен носа,тъпках го с какво ли не,за капак и на мен почна да ми дразни гърлото.Явно е нещо вирусно,лошо че не мога да разбера на децата дали им дразни носоглътката да ги почна с умкалора.
Много хубави стаи сте избрали на мъниците,аз се притеснявам от тези високи легла,те сега се гонят по дивана.

# 261
  • USA
Рени, аз ще кача към края на седмицата, че искам да го снимам на дневна светлина.

Гери, сетих се, че ме пита за крема на Нютроджина. Аз ползвам този и този. И двата са супер. Не знам дали ги има в БГ. Кремът за ръце Норвежка формула и аз го имам и много го тача.

# 262
  • На края на вселената!
Благодаря за пожеланията Hug
Елче, Неймлез е другото Мими Simple Smile

Като казахте детски стаи ми бръкнахте в раната. За Гоце Делчев трябва да търсим стаи за момичетата. Но готовите нищо не ни хареса, пък и не стават като разположение в стаята. Те повечето са единични стаите. Двойни има само сандвич и двоетажни, и много рядко с обикновени легла. Затова май ще минем на поръчка или ще вземем поединично. А когато станат над 10 години ще им ги сменим с каквото си харесат те.

# 263
Добро утро!
Заведох Влади на ясла - с какъв кеф влезе само... много му се кефя, че им се кефи Simple Smile

Елче - тези пантофи от снимка уж ги има във Вис Виталис, но все нямат номера, а тези на Беко ги купувам от едно магазинче тук до нас - точно срещу аптечно. по 10 лв са. Тези са: http://www.kasidabg.com/product_info_products_id-4450.html?osCsi … mdamgdaskegnpke71 Но знай, че номерата не си отговарят - Влади нормално носи 24, а тези са му 23 Peace

# 264
Мими, честито   bouquet
Бубе, виждала ли си го на живо това легло. Прибира ли се по-ниското?Къщичката къде е?Супер, че има приказки само със звук, обезателно ще потърся  Peace
На Никола пантофите са cienta, 17 лв. от аутлета до Била. първите три модела

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 10:14 от marisasav

# 265
привет Simple Smile

Марти, това от магазина до Била-та в Младост ли е?

# 266
привет Simple Smile

и аз същото да питам
Доволна ли си от тях?
На Ина много и запаряват пантофките / на К&К са/ сменяваме по 2 чифта чорапки на ден  Tired
Взех и едни на Chippo много се криват  ooooh!

# 267
ние сме с Рено и са страхотни (пантофките), ама вече умаляват, пък са изчерпани в магазина...
По принцип мойто наблюдение е, че тези пантофки, които минават над глезена са по-неудобни щото се кривят и изхлузват... някакси никога не са скроени по крака и петичката идва някъде на средата на пантофа и така си виси във въздуха и се получава някакво ходене на пръсти... ама това е мойто мнение.

# 268
  • Бургас
Охоооо честита шофьорска книжка и безаварийно шофиране.
Рени ще си взема бележка и ще сложа някоя снимка само с мутричката на Ивчо ама по-късно че сега ме тресе тресска преди изпит.
Иве ми смених го подписа, той разбойника порастна все пак, не е веча на 8 месеца.

Аз все ще ви питам как си озаптявате децата? Мойто будно ли е в кошарата не стои, прескача и пада, вече човек не може и да влезе да се изкъпе и да го тръшне в кошарата да си реве. Принуждавам се да го взема с мен в банята, ама то тогава почва едно бъркане с четката в гърнето, после в шкафа ...  ooooh!

# 269
Цитат
да, харесват ми на мен, важно е за пантофите да не са изкуствени материи (не само за тях де). КиК и на Никола му запаряваха

Цитат
Аз все ще ви питам как си озаптявате децата? Мойто будно ли е в кошарата не стои, прескача и пада, вече човек не може и да влезе да се изкъпе и да го тръшне в кошарата да си реве. Принуждавам се да го взема с мен в банята, ама то тогава почва едно бъркане с четката в гърнето, после в шкафа ...
В кошара не съм го държала никога, пускам го навсякъде да рови и да вади каквото иска, така има мир за по-дълго. Заключени са два шкафа - с препаратите и с ножовете, всичко друго е достъпно. Гледам при подреждането да го ангажирам и него обаче. А иначе ние се къпем двамата откакто Десо го няма (с изключение на няколко дни в месеца)...

хайде събуди се, отиваме на разходка  Grinning

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 13:13 от marisasav

Общи условия

Активация на акаунт