Играчки и закачки ще има, ала най вече здраве тая зима!

• 17 461
  • 319
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,

ами д-р Куфарджиева е казала, че на този етап това е цяло постижение, че трябва приема със стероиди да не е 14 дневен, а поне месец и да продължат да й дават едното лекарство, Флексотида го спират и да я пробват с биба за да развива рефлекс. След 2 седмици пак ще идва и ще си говорим с нея.

За рехабилитация има навсякъде, намерила съм в Израел, Германия, Австрия и т.н.

Мерси за доброто посрещане. Поздрави от мен и Алекс.

# 196
Ники Hug
Това май са добри новини. Стискам палци да се справи малката душичка и да не се налага лечение в чужбина Praynig
И ви чакаме скоро двете във форумчето ни  bouquet

# 197
Добро утро, момичета  Hug Заведох Жоро на ясла и ето ме рано-рано пак на работа. Поне след няколко часа  почва уикенда  Mr. Green Не че преработих много тая седмица.

nikolina-pikolina, добре дошла при нас  Hug Моля се с бебчето ти нещата да се нормализират, да му прилагат адекватно лечение и скоро да се гушкате вкъщи.

Освен да черпя едно кафенце за хубав ден  Wink

# 198
Здравейте имам нужда от кафенце Hugне спахме свясно и тази нощ.правих инхалация с вентолин,и като че малко се успокои,обаче преглъщаше периодически и се въртеше
nikolina-pikolina ,майчице,стискам палци и се моля,дано намерите най-правилното лечение,и детенце се оправи. Hug
AnMary ,не си спомням колко недоносен е Алекс,но аз като го гледам по снимките,изпреварва в развитието си повечето дечица в тази тема.Ади се обърна на 8-9 месеца,а на 11 се изправи самостоятелно.След прохождането си навакса всичко много бързо.Не сравнявай децата,всички са различни и уникални по свой собствен начин

# 199
Ivanah,кафенцето е страхотно Grinning И Жоро, тази вечер не можа да спи.Въртя се цяла нощ, та и на сън плака даже ooooh! An Mary,и моят син много късно взе да стои на дупето си, беше почти на годинка.

# 200
И моя Жоро плака посред нощ, ама за мляко... Имам чувството, че с напредването на възрастта все повече се пристрастява към млякото, вместо да го откаже вече и напоследък се чудя това дали изобщо е нормално. Вечер преди да легне пие поне по два пъти  Rolling Eyes
Каква беше тая истерия за мляко снощи, не разбрах, ама не му се поддадох, де... залъгах го с вода  Whistling

# 201
Добро утро борбени мами,

Искам да ви питам къде и кой е правил масажи на вашите бебчета? На Алекс в Токуда й правят всеки ден, но не мога да прумея как в 21 век няма да има добри рехабилитатори в България на бял дроб?!! Не разбирам разликата с тези тук и тези, които са в специализирани клиники. В Говна Баня няма ли такива?

Благодаря ви за отговорите. И една почерпка от мен, моятя кръщелница днес прави 5 години.

Хубав ден и много усмивки  Grinning Grinning Grinning

# 202
моят син, още се буди да яде.По-три пъти става и реве ,та крещи яко ooooh!мляко не иска и му правя каши,каво да го праавя TiredПеди мрънка "Детето не бива да яде вечер, бе момичеее"Ами като е гладен, какво?Яяя,хич не я слушам нея аз Crossing ArmsС гладен стомах, как да спи?  Crazy

# 203
.... Яяя,хич не я слушам нея аз Crossing ArmsС гладен стомах, как да спи?  Crazy

hahaha
Така ами  Peace

# 204
nikolina-pikolina, да е жива и здрава малката госпожица  Hug

Аз съвет за гимнастика и масажи не мога да ти дам, за съжаление. Просто на Жоро не му се наложи или не ни посъветваха да ги правим...незнам  Tired

# 205
Ники-ние сме правили масажи,но май не са такива за каквито питаш. Нашите бяха за стимулиране на двигателното развитие.А доколкото раьбрах ти питаш за масаж на дробчето.Аз даже не знаех ,че може да се прави такъв. Защо не попиташ Куфарджиева-тя сигурно знае. А те дали са опасни? В смисъл само професионалист ли може да ги прави? Защото ако не-може да намериш някой да те обучи и да пробваш да ги правиш сама. Ако няма кой в България да ги прави.
Дано лечението на Куфарджиева помогне. Стискам палци.
И честит празник на кръщелницата ти. Да е жива и здрава и много щастлива.
Мария пък не се събужда да яде през нощта. Много бързо отказа нощните хранения. Ама тя си е такава де-и през деня ако не я нахраня сигурно няма да се сети да си потърси.

# 206
Midi4ka* на Алекс й правят за стимулиране на двигателното развитие, но това е специална белодробна рехабилитация, във всяка една болница на запад има такова отделение, което се грижи за недоносените веднага след раждането. Те се натискат определени центрове, но не мисля, че без да съм специализирала да ли мога да ги правя. макар че намерих курс за един месец, ако трябва и това ще завърша и ще стана рехабилитатор. Време е да се насоча към медицината... Joy

# 207
Ники-за съжаление в България е така. По-добре е майката да е половин лекар,че иначе горкото детенце. НЕзнам как е в другите страни,но тук наистина положението е трагично. Изкарай този курс,ако имаш възможност.

# 208
  • София,
Здравейте момичета! Hug
Да се наредим и ние на опашката на неспалите Embarassed Вероника какво и стана тая нощ незнам ама започна да кашля в 1 ч. и повърна два пъти Embarassed От сутринат пак не е спраля да кашля, ужас. Всичко пак започва отначало. Правих и инхалация, уж малко се поуспокои, но пак се разкашля. СЕга я сложих да спи, но нещо не се успокоява. И тъй като и аз покрай нея цяла нощ не съм мигнала, сега ще си полегна и аз с нея.
ПАли и нашият рефлукс явно пак се обостри или е настинала пак или от някаква храна, - кашлицата и е суха и лаеща и мъчителна, а като легнве кашля още повече и повръща стомашни сокове, ей тва е цялата работа, вече ми писна и на мен.

Сутринта ходихме до поликлиниката да си правя снимка и да ми вземат кръв, че и аз яко съм я закъсала, втори антибиотик пия и не ми помага, а Вероника стоя отвън с баща си в колата да не се зарази вътре с нещо, ама май трябваше да я сваля да я преслушат, следобед ще трябва пак да ходим. ooooh!

Joy И мен ме питаха преди време в една болница дали не съм лекар Mr. Green, този дето ни приемаше остана изумен от обясненията които му дадох за две минути Joy Е аз му казах, че още не съм, но че със сигурност ще стана hahaha

# 209
НЯМА КРАЙ ТОЯ АД Tired
Семирамида ,ДА ТЕ ПИТАМ ЗА МОТИЛИУМА,БЪРЗО ЛИ ДЕЙСТВА?
ще се обадя после да кажат каква доза да пием Ади пък отхрачва,и снощи я успокои малко Вентолина,после си преглъщаше,и покашляше но рядко.ще се мъчим до понеделник,и ако няма подобрение,отивам да и направят снимка,и да пуснат ПКК.

Общи условия

Активация на акаунт