Играчки и закачки ще има, ала най вече здраве тая зима!

• 17 455
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дани, защо така... аман вече от тези болести. Дано да помогне антибиотика и бързо да се оправи Вероничка, а и ти и Ицко  Hug Така като казваш как се е развило разболяването може би наистина си е за антибиотик.

# 226
                                 Добро Утро ,момичета!!!  Семирамида как сте с Вероника?

# 227
  • София
Аз днес ще пасувам кафето май. Едвам станах и мисля след малко пак да полегна.
Снощи се наядох със зелена салата. Претоварих си жлъчката. От 5 сутринта не мога да спра да повръщам. Повръщам и водата дето пия. Имам и разстройство. За капак съм в МЦ. Имам 37,2 темп. Гадост.
Добре, че Джони си е у нас, щот аз нямам сили да си вдигна ръцете.

# 228
Ние пък в 17 часа, ще водим Жоро при невролог.Ще обясня добре на жената, как върви Жоро и един едн върви ,един не.Ще питам ,това нормално ли е?Проходи отдавна, пък не върви  newsm78вече не трябваше ли, да е по-сабилен?много въпроси имам,и ще искам отговор Crossing Arms

# 229
  • Варна
Семирамида, как сте днес?
AnMary, дано не е вирус.
Гери, пиши после как е минал прегледа.
nikolina-pikolina, на Вики май не са му правили такова изследване - поне в епикризата не пише.

# 230
  • София
Вики може и вирус да е.
Проблемите ги предписах на жлъчката, защото ми е едно от слабите места. Но вдигам темп. Днес я мерих 38,8. Утре ще се разхождам до лекарката. А стомаха не ме боли. Всъщност само съм отпаднала.

За сливиците... Моите ги махнаха на 27г. 1во направих абсцес. Д-ра ми рече "искаш, не искаш другият месец идваш да ги махна". При възрастни е гадна операцията. На мен м ия правих с местна упойка. Влязох в б-цата, правиха ми изследвания. На другият ден ме оперираха и на по-следващият ме изписаха. Постоператовният период... 1 месец не можех да се храня нормално.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 23:07 от AnMary

# 231
  • София
Девойки ставайте Simple Smile

Аз мърдам. Боже никога не съм спала толкова много. Добре съм. Снощи успях да хапна малко сухари на Пападопоуло.
Докато бременеех пак имах изпълнения с една зелена салата. И сега пак се нахендрих. Май съм погълнала много нитрати. Като правя консултацията на Алекс ще искам талон за ехо. И ще почна да придвижвам нещата за лапароскопия.

# 232
Добро утро Hug.
И ние сме тук Heart Eyes.
Поуспахме се малко тази сутрин,че снощи голям зор беше Tired.
Таткото ни се разболя-с болки в мускулите и 39 градуса температура. Ходихме и до спешното ,че след всички лекарства ,които изпи през целия ден температурата не спадна. Там му дадоха някакъв скапан термометър,който показа 36 и лекаря му вика-имаш гнойна ангина като на малките деца #Crazy. Даде му антибиотик и вкъщи. Пак мерихме-39. Леле,побърках се Shocked. И тази сутрин стана в 4.30 пак с температура. Сега е на София и твърди ,че няма темп. и ,че ще отиде на истински лекар(не на дежурен в спешното),но като го познавам Naughty -няма. Вчера ми дойде много нанагорно Tired Tired Tired. Таткото не можа да ми помогне,Мимето се скъса да плаче от зъбите,легнах си без вечеря. Не ми остана време.Много гадно. Само дано малката не се разболее пак Praynig. За сега удържаме фронта.
Семирамида-дано вече сте по-добре. Praynig
Ан Мари-и ти се оправяй.
Гери- Hug
Айде да отваряме нова тема само с положителни емоции  bouquet
И този път може с картинки за Свети Валентин. Ей така-да ни е по-празнично и добро настроението. Peace

# 233
Ан Мари, чудесно е ,че си добре. Нека и всичики останали малки и големи боледуващи да бързо да оздравяват  Hug

Ние сме харнички /все още...пу-пу/ Изкарахме невероятно мързелив уикенд. И днес отново почваме старата песен - работа, ясла и т.н.

Желая ви хубава седмица. И наистина предстоящата темичка трябва да е пълна само с хубави новини, ей  Wink

# 234
Здравейте HugВчера прегледаха Жоро и невроложката, остана много доволна от него.Каза ,че бил много умен и схващал всичко Hug Според нея ,сухужилията му са били леко скасени и се налага да му се правят, много масажи и гимнастика.Сега трябва да заведа малкият при ортопед, за да потвърди това , което мисли  Д-р Ишкиева.     Семирамида не пише  newsm78Как ли са с Вероника?

# 235
Дундурела, и аз много съжалявам, че пак нещата не са наред. Дано се оправите бързо. Hug
Мидичке дано и вашият татко да се оправи бързо и Мимето да е добре.  bouquet
На Коки в момента му поникват горните кътници и няма спане нито през деня, нито през нощта и аз вече от безсъние едва се влача. #Crazy

# 236
  • София
Тези болести край нямат ooooh! Да се оправяте всички и малки и големи, че и аз викам да отваряме новата тема с добри новини Simple Smile

Преди малко говорих с Дундурела, за съжаление и те са болни и са в Токуда. Малката е с пневмония  Sad Не са успели да смъкнат температурата и е започнала да прави пристъп, та от вчера са там. Дано и те да се оправят бързо  Praynig

Aleksi_Koko съчуствам ти за зъбите... на нас ни избиха почти горните кътници и при Лора също беше страшно положението, много я тормозеха, а и нас също. Интересното е че и на Дани му избиха по същото време, но не сме ги усетили въобще. Странно ми е и се чудя дали е възможно да е заради това, че много бавно му растът, предните зъби от лятото са му избили, а още не са порастнали целите, а на Лора се показаха доста след неговите и вече са почти целите  newsm78

# 237
Преди малко говорих с Дундурела, за съжаление и те са болни и са в Токуда. Малката е с пневмония  Sad Не са успели да смъкнат температурата и е започнала да прави пристъп, та от вчера са там. Дано и те да се оправят бързо  Praynig

Толкова съжалявам, че лошото не им се размина  Sad Дано лекарите бързо овладеят положението и скоро отново да са вкъщи. Мислено сме се тях  Hug

# 238
Много съжалявам и аз.милата Вероничка,дано се оправи по-бързо.

# 239

Толкова съжалявам, че лошото не им се размина  Sad Дано лекарите бързо овладеят положението и скоро отново да са вкъщи. Мислено сме се тях  Hug
И ние с Мимето се присъединяваме. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт