Грамчетата им броим и за нашите ФЕВРУАРЧЕТА се молим и бдим!

• 16 728
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро на всички,

Наспах се много добре. Пуснах първата пералян с бебешорските дрехи, имам още поне 2,3. Ники изпратихме при баба си, малко да се гледат докато родя. Там бягала и щурее с племеннците.
Вчера голямо обикаляне беше по магазините. От 10 до 4 часа. Катос е прибрах се захванах с чистене и чак като седнах усетих умората, но се чувствах добре след толкова много вървене. Днес ще излизаме с мъжо- за легло и шезлонг.

Биби- наистина в Бг  бебешките неща са мнгоо надути. Като бяхме това лято в Германия с мъжо се шашнах какви са цените там. Шампоаните на Бюбхен бях за 1.50 евро. А тук под 7 лева няма. И другите неща адапт. мляко, каши, шишета....дрехите бяха малко по-скъпи, но пак по-евтини от Бг. Тук вносителите си държат висока цена. много се дразня понякога, но нямаме избор....
Хубав ден

# 136
Добро утро или по-скоро добър ден от мен,

Аз пак изкарах кофти вечер и после нощ, коремът ми беше постоянно твърд и ме болеше и нещо се шашнах и бебка мърда по-малко сякаш, дали от умора беше незнам, дали пък е възможно от яденето да е нещо newsm78, тази сутрин като че ли не е така твърд, ама аз още съм притеснена.

Елфита, много се радвам, че всичко е завършило добре Peace

# 137
Здравейте и от мен,момичета!От много отдавна не съм се включвала,но от вчера и днес ви следя и естественно научих всичко необходимо-за болницата/И аз мисля да раждам в Окръжна/,за козметиката и още какво ли не!За което естесвенно съм ви благодарна.  bouquet
За спането- отдавна не мога да спя като хората от тази болка в кръста.Не знам нерв ли е или от тежеста,но на моменти много ме боли.
Бебешките дрехи ги изпрах с нашия си прах-не спец.за бебета.С баткото не съм имала проблем.Надявам се и с принцесата да нямам,че ако е с някоя чувствителна кожа нямам идея с какво да пера и да я мажа ...въобще!
За цените в БГ няма какво да говорим.И за стерилизатора на Авент-това е- 3 части най-об. пластмасови.Дадоха ми да ползвам такъв и се чудя и се мая как са дали 70 лв.Не че не е удобен ама...
Лек ден ви пожелавам!Крийте се на топло и почивайте,че после... Joy/На новогодишните късмети ми се падна щур купон с танци до зори hahaha Joy/

# 138
Само и аз да кажа Добро утро - то вече е ден, но ви чета от 1.30h!!!А за болките и куцането - случиха ми се в края на 7-и месец и ме държаха 3 седмици и нещо, а после на 31.12 от шетането за масата или какво - оправиха се от само себе си... Е,последните дни пак взех да си понакуцвам - явно ще е така .... Изчетох много за козметиката, не видях някой да коментира на Hipp,  мнения имате ли?

# 139
Гери, Диляна ползва Hipp и е доволна, аз лично взех на Бюбхен  Peace

# 140
Добро утро,

явно вечерите са тежки вече за всички. Мен пък таза много ме боли, таи нощ имах чувството, че все едно ми се чупят кокалите.
Но болките в края на бремеността са нормално явление, било то поради прищипан нерв, тежестта от бебока или просто разширяване на костите.
Момичета на финала сме вече, ще устискаме още млако зъби.

Аз от утре ще почна да пера на бебока нещата. Снощи само ги извадих, попрегледах. Установих още какво трябва да му купим и така.
Аз мисля да му изпера абсолютно всичко от дрешките до одеалца и юрганчета, обиколници и т.н. Само тия последните няма как да ги изгладя де  hahaha

# 141
Здравейте,сладурини Hug
Тази нощ спах като заклана Mr. Green Бебораните сигурно са изморени вече да тормозят мама и решиха да починат.Понякога имам чувството,че се учат да плуват там вътре..то е ръкомахане,то са движения,то е чудо Shocked!!!
Та станах си аз като пич в 9 ч.,направих закуската,нахраних децата и таткото,събрах прането от сушилника и сега сядам да попиша малко Mr. Green
По въпроса за прането-аз вече изпрах дрешките,спалните к-ти,пелените и всичко,което ще се използва в самото начало и вече съм доволна.Засега ги изпрах с Тео бебе,но смятам в бъдеще да си ги пера със Сано-то.Остава ми да само да си стерилизирам шишетата,бибероните и останалите подобни неща и свършвам засега с подготовката.Смятам на първо време да изгладя,за да са си готови,няколко дрешки,които ще взема в болницата за бебетата,а останалите неща ще ги връча на свеки да ги изглади впоследствие.
Ели,браво на тези младежи Peace И аз познавам такива хора,които са връщали портмонета и то не веднъж.Похвално е и като че ли съм горда,когато чуя,че някой съвсем непознат човек го е грижа за теб.Браво!!!
Много се радвам,че съм ви зарадвала и успокоила поне мъничко с постинга за контракциите.В интерес на истината и за мен беше много полезен и се го запазих. Laughing
За стерилизаторите-вече разбрах,че няма смисъл да купуваме скъпи.Дори по едно време си мислех да изварявам всичко,но пък от друга страна си мисля,че с две бебета няма да имам толкова много свободно време..Онзи ден бяхме във Вис Виталис и продавачката ми предложи най-евтиния стерилизатор,но не помня каква марка беше /някаква нечувана/.Притеснявам се единствено,че няма да побере всякакъв вид шишета,пък и тогава не бях измерила микровелито,та не го купихме...Някой беше писал /извинявайте,ама не помня Embarassed/,че е пробвал със обикновена кутия,подобна на стерилизаторите и резултата е бил добър.То е ако е така какъв е смисъла да се дават толкова пари за една обикновена PVC кутия,каквато е стерилизатора? Пък и много ме е яд,когато трябва да се дават много пари за нещо толкова обикновено и тъпо.
PIS74f такова спокойствие лъха от поста ти,че и аз се поуспокоих за раждането Mr. Green
geri_kkoleva ние с тебе май сме от една порода Joy Поръчваме яко от ЛаРедут,купили сме и двете козметика на Бюбхен,качили сме и двете по 17 килца и сме се спрели горе-долу на едни и същи модели легла  Mr. Green ...И ние май ще купуваме обикновена кошара,защото и да искаме нещо по-така,в момента не можем да си го позволим.Само ме притеснява това,че видяхме една,но размерите й бяха 60/120,та си мисля,че тия бебета ще спят в нея максимум година и половина.Първо-доста е тясна,второ-къса е.Та ще се спрем на идентичен модел, но с размери 70/140.Горе-долу сме се спрели на тези кошарки...
ARBOR-230лв.     CHIPOLINO-245лв.    и    DIBO-185лв.
Доста мами се събрахме за Окръжна Mr. Green Ако се улучим горе-долу да сме заедно,ще е супер. Hug При мен проблема е,че мога да кажа почти със сигурност кога ще ми е секциото едва след 25-26 януари /ако изкарам дотогава Praynig/
Сега отивам да си сложа чорапи,че ми замръзнаха крачката...
Ух,пак се олях Embarassed

# 142
Фокси, за кошарата само да споделя от опит, не мисля, че е добра идея да спят в едно и също легло след 6-7 месеца. На тази възраст синът ми вече се изправяше, мъчеше да пълзи, а да не говорим как спи-постоянно се мята, обръща се, рита... няколко пъти спа при нас и на другия ден се събудих с посинено око, да не говорим, че за малко да ми счупи носа на два пъти, такива главички бие Shocked

# 143
Фокси, за кошарата само да споделя от опит, не мисля, че е добра идея да спят в едно и също легло след 6-7 месеца. На тази възраст синът ми вече се изправяше, мъчеше да пълзи, а да не говорим как спи-постоянно се мята, обръща се, рита... няколко пъти спа при нас и на другия ден се събудих с посинено око, да не говорим, че за малко да ми счупи носа на два пъти, такива главички бие Shocked
Ооо,да,да,знам.И аз смятах да ги оставя заедно максимум до 5-6 месец,а след това ще купуваме още една кошара.Мисълта ми беше,че ако купуваме най-малкия размер /защото е най-евтино/ - сега ще купим една кошара,след половин година още една същата,и след още половин година ще се наложи да купуваме две по-големи легла,защото тези вече ще са отеснели...
Точно тези излизшни и краткосрочни разходи се опитваме да избегнем.

# 144
Момичета пускам ви едно много интересно линкче, което открих при Януарките.

Въпроси за раждането и новороденото дете

# 145
  • София
Добро утро момичета,
да ви питам какво ви е мнението за козметиката на Penaten и и зваряват ли се бибероните на шишенцата и няма ли опасност да се деформират?

# 146
Добро утро и от мен маминки бремелинки.
И аз се наспах доста добре до към 09:00 часа, но ако ме питате ей сега скачам в леглото пак. Тати отиде с каката на Даулите и с приятели да я учи да кара ски, а и да си спретнат едно барбекю. По принцип трябваше и аз да ходя с тях, но честно казано ме достраша да не настина, пък и по пътя на горе не се знае какво е положението, та си останах в къщи. Ей сега мисля да сложа да стерилизирам Авент-ската помпа и комплекта с шишета които съм купила. После ще ги подсуша добре и ги слагам в торбички за да се опитам да ги запазя стерилни. После ако не ме домързи разбира се  Blush ще сляза до мазето да изкарам ваничката, лигенчето и кофата да ги измия и подготвя и тях докато съм свободна.
Ели радвам се че случката с портмонето е била с хубав край - наистина се възхищавам на такива хора, като тези които са дошли да ти го върнат. Наистина като се замислим има и съвестни хора ... не са само идиотите (простете ме за израза).
Ами друго за сега не с есещам, по-късно пак ще наглеждам как върви форума Simple Smile Много  Hug от мен и да се пазите милички.

# 147
Добро утро момичета,
да ви питам какво ви е мнението за козметиката на Penaten и и зваряват ли се бибероните на шишенцата и няма ли опасност да се деформират?

Лара, ако бибероните ти са силиконови, няма да се деформират и след 100 изварявания. Каучуковите обикновенно издържат около 1-2 месеца ползване- изваряване, горе-долу колкото четката за зъби. Ако марката биберон ти позволява, вземи поне 1 каучуков- има деца, които си ги предпочитат.
От Пенатен аз не съм доволна. Продукт на Джонсън е, а Джонсън за бг пазара не знам къде ги произвеждат, но не са с хубаво качество.

# 148
Фокси- нашите племенници  успяха да спят в едно легло само 1 месец. После се ритаха с крачета и единия събуждаше другия. Ето ги малките мушмуроци преди 3 год.

# 149
Ооо,да,да,знам.И аз смятах да ги оставя заедно максимум до 5-6 месец,а след това ще купуваме още една кошара.Мисълта ми беше,че ако купуваме най-малкия размер.
[/quote]
Здравейте мами!
Моят термин е 23.02.09г. Имам дъщеричка, която при появата на бебка ще е на 2г.9месеца.
По въпроса за леглото искам да ти кажа, че моята щерка все още спи в кошара размер 120 на 60. Сега е на 2г7мес. екстра и е.
Според мен ще може да го ползва, докато стане на 3годинки. След това ще видим как ще се реорганизираме.
Козметиката на Пенатен не съм ползвала. Използвах на Мустела за първата годинка и съм много доволна. На пръв поглед е малко скъп, но пък е голямо количество и се ползва дълго.
За съжаление ми искат РС-то. Ще се включа по-късно.
Приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт