Грамчетата им броим и за нашите ФЕВРУАРЧЕТА се молим и бдим!

• 16 674
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Фокси,кремчето на Авент за зърната е същото като това,което и ти имаш Peace

Деси06,предполагам,че този секрет се взима по същата причина,по който и влагалищния.Т.е. с цел профилактика на някакво евентуално инфектиране на новороденото..Някоя мама,на която предстои,да попита и да ни информира! Hug

# 181
Момичета искам ви мнението относно 2 комплекта за легло.....http://www.lenilu.de/ebaynew/blue/eyecatcher_gr.jpg или този  http://www.mixibaby.de/101blau/101gesamtblau1.jpg дайте си мнението.... моля..имам само още 5 часа да реша..от ebay са.Благодаря ви Hug

# 182
Аз пак нямам много време и ще пиша само за да отговоря на въпроса на Autmnsphere за кърменето.
Леглото е подходящо място за кърмене. Много е полезно да се научите да кърмите легнали, защото така ще можете да си почивате и дори да спите докато бебето/бебетата сучат. Обаче на човек му писва само да лежи, особено ако бебето суче често и дълго, затова е хубаво да имате и удобно място за кърмене в седнало положение. Това пак може да е в леглото, но трябва да имате удобна опора на гърба-т.е. трябва като се облегнете да ви е удобно на целия гръб и главата ви да е облегната. На мен ми беше по-лесно да го постигна на канапе/фотьойл, отколкото с възглавници на леглото.

А, и за имената да си кажа- много харесвам Зорница и хората, които познавам с това име са страхотни, но и Зарина ми харесва.

За стерилизирането няма да се изказвам, защото на мен така и не ми се наложи да го практикувам-само веднъж изварих помпата за кърма да се опитам да изцедя нещо, не успях обаче нищо да изцедя, прибрах помпата и се отказах.

# 183
Момичета искам ви мнението относно 2 комплекта за легло.....http://www.lenilu.de/ebaynew/blue/eyecatcher_gr.jpg или този  http://www.mixibaby.de/101blau/101gesamtblau1.jpg дайте си мнението.... моля..имам само още 5 часа да реша..от ebay са.Благодаря ви Hug
Второто предложение на мен повече ми допада! Но и двете ли са от един и същи материал? Ако не, може би вземи по-добрия

# 184
  • Стара Загора
Ами Деси,те и двата са страхотни бре,сега кой да избера  newsm78 Май повече втория  Peace

# 185
Деси,аз съм за втория Hug

# 186
Деси и на мен втория ми допада повече но там пък обиколника не е ли много "постен" поне до колкото го виждам

# 187
Деси, и на мен втория вариант ми изглежда по-сладък, но пък първия има от онези възглавници за кърмене, а не видях такава във втория  newsm78  Мисля си, че тя е голям плюс.

Май това ще е от мен за днес - чета дискусията цял ден, но нямам какво да пиша, затова и не съм се включвала.

Пазете се  Hug

# 188
Благодаря ви много Hug Hug Hug
То в първият има  само калъфка за възглавницата за кърмене..но аз си имам друга възглавница за кърмене Wink...и май ще е вторият вариант Peace
Момичета,аз и отговор..и двата не ми харесват.... приемам

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 18:02 от dessi06

# 189
Здравейте сладурки! Днес много бавно  ми зареждаше експлоръра и едвам ви изчетох. Моето мило днес замина на командировка в Германия и мен ме прибра вкъщи при мама Grinning Идеята е да не раждам, докато е там и затова вкъщи ще ме глезят повече.
Диде, за името съм за Зорница и Зарина. Аз да споделя моето име на бебка- в началото ( до миналата седмица )фаворит ми беше Ралица, но сестра му на мъжа ми се изказа много остро за името и на мен ми стана много кофти - "Твърдо съм против Ралица, идва от рало и е много селско" - това и бяха думите - на мен пак ми харесва името, но милото се спече и започнахме да мислим друго. И сега съм за Зорница - но не сме казвали на техните и особено на сестра му, да не ни убие пак желанието.
Деси, за легълцето втория вариант ми харесва повече.
Мами, дайте идия какво може да вземе милото от Германия ( аз съм му поръчала само капки за колики), което ще ми върше работа и сигурно е по-евтино там? Аз мисля да ползвам козметиката на Себа мед, и мисля че тя е достатъчно "истинска" и тук в аптеките!
Карбо аз те видях в петък на училището на "9 месеца", но май си си тръгнала по-рано-нали имаше за 12 часа час при Ташков. Да ти кажа лекцята беше много кратка и несъдържателна.

# 190
dorabella,дай малко повече инфо какво ти трябва...или какво още не си купила.Мога да ти кажа тук колко струва,и ти да си сравниш.Инак всичко може да ти купи Wink

# 191
Mecholanke,аз няма да пера текстилната част нито на количката,нито на столчето за кола.Бебето няма пряк контакт с нея.А що се отнася до почистване на зъбния камък-не виждам проблем.Даже би било добре,защото зъбният камък поддържа възпалението на венците,към което бременните и без друго са предразположени.А,доколкото си спомням,ти имаш добре поддържано съзъбие и едва ли в устата ти е каменна кариера(няма да се впускам в подробности,че много дълго ще стане...)

Благодаря много  Hug - и за съвета и за комплимента.... Mr. Green Крива ми е долната фасада, че и двата долни мъдреца са ми пораснали в костта и ми бутат зъбите! Отлагах операцията, защото чаках да забременея, ама сега, живот и здраве, като родя ще трябва да го направя, а умирам от ужас  #Crazy И да си сложа брекети да се плаша детето Joy

А, Деси, забравих - и аз съм за номер 2  Peace
За креватчетата - мисля, че Дибо са най-добрият избор, поне ние много ги проучвахме и сравнявахме с тези на Дизайн бейби (които са турски). А и мисля че най-малкото ще ни се иска смяна на интериора след няколко години, та по тоя повод това с преобразуването на леглото в юношеско малко ми е излишно... А и са по-големи и по-скъпи. На мен лично другите ми харесват повече, а и ако се вземе и скринче с повивалник става страхотен комплект  Peace

# 192
Аз да споделя моето име на бебка- в началото ( до миналата седмица )фаворит ми беше Ралица, но сестра му на мъжа ми се изказа много остро за името и на мен ми стана много кофти - "Твърдо съм против Ралица, идва от рало и е много селско" - това и бяха думите - на мен пак ми харесва името, но милото се спече и започнахме да мислим друго. И сега съм за Зорница - но не сме казвали на техните и особено на сестра му, да не ни убие пак желанието.
Ралица. На името на цветето ралица, свързва се с представата за физическа красота и нравствена добродетел. Ако моята кака си позволи подобни коментари щях да я навра в кучи ..... Всъщност не ми обръщай внимание сама си прецени дали твоето мнение или това на каката е от значение  Peace

# 193
Дорабела, защо се връзваш на такива неща - детето си е ваше и вие си решавате, не мисля, че е редно да ви се бърка някой. Решението го вземете двамата, по вътрешно убеждение - Ралица е много хубаво и нежно име, в поезията го има, а не в творбите на Елин Пелин
А за пазаруването от Германия, вероятно ще ви излезе малко по-евтино и може би по-качествено, отколкото в БГ. Някой писа, че си е купил количка на Чико от Англия, която излиза с около 450-500лв по-евтина,отколкото тук, така че май има смисъл, но както прецените Peace

# 194
  • Пловдив
dorabella ,коя пък е сестрата на мъжа,че да казва за името на детето?Прати я у лево.

Ралица е много хубаво име.Има си и галено-Рали и изобщо не идва от рало.Не се подвеждай по чуждото мнение.Кръсти си детето както ти чувстваш.

Общи условия

Активация на акаунт