Грамчетата им броим и за нашите ФЕВРУАРЧЕТА се молим и бдим!

• 16 684
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,
ей не мога да смогна да ви изчета ooooh!, много сте бьрзи- едвам успях сьс предната тема и докато се наканя да драсна някой ред ето че още една- и тя кьм края си вьрви.Но в тази поне се записвам Simple Smile.
Сега по най- актуалните вьпроси:
Деси, от двата варианта които си предложила, на мен лично втория по ми допада.
За имената- от всичко предложено сьс буква з- Зарина ми звучи най- добре.
На тема стерилизиране- мисля този пьт да си спестя покупката на такьв уред.Спряла сьм се на варианта таблетки за студена стерилизация, ако потрябва- твьрдо сьм решена да положа максимални усилия и да кьрмя повече време, че предния пьт се отказах  Embarassedмного, много лесно за което в последствие сьжалявах, но....
Иначе вече може да се каже че сьм готова за предстоящото сьбитие- имам кошара, количка и корито, малко дрехи- но мисля достатьчно като за начало.Козметика избрах на Себа Мед този пьт- исках да е медицинска, понеже сьс сина си имахме проблеми доста и се наложи да сменим няколко докато открием подходящата марка.За болницата сьм готова- хавлия, чехлички и сутиен и подложки за кьрмачки Simple Smile....друго не ми трябва, а и в последния момент ще си сьбера малко тоалетни принадлежности.
Остава да си купя крем за гьрдите- ей сега отивам назад да чета да видя какво ще избера.
Като си гледам лентичката , остават ми още 25 дни до термин,но вече нямам тьрпение - последния месец доста тежичко изкарвам и ми се ще да се свьршва, че и помощ от никьде и никаква няма Crazy.
Хайде до скоро, почивайте и се пазете!Когато мога пак ще се включа.
Поздрави Hug.

# 196
Дорабела, такава глупост не бях чувала, Ралица от рало ooooh!
Името си е много хубаво и хич не е селско, освен това ще си има имен ден на Цветница /а цветето е много красиво и нежно/.

Деси, и за мен вторият вариант е по-симпатичен Peace

# 197
Деси, много ми хареса вторият вариант!  Peace
Дорабелла, името Ралица е супер!

Благодаря ви още веднъж за мненията!   bouquet   bouquet   bouquet

# 198
Ха! Ралица е моето име  за бебка. Много си е хубаво даже и изобщо не е селско! Crossing Arms
Аз го избрах, защото всички Ралици, които познавам за много нежни и супер готини като хора, а и защото с двете ми момичета ще празнуваме заедно на Цветница.

# 199
Здравейте! Жива съм  #Crazy днес цял ден гостита, пранета, чистене...
Мислех само да ви изчета, но и това няма да мога  #Silly затова минавам да ви кажа лека  нощ  Hug preggo
  love001

# 200
Здравейте момичета HugБлагодаря ви много за пожеланията!Аз няколко дни не съм влизала във форума че нещо монитора ми се беше скапал.Сега ще чета назад.Иначе да ви се похваля и аз вече съм изпрала и изгладила дрехите на бебчо,купих си стерилизатор за микровълнова наCALPOL,шишетаAVENT,ножичка,гребенче,четка и всичко необходимо според мен.Дрешките са много сладки,с голям кеф ги подреждах в скрина.Кошарката ще си я взема тази седмица,купила съм спален комплект и обиколник за кошара абе изобщо мисля че вече сме почти готови за бебето.Козметика мисля да ползвам на SEBAMED първоначално.С колограмите до сега съм +23 #Crazy #Crazy #Crazy но после ще се свалят няма как.Бебчето ми беше 2400 последния път(на 07.01)то горкото дребно за разлика от майка си.Иначе за раждането ще се обаждам към20-23 януари на моята лекарка за да видим кога ще ме вземат в болница и за кога ще ми определят дата за секциото.Вече ме е обхванале една паника от предстоящото секцио и само сънувам някакви упойки и операци.Нашето бебонче ще се казва Кристиян(на татко си).Ами това е засега от мен.Сега отивам да чета че доста съм изпуснала,то и вие сте доста бързи като гледам.Лека вечер на всички и се пазете Hug

# 201
Брей,много станахме привърженичките на името Ралица!Както вече ви писах и ние сме се спряли засега на това име...И аз чак се поядосах на мнението на сестрата..и по-точно на неговата категоричност("...твърдо съм против.." ?!).
И сестрата на мъжа ми преди 5-6 дни ни попита дали сме избрали име и започна да дава съвети(не се изказа толкова остро,но предложи две-три други имена,което за мен означава,че нашият вариант не й допада.. Joy),но мъжът ми й каза,че нещо се е объркала и ние й казваме как ще си кръстим детето,а не й искаме съвет.. Laughing

Дорабела,искай си от Германия козметика на WELEDA !Много суперлативи има за нея,а тук е двойно по-скъпа.Освен това има и бебешка серия,има и за нас Peace Аз имам само крем за лице с невен за дребния и много ми харесва.

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 19:18 от толо

# 202
Дорабела,искай си от Германия козметика на WELEDA !Много суперлативи има за нея,а тук е двойно по-скъпа.Освен това има и бебешка серия,има и за нас Peace Аз имам само крем за лице с невен за дребния и много ми харесва.
newsm10 newsm10 newsm10, ако можех и аз бих си намерила тази козметика от чужбина за по-малко парички

# 203
 Dideron4o и аз да кажа за имената. Зорница е много хубаво име и найстина хората , които познавам с това име са много добри и весели. А Зарина ми звучи много лъчезарно. То май не ти помагаме много като всички се спираме на  двете имена. Сега има да изпадаш в една дилема  ooooh! но в крайна сметка може и ези тура да теглите ако не можете да решите  Joy
 Деси и аз съм за втория комплект. Като външен вид и съдържание повече хваща окото. Но аз си имам резерви относно цвета. Никак не съм фен на синьото. Ама то си е мой недостатък де. Аз определено се лепвам на по-топлите цветове , направо съм луда по тиквено жълтото и оранжевото. То май си ми е от зодията   Wink
 Дорабела хич да не ти пука за менеието на другите за името на ТВОЕТО дете. Особено пък изказано по такъв начин. А Ралица найстина е хубаво и нежно българско име. То аз и тук съм пристрасна де едно време нашите са искали така да ме кръстят, е определено е щяло да е по-добре. Но баба ми е наделяла и са ме кръстили по нейно желание Пенка на нейната майка, която вече е била починала  Tired Е определено не си харесвам името, но пък си го нося с гордост. Мое си е все пак  Flutter
 Мечолана за прането на тапицерията на количката - аз я изпрах, но при мен нямаше как взех я от продавалника и въпреки, че мамата каза че я е прала, а и иглежда като нова реших да си я изпера. А си мисля, че и новите колички могат да минат през тази процедура все пак са висяли по складове. За зъбния камък аз моя го махах когато бях в 5 месец. Стоматоложката не спомена да вреди по някакъв начин. А при мен си беше кариера направо от 10 год си го отглеждах  Embarassed
 За стерилизацията и аз като Лисичето току що изварих всичко. Нали ми подариха електрически стерилизатор на Авент и исках да го пробвам как се процедира с него. Знам че едва ли ще запазя нещата стерилни за след седмица когато влизам в болницата, но ми се искаше да го пробвам та затова. Но да си призная не съм гледала дали са побелели шишетата.
 Миа ние с теб си оставаме за сега да открием сезона на бебевалежа ако някоя мама не реши или по-точно бебчето й де да се покаже на студено по-раничко. Ти кога влизаш в Токуда. Мен нещо мног рано ме искат притеснявам се да не си проспя операцията  hahaha

# 204
  • София
Здравейте момичета,аз вече подготвих багажа за болницата(без документи  Laughing).
Поръчахме си и ето това легълце http://www.dizainbaby.com/bg/desi.php
Относно имената тези дни трябва да изберем с таткото.Имаме две предложения засега.Малко помощ:Кристиян или Александър(Алекс)? newsm78

# 205
Дорабела, и аз съм на мнението на момичетата,как така ще се влияеш толкова много от мнението за името на друг човек,макар и роднина.Това е твоето бебе-твоето и на съпруга ти,твоят момент,твоето щастие.Наречете го както Вие двамата искате,без да се влиятете от никой.И аз съм на мнение,че името Ралица е много красиво.А това за "ралото"  hahahaе супер смешно!
Аз се изкъпах и си сложих новото халатче ,което уж ми е за болницата,но не се стърпях-много е мекичко и е на Vieneta secret,някой беше споменал,че си е купил нощница на същата фирма.
Момичета,макар,че сега е студено и ще раждаме може би в един от най-студените, месеци аз продължавам да мисля,че периода е много удачен.Тамън до края на февруари и март бебешорковците ще поотраснат достатъчно за дълги разходки и по-малко сън и ето че идва най-прекрасното време-пролетта-април май-ще ги разхождаме горди и щастливи,ще е слънчево и топло и всичко ще цъфти!
Grinning

# 206
Гери и Фокси,относно легълцата и аз минах през много чуденки!От сгъваема кошарка до дървена и по-малка,защото и ние нямаме изобщо място в спалнята.Много гледах и в нета и в магазините в Пловдив и накрая се спрях на тези на "Дибо".Едно,че са по-евтини от всички други дървени,а тяхното качество не е по-ниско.И аз исках да е 60/120,дори се върнахме да обмислим,защото са доста по-малки от тези 70/140.А и ако бебко прилича на нас с татето-с дълги крачета, ще му стане много скоро малка.Накрая купихме на "Дибо"Съни жълто с оранжевко,но още не съм го виждала,защото не е сглобено.А в магазина им в Тракия има синичко сглобено.Не е изобщо лошо и е 180лв и става и на легло за по-големи деца,а на другите фирми тези варианти са доста по-скъпи.Фокси,идете да ги видите на място-това е моят съвет.По принцип този модел може да се направи и 60/120,но трябва да се изчака.
Елфита,браво,имала си късмет!Аз вярвам,че има все още съвестни хора!Аз също съм връщала загубен телефон и даже не ми и благодариха!Я кажи ти избра ли педиатър на беба,нали и двете сме в Кичука!Намери ме в скайп да си пишем dessisslava_dimitrova.Може и някое кафенце квартално да пием.Аз нещо тези дни скучая и ме хващата лудите.От стоене пред пс-то и в леглото ме боли много кръста.А и от снощи имам контракции и вече съм в 9-я #CrazyДано да не бързаме,че нали трябва да сме секцио. Praynig
Пловдивската група ейййййй,чак и аз се зачудих дали да не ви направя компания в Окръжна болница.Дано се срещнете там Heart Eyes newsm51

# 207
  • в сърцето на един мъж...
Лара, аз съм леко пристрастна - моя син е Александър, но Кристиян също е много хубаво име.

# 208
Е, и аз да се включа за името Ралица - много го харесвам, а и на една приятелка детето се казва така - голяма е сладурана и много лъчезарно дете. И си празнува на Цветница, както повечето слънчеви имена. Дорабела, ако накараш мъжа ти да изчете всичко дето изписахме за името - отново ще го хареса, сигурна съм  Wink

Пепи, май наистина ние ще открием сезона  Laughing, засега поне сме се лепнали за датата, а и дано моето диване не реши да излиза по-рано. Мен ме викат още на 18-ти, та ще си отвися цял ден в болницата  Sad

# 209
  • Пловдив
Деси,още не съм избрала педиатър.В ДКЦто на събота пазара мисля,че ще ни е удобно.Но незнам и едно име на лекар там.Това ми е голям проблем  Confused

Общи условия

Активация на акаунт