Митове и легенди за живота в чужбина

• 25 288
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • в едно миланско село

кажи в кой супермаркет, заЩото аз с краставиците нямам проблеми, но домати ям само 4илиеджа (извинявам се , нямам понятие на български как се казват). вси4ки други са ми или меки, или твърди  Mr. Green(нЕма угодия) и определено, безвкусни  Confused

сори за спама  Embarassed

аз пък знам един много добър магазин близо до вас със зелен4уци директно от Сицилия  Party

не бъди егоистка, такава информация да държиШ в тайна  Mr. Green

# 181
Да се върнем на чушките... Mr. Green При нас са тип камби великани, червени, зелени, оранжеви, но са много вкусни и стават за всичко.

Да развенчая и аз мита за дебелата арабка, има много грацилни и елегантни мадами , size zero Peace

# 182
  • в Tara
мога ли да пусна оплакване срещу чушките тук?
или дебели и ниски или дълги и анорексични,

трудно се белят опечени, а купени зелени опечени въобще няма на магазина
тъй че не е мит, че испанците не разбират от вкусни чушки Laughing

# 183
мога ли да пусна оплакване срещу чушките тук?

тъй че не е мит, че испанците не разбират от вкусни чушки Laughing

Хара, пусни една чушка в чашата на протеста, за да стане ясно за какво иде реч.  Wink  Испанците може и да не разбират от чушки, но от тапас много разбират, аз нали мисля с корема си пак. Mr. Green

# 184
  • в Tara
о, съвсем не са само чушлетата, Noia Laughing да ми простят милите ниската оценка.
ако трябва да изтипосам и други полезни култури в протестиращата ми чашка бих добавила още домати, смокини (тези последните бонбони да рупат пред българските си брат'чеди)
съвсем съгласна за тапасите!
всички мислим с коремите си, почти всяка 2ра тема я докарваме до манджи Crazy

# 185
  • Italia
о, съвсем не са само чушлетата, Noia Laughing да ми простят милите ниската оценка.
ако трябва да изтипосам и други полезни култури в протестиращата ми чашка бих добавила още домати, смокини (тези последните бонбони да рупат пред българските си брат'чеди)
съвсем съгласна за тапасите!
всички мислим с коремите си, почти всяка 2ра тема я докарваме до манджи Crazy

Ай стига бе. Shocked Тряя да дойда да ги опитам,направо ми зву4и невероятно.  newsm78 Ние нали миналото лято бяхме на по4ивка в Южна Италия,там какви смокини има брат4еееее,наШте българските направо не могат и на малкия лист да им стъпят така да се каже. Wink
Е тоя път съвсем я ос..хме темата,за което се извинявам. Embarassed Rolling Eyes

# 186
в Южна Италия,там какви смокини има брат4еееее,наШте българските направо не могат и на малкия лист да им стъпят така да се каже. Wink
Е тоя път съвсем я ос..хме темата,за което се извинявам. Embarassed Rolling Eyes

Защо бе, Макдирокче, развенчаваме митовете за смокините, един по един падат като смокинови листа Mr. Green

# 187
  • Italia
в Южна Италия,там какви смокини има брат4еееее,наШте българските направо не могат и на малкия лист да им стъпят така да се каже. Wink

Защо бе, Макдирокче, развенчаваме митовете за смокините, един по един падат като смокинови листа Mr. Green

Мммммм, пикантна ниШка усеЩам аз тука: 4уШки , смокинови листа , дето падат  Twisted Evil

# 188
когато падне последния лист, моля, някой да ме уведоми на лични.

# 189
  • Italia
когато падне последния лист, моля, някой да ме уведоми на лични.

воайорка такава  Mr. Green Wink

п.п. Простете лиготията ми,петък следобяд е все пак. Laughing

# 190
Мммммм, пикантна ниШка усеЩам аз тука: 4уШки , смокинови листа , дето падат  Twisted Evil

На мен пикантните са ми забранени заради рефлукса, не че не ми понасят. Joy Пък и истинските гравитацията не ги лови, все са skywards Blush

surfline, обрулихме ги до шушка, заповядай пак, темата е разчистена.  Wink

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 16:52 от Noia

# 191
  • в Tara
дирокич,  чeстно казано даже не съм ги и опитвала Mr. Green може и да биват на вкус.
вида им нещо не ми вдъхва кураж, аз съм свикнала с нашите от градината на мама-големи колкото главата на новородено. пък вкусниииии Heart Eyes

пп. и аз сори за вкусното отклонение, все пак трябваше да се защитя Mr. Green
продължете моля с легендите

# 192
- че навън всички си събират акитата след кучетата някой спомена ли? Crazy

# 193

любимият момент на папараците, да снимат някоя холивудска звезда в момента на почистване , всеки държи хартийка и ми напомня на участник в  ленински съботник Laughing

# 194
  • в едно миланско село

това при вас мит ли е?  Shocked
ай стига бе, отиде ми по дяволите един от последните митове  Confused

Общи условия

Активация на акаунт