Наистина траен черен молив

• 15 402
  • 83
  •   1
Отговори
Момичета, препоръчайте траен черен молив, с който да се получи този ефект от въртешната страна на окото.

По принцип слагам само на долния клепач по точи начин, но така и не попаднах на нещо наистина трайно и след 1 -2 часа заминава и почва да се размазва.

# 1
Аз ползвам на Бруклин-цената е много достъпна-1лв-лев и нещо е...Най-трайният е който съм ползвала до сега,но пак след известно време поизчезва.На импала също май са хубави.Харесва ми затова,защото много лесно се нанася и е наситен Peace

# 2
  • Smallville
Аз ползвам на Ейвън,професионалния с апликатор от другата страна,доволна съм,плътен е,не се размазва и трудно се трие.

# 3
Аз ползвам ето този на Essence и съм много доволна. Издържа си безпроблемно почти цял ден.

# 4
  • Зеленият рай в сърцето на България
Да ви следя... че ми е болна тема.  Wink

# 5
# 6
Аз съм доволна от Манхатън, но признавам, че не съм ползвала нещо по-скъпо  Embarassed

# 7
чудесно е всяка седмица да се пуска една и съща тема  Crossing Arms
пробвай това, постига се точно желаният от теб ефект:

GUERLAIN Terracotta Loose Powder Kohl Liner - #01 Noir

# 8
SEVENTEEN, черния молив, който е автоматичен ползвам аз. Доволна съм, много е траен. Май беше 5-6-7 лв..

# 9
IMPALA - наситен, траен, евтин(2-3 лв.)

# 10
IMPALA 2 лв е.Освен това е водоустойчив.

# 11
  • На ръба..
Импала - не бих го заменила..

# 12
В една друга тема написах за един трик - и тук ще споделя. Нагрейте писеца на молива със запалка - минете бързо през пламъка 2-3 пъти (не прекалявайте, за да не се разтече) - моливът става точно с такъв наситен черен цвят, а и е по-издръжлив.

# 13
това ми е вече болна тема, няма молив който да не се размазва след 1-2 часа дори и за по-малко.

# 14
Пробвайте с водоустойчив. При мен върши работа Peace

Общи условия

Активация на акаунт