Наистина траен черен молив

• 15 402
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
  • в Кошера
За вътрешната линия на окото единственото което не ми се размазва и не се събира на топчета е гел-очна линия. ПОлзвала съм вече няколко различни марки и просто консистенцията е различна и стои много много по-добре от моливи и обикновена очна линия..Пробвайте, няма да останете разочаровани!

Заинтригува ме, защото на мен всичко ми се размазва независимо дали съм дала 5 лв. или 50 лв.  Twisted Evil Пусни снимка на някоя, от която си доволна, ако не те затруднявам  Wink

# 31
  • София
и аз от Импала не се отказвам.С мазнички клепачи съм и въобще с мазна кожа и моливи и сенки не задържам.Купих си на Импала обикновения молив с него съм горе долу добре за час два.Но тука момичетата ме открехнаха,че на Импала има молив с гумичка.Значи тоя молив няма да го заменя за нищо на света.Наситен е много повече от обикновените моливи,толкова е траен,че вечер като си махам грима,кърпичките за грим не го трият идеално,трябва нещо по мазничко за да падне черното.Явно той е за опушен грим с тая гума и на мене ми издържа почти цял ден,а като сложа и база на очите и върху нея молива и два дена мога да ходя и няма да се размаже.Лошото е че едвам едвам се намира или поне аз трудно го намерих.

# 32

L'oreal HIP, MAC, Stila smudge pot.
Тези виждам от тук на тоалетката си Wink Миниатюрни си, на имай предвид че са ужасно икономични, 1 месец ползване едва едва прави дупчица в тях. Също, имах предвид че сравнително бързо иззъхват, примерно 2-3 месеца, понеже е малко бурканче и има повече достъп с въздуха като го ползваш, така че може да си вземеш по-евтиничък за проба първо да не те е яд.

ето тук пък има какъвто цвят се сетиш Wink
http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm/category/127/gel-liners.cfm

# 33
  • в Кошера

L'oreal HIP, MAC, Stila smudge pot.
Тези виждам от тук на тоалетката си Wink Миниатюрни си, на имай предвид че са ужасно икономични, 1 месец ползване едва едва прави дупчица в тях. Също, имах предвид че сравнително бързо иззъхват, примерно 2-3 месеца, понеже е малко бурканче и има повече достъп с въздуха като го ползваш, така че може да си вземеш по-евтиничък за проба първо да не те е яд.

ето тук пък има какъвто цвят се сетиш Wink
http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm/category/127/gel-liners.cfm

bouquet

# 34
  • София
Мен много ме заинтригува темата. Аз съм с ужасно мазна кожа, а молива за очи независимо от вид и цена никога не ми е мърдал. Да не би да имате предвид тогава, когато се слага на вътрешната част на долния клепач? Аз там не мога да задържа нищо, защото съм с чувствителни очи и веднага започва сълзене...

# 35
  • в Кошера
Мен много ме заинтригува темата. Аз съм с ужасно мазна кожа, а молива за очи независимо от вид и цена никога не ми е мърдал. Да не би да имате предвид тогава, когато се слага на вътрешната част на долния клепач? Аз там не мога да задържа нищо, защото съм с чувствителни очи и веднага започва сълзене...

Дам, това нанасяне обсъждаме  Wink

# 36
  • София
там вътре на окото според мене каквото и да се сложи няма да издържи много време.Много хора казват за черния каял че бил страхотен,ама не мога да го намеря.Но и той според мене няма да издържи цял ден тъй като окото постоянно се овлажнява.На мене молива отвън сложен ми се размазва в края на окото където ми се събират горна и долна очна линия,понеже там окото сълзи,но не се забелязва особено.Но по мои наблюдения на Импалата този с гумата както казах издържа с час два повечко от обикновенния молив.А на МАС това което е показала МисНели не е ли само за очна линия?Мисля че то не може да се нанася вътре на окото.Иначе ефекта от МАС  и молива на импала имат за мене абсолютно един и същ ефект и двете са страшно наситени и правят страхотни очни линии.Разликата им е в цената поне според мен.

# 37
На МАС моливите въобще не ме впечатлиха, не си струват парите сравнени с някой по-евтини...
Иначе, това което съм показала си е баш очна линия, аз казах в по-предния си пост че се разочаровах от всички моливи точно защото и най-трайните не са трайни на вътрешната линия на окото, и взех да експериментирам с други продукти, дълго време слагах обикновена очна линия, но тя прави по-рязка черта, по-'нарисувано' седи....гел очната линия прави по-мека линия, хем прецизна, хем  липсва тази 'нарисуваност'. Няма никакъв проблем да се нанася вътре на окото, просто трябва малко практика с четката, и хубава четка. Дори е по-хигиенично от молив защотото след всяко нанасяне се мие четката. Издържа минимум 5 часа при мен, след петия я проверявам, според условията понякога е ок за още 2-3, понякога има нужда от попълване. молив ми държи до 2 часа.
За мен гел очната линия е страхотен и любим продукт, кажи речи всеки ден слагам, имам си и цветни, абе фен съм Mr. Green пробвайте, не е нужно да е МАС, има и Лореалски прилични, пък дано ви хареса  Peace

Клеми , за мазни клепачи, слагай първо база за клепач и няма да мръдне нищо! Urban Decay Primer Potion е една от най-продаваните и хвалени, скоро в Сефора Wink чувствителните очи обаче са друга бира - то остави че се измива всичко, но си е и болезнено, майка ми е така, жената спирала даже не може да сложи, почва се един рев, ужас...

# 38
  • София
MissNellie , аз казах, че въпреки мазната кожа молива ми седи без проблем, дори като преспя с него. Но не слагам вътре в окото, а отвън.  Peace

# 39
Чела-недочела... Embarassed Embarassed
  bouquet

# 40
  • София
явно аз не се справям с четката като хората,з-то очната линия на МАС не мога да я сложа във вътрешното на окото Simple Smile Но като очна линия много добре седи и за мазни клепачи трябва база.Аз с базата не съм се разбрала още,купих си Арт Деко,но със сигурност ще пробвам тази на Urban Decay Primer Potion,ако и тя не стане ще се гръмна Simple Smile

# 41
# 42
  • някъде под слънцето...
явно аз не се справям с четката като хората,з-то очната линия на МАС не мога да я сложа във вътрешното на окото Simple Smile
опитай, не е трудно.Имам  тази на Тиери Муглер, подобно е на  Мак(на мак ми е индиговолилава, и  двете стоят невероятно и от вътреШната 4аст.
http://us.boutique.thierrymugler.com/wcsstore/mugler2/images/cat … _M010703002_6.png

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 19:08 от sl

# 43
  • София
тогава да питам с каква четка го нанасяте.Аз се пробвам с ъгловата,но нещо ми е непосилно.Да не би с друга четка да става номера?

# 44
  • някъде под слънцето...
С 4етката която беШе към о4ната линия на тиери не е ъгловата, неЩо подобно е но по малка и  с по къса дръжка(макар 4е дръжката едва ли е от зна4ение)
http://us.boutique.thierrymugler.com/wcsstore/mugler2/images/cat … _M010704002_3.gif

Общи условия

Активация на акаунт