Наистина траен черен молив

• 15 493
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ааа значи в четката ми е проблема най вероятно Simple Smile тази като я гледам не е ъгловата.Още малко трудно се разбирам коя четка за какво е Simple Smile

# 46
  • някъде под слънцето...
И аз по принцип предполагам 4е ъгловатата е за о4на линия, но си имаШе 4етка вътре в кутийката. И на принципа проба греШка стигнах до извода 4е по плътна и равна линия успявам да постигна с тази, която показах.

Най големия недостатък, както е споменала MissNellie, бързо изсъхват.
За вънШния ъгъл са бетон за вътреШния са доволно трайни.
А за супер трайна  и супер интензивна те4на  о4на линия съм доволна от първата снимка
http://www.prnoticias.com/images/stories/Rimmel-y-eye-liner.jpg

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 20:17 от sl

# 47
И аз по принцип предполагам 4е ъгловатата е за о4на линия, но си имаШе 4етка вътре в кутийката. И на принципа проба греШка стигнах до извода 4е по плътна и равна линия успявам да постигна с тази, която показах.

Подкрепям. ПО принцип наистина ъгловата е за очна линия, аз ползвам и нея и една която ми е от комплект, мисля че на този тип му се казва четка за детайл, може и да се лъжа де, но наистина се постига по-плътна линия с нея, и всички гел очни линии които съм виждала да се продават с четка са с такъв тип четка, и е доста по-лесно нанасянето, с ъгловата трябва доста повече прецизност.
Моя съвет е вземи си някаква по-евтина която върви с четка, примерно Лореалската или Мейбълинската и пробвай, хем гелчето хем типа четка, и ако ти допадне може да инвестираш и в някоя по-скъпа марка.

Иначе в ютуб и из нета има доста клипчета и съвети как да се удължи живота им след като почнат да поизсъхват, за добавянето на капка масло от жожоба се сещам сега на прима виста, аз не съм пробвала де, досега все ги мятах в коша.... Peace

поправям се: не е четка за детайл, а smudge brush за размазване... newsm78

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 03:47 от MissNellie

# 48
Импала за мен е номер едно!  Peace

Не си купувайте на Мейбълин, наситено черен е, но много щипе на очите. Sick

# 49
Аз съм много доволна от един на Chanel - първо че винаги ми треперят ръцете, а този има много удобна четчица, а и е някакси мазен, а повечето са едни такива сухи и лесно чупливи.

http://oth.strawberrynet.com/makeup/chanel/?LineId=1977#1977

Даже си го купих от някакъв магазин в центъра на Пловдив на промоция по 18-20лева бяха (без острилката).  Wink

# 50
Днес си купих споменатия по-напред молив на ИМПАЛА с гумичката. Изглежда ми страхотен  Grinning Още не съм го пробвала на окото, но го пробвах на възглавничката на дланта ми. Чертичката я размазах с гумичката и стана много готино, точно за опушен грим  Flutter Освен това ръцете си ги мих вече няколко пъти и още си личи молива  Peace
Мислех да си купувам един молив на Ейвън, гелообразен или нещо такова. Но и този ще ми свърши супер работа. А е на половин цена от намаления на Ейвън  Wink

# 51
аз ползвам един молив на Ревлон и съм доста доволна (той е сив по принцип, но е доста траен)
А момичета замисляли ли сте се за грим на очите с перманентен маркер  Blush такъв за хартия
Напоследък много го мисля, пробвах с фулмастер и е ок, но се чудя дали перманентния маркер няма да направи някоя пакост. Пробвах на сгъвката на ръката с него и засега няма реакция, ама незнам. Много ме блазни идеята Simple Smile

# 52
  • София
А после как ще го изчистиш този маркер от окото  Rolling Eyes

# 53
  • в Кошера
аз ползвам един молив на Ревлон и съм доста доволна (той е сив по принцип, но е доста траен)
А момичета замисляли ли сте се за грим на очите с перманентен маркер  Blush такъв за хартия
Напоследък много го мисля, пробвах с фулмастер и е ок, но се чудя дали перманентния маркер няма да направи някоя пакост. Пробвах на сгъвката на ръката с него и засега няма реакция, ама незнам. Много ме блазни идеята Simple Smile

Ти сериозно ли?!
Що не пробваш да си боядисаш косата с боя за обувки?  Crazy

# 54
абсолютно сериозно. Оценявам чувството ти за хумор, но не е същото с боята за обувки. перманентният тънък маркер е точно като течна очна линия, но както и да е. запазвам си експериментите за мен.

# 55
А после как ще го изчистиш този маркер от окото  Rolling Eyes
Важното е да внимаваш да не се нарисуваш много.
ако се сложат няколко точки в основата на миглите ще изглежда добре, а той все някога пада.
аз ходя постоянно надраскана с такива неща по ръцете и се измиват до 1-2 дни

# 56
основния проблем е да не стане алергична реакция иначе принципа е като с перманентния грим.

# 57
  • София
Аз имам перманентен грим на веждите, но не бих си рисувала с маркер по очите. Не за друго, а просто получавам достатъчно задоволителен резултат с обикновен молив за очи или с гел очна линия  Rolling Eyes

# 58
Абе и аз не бих пробвала...Нямат ли доста алкохол тези неща? Не са като перманентен грим, може би ще изглежда като такъв, но състава  мисля че е въпроса в случая, не вида толкова, а състава на боичката очевидно е много различен. Според мен от този алкохол сериозно ще се зачерви клепача...да не говорим че може да нанесе някакви поражения и на миглите, нали се слага в основата им...
 Има една очна на Лореал с връх не като четка, а такъв точно като маркер, много лесна за употреба.

Но я си помислете колко много други неща има дето си ги мацаме по лицата и косите всъщност са някакви супер странно звучащи на първо четене, ама някой ей така му е хрумнало...

# 59
абсолютно сериозно. Оценявам чувството ти за хумор, но не е същото с боята за обувки. перманентният тънък маркер е точно като течна очна линия, но както и да е. запазвам си експериментите за мен.

Все пак съставът на моливи/очни линии/сенки/спирали е съобразен с това, че се слагат на очите или областта около тях и могат да попаднат в контакт с окото, така че мисля, че при токова богат избор от гримове и марки, такъв експеримент е опасен и излишен.

Общи условия

Активация на акаунт