Наистина траен черен молив

• 15 412
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
  • Зеленият рай в сърцето на България
Мда, базата удължава живота, и на молива, и на сенките, ноооо за съжаление не може да помогне за вътрешната
 линия... Rolling Eyes

ДА така е  Peace но аз за съжаление вече не мога да си слагам там, защото съм с лещи. Sad

# 76
  • Sofia
Като цяло съм най-доволна от Импала, но на мен моливат не  се задържа дълго на окото

# 77
Мда, базата удължава живота, и на молива, и на сенките, ноооо за съжаление не може да помогне за вътрешната
 линия... Rolling Eyes

ДА така е  Peace но аз за съжаление вече не мога да си слагам там, защото съм с лещи. Sad

Аз също и не съм спряла да слагам  Peace

# 78
  • софия
Моливите на Буржоа и на Avon ползавам, като задлжително леко ги размазвам този на Avon има гумичка за тази цел.

# 79
# 80
Имам един молив (двоен) от Ейвън и един на Голдън Роуз (черни са) .. ии двата ми се размазват след известно време ..   Crossing Arms
Сега като прочетох темичката смятам да пробвам Импала или водоустойчив на МАС ..  newsm78

# 81
Не знам дали вече някой не го е казал в предните 5 страници, но защо не пробваш с очна линия, която след това леко да размажеш с молив или сенки за да не стои изкуствено. А ако под "вътрешната част на окото" (защото аз под това разбирам частта най-близо до носа) имаш предвид каналчето точно над корените на долните мигли, там слагам само очна линия. Преди години и аз слагах черен молив, но е много по-ненаситено и нетрайно. Разбира се трябва да слагаш много пестеливо количество и много да внимаваш да не си вкараш очна линия в окото, защото тогава започва да сълзи и положението се омазва страшно Simple Smile

# 82
Аз си купих този на Импала с гумичката накрая. Но нещо много ми се рони, като го нанасям  Rolling Eyes Не става права линия, а се отчупват мънички частици. Това първо, че се размазва. Второ, че ми влиза в очите, а и аз съм с лещи и става страшно  ooooh!
Та сега и аз май ще търся друг молив. Може да пробвам водоустойчивият на МАС. А как се маха пък той, щом е водоустойчив  Rolling Eyes Да не трябва само заради него, да си купувам лосион за махане на водоустойчив грим.

# 83

Общи условия

Активация на акаунт