Наистина траен черен молив

• 15 402
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
В една друга тема написах за един трик - и тук ще споделя. Нагрейте писеца на молива със запалка - минете бързо през пламъка 2-3 пъти (не прекалявайте, за да не се разтече) - моливът става точно с такъв наситен черен цвят, а и е по-издръжлив.
Ако това е вярно, ще е чудесно.
А колкото до kohl нa GUERLAIN, аз смея да твърдя, че е до човек.
Моята кожа е по мазна и въобще не ми издържа по 12 часа, нито кохл, нито каял, нито дявол..

# 16
казаха ми да пробвам моливът за вежди на орйфлейм Simple Smile какви да вашите впечатления?

# 17
Аз си ползвам от години черния молив на Golden Rose и съм доволна, като си го сложа сутринта и цял ден ми държи.

# 18
  • София
Най-трайният, който съм ползвала:
Lancome Le Crayon Khol

# 19
В една друга тема написах за един трик - и тук ще споделя. Нагрейте писеца на молива със запалка - минете бързо през пламъка 2-3 пъти (не прекалявайте, за да не се разтече) - моливът става точно с такъв наситен черен цвят, а и е по-издръжлив.
Моята кожа е по мазна и въобще не ми издържа по 12 часа, нито кохл, нито каял, нито дявол..

Мда, интересно решение, не съм пробвала.
Но всъщност аз питах за молив или нещо друго, което се нанася от вътрешната страна, където си е перманентно влажно и ми е странно как се постига това супер черно. Аз примерно съм нанасяла така, но трае изключително кратко и най-лошото е, че се насъбира в ъгъла на окото:) Та се чудех дали има нещо по-трайно.

# 20
Kohl на GUERLAIN е добро решение, за това което искаш.
Но и той се събира в ъгълчетата.
Противна работа, общо взето.

# 21

Мда, интересно решение, не съм пробвала.
Но всъщност аз питах за молив или нещо друго, което се нанася от вътрешната страна, където си е перманентно влажно и ми е странно как се постига това супер черно. Аз примерно съм нанасяла така, но трае изключително кратко и най-лошото е, че се насъбира в ъгъла на окото:) Та се чудех дали има нещо по-трайно.

Точно за вътрешността на окото става - иначе ми става по-бледо черно...и не издържа много. Сега съм със съвсем обикновен молив на Гоудън Роуз, точно така съм го "обработила" - със запалка и от 1ч. днеска е наситено черно и не е мръднало, разликата със сутринта е минимална. Така, че пробвай  Peace Няма как да снимам да видиш как изглежда 4 часа по-късно.... иначе най-много 1 час издържа без да се махне.

# 22
Ползвай kajal, вместо молив. Естествен, без химии, траен, наситено черен.Индийски.  Или surma (арабския вариант), което представлява очна линия под формата на  прах, който се нанася с пръчица. Подобен на него е Guerlain teracotta khol, но доста по-скъп.

# 23
Препоръчвам Импала, не е скъп, не се размазва, издръжлив е и плюс това лесно се нанася.
Иначе съм ползвала и на Манхатън и е прекрасен, но по скъпичък. ppp

# 24
малко е стара темичката ама друга не открих та да питам доволните от импала кои номер черно си вземате

# 25
  • София
Здравейте! Ланком имат водоустойчив молив, който не се размазва.

# 26
малко е стара темичката ама друга не открих та да питам доволните от импала кои номер черно си вземате
От молива на Импала никак не останах доволна преди години като съм го ползвала. Ужасно се размазваше под очите.

# 27
ползвам молива на импала за вежди от 2 години и съм много доволна- постоянно ме питат перманентен грим ли имам....много е издрържлив

# 28
За вътрешната линия на окото единственото което не ми се размазва и не се събира на топчета е гел-очна линия. ПОлзвала съм вече няколко различни марки и просто консистенцията е различна и стои много много по-добре от моливи и обикновена очна линия..Пробвайте, няма да останете разочаровани!

# 29
А как стои въпроса с черния молив за вътрешния контур при носещите контактни лещи ? Дали GUERLAIN  е подходящ в случая, или да  ползвам обикновен ? Много ми харесва това наситено черно! Досега съм ползвала Impala, Bourjous, Revlon и Avon, и  всички се размазват на 2-я час  Sad

Общи условия

Активация на акаунт