А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 168
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Мдам, днес е деня.  Praynig Praynig  Който има някакви  вести веднага да ги съобщава

# 91
 Praynig Praynig Praynig
МНООГО МОЛИТВИ ЗА МАГИНЦЕТО

# 92
Дано е силно милото ни Магинце и всичко да приключи благополучно  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Бабълче, кураж, мила  Hug

Янче, стаята е невероятна  Grinning Това ми е като нарисувана детска мечта за стая на момиче  Heart Eyes

Страхотни рецепти сте написали  Crazy
Сега ще ви споделя една мнооооого трудна рецепта за пиле със сметана  Wink Запържвате пилешко месо, изваждате го от съда, после в същия съд пържите пресни гъби. След това нарязвате кисели краставички на ленти, изцеждате една консерва сладка царевица и всичко това се омешва пак в същия съд. Слагате заквасена сметана, докато се втечни. По желание може да се прибави и запържен бекон  Crazy После  eat

# 93
Дано всичко е наред с Маги и операцията е успешна  Praynig Бабъл, сили и кураж   bouquet

Юлче, ха честито ( и за градината и за столчетата). Ама при вас много рано се разбира кой е приет, браво!

МисЗет, Иво е приет от миналогодишното си кандидатстване на 4 февруари 2008, на незнамсикое класиране  Mr. Green  Сега, като го записвахме, се оказа, че не може да тръгне веднага, защото не са се събрали групите (уж имало недостиг на места, а непрекъснато се отказват и даже за една група няма деца, камо ли за две  Shocked) и евентуално чак средата на февруари ще тръгне. Тоест, една година след кандидатстването. Верно че Бг е малко собена държава що става въпрос за бързина и експедитивност, но даже и на това аз не му викам бързо  Mr. Green

юл4е, хвърли ме в оркестъра с тоzи френски вариант и коланите. НиЩо не раzбрах  Crazy  Embarassed

Хихи. Аз съм станала пълен спец по детски столчета, кво знайте вий. Цяла коледна ваканция се обучавах по монтаж, сигурност, различни законодателства по отношение на детските столчета.

това е френското столче
Ето нашите
Забелязваш ли разликата в коланите на гърдите? При нашите има една джаджа на десния колан, която показва, когато коланчето е застегнато докрай (като се придърпа докрай коланчето, се показва една усмихната муцка). На френските това липсва. За мен нямаше значение  Rolling Eyes , но Младен каза, че не, трябва да го има  Crossing Arms  и като тропна с краки се запъна  Laughing знаете как е вица, "тука има мъж в тая къща!"

Аз като почнах диета и вие баш сега ще ми ги пишете тия рецепти  Crossing Arms За наказание ще ви кажа най-вкусната си за момента:

Един заек или едно пиле (може също и с пуешко месо), 1 голяма глава лук, няколко скилидки чесън, гъби - 250 гр, заквасена сметана - 200гр (1 малка опаковка), 1 лимон, 1/2 пакет масло (може да е от онези с подправки и чесън), сол и черен пипер
Месото се нарязва на парчета - големината няма значение, аз ги правя като малки пържолки - колкото длан. Ако е заек или пиле, просто го разделям на мръвки. Соли се и се ръси с черен пипер. Маслото се загрява и месото се слага вътре, не се пържи, а просто колкото да побелее. След това се вади и се оставя настрана. Лукът се реже наситно, а чесънът се минава през пресичка и после се запържват в същото масло. Слагат се  гъбките и се  поставя похлупак, да се задушат леко (не повече от две-три минутки, колкотода си пуснат сока, но сока им да не извира). Лимонът се изцежда и се смесва със 200гр топла вода, със сместа се заливат гъбките, лука и чесъна. След това се добавя сметаната, бърка се, докато сосът стане хомогенен. Месото сеподрежда в гювеч или йенска тенджера и се залива със соса с гъбите.  Пече се на фурна, на 200 градуса, около час и половина.

Мога да ви пусна и лесни вегетариански, ако желаете. Ако не се удавя в слюнки дотогава.

# 94
Силно стискам палци на Маги  Praynig Някой има ли инфо от колко 4аса е операцията, и колко Ще продължи?

юл4е, раzбрах  Laughing И наШето е такова, не е френско zна4и  Wink Макар 4е, откровено каzано, таzи екстра не ми харесва особено  Thinking

# 95
Ох, дано всичко е наред с Маги днес! Hug

# 96
юл4е, между другото и облицовката е раzли4на. На това френско стол4е е...как да обясня, като на ШуШлек  newsm78 а при наШите е като кадифе по скоро  Peace
Стана като "откриете 10те раzлики"  Laughing

# 97
юл4е, между другото и облицовката е раzли4на. На това френско стол4е е...как да обясня, като на ШуШлек  newsm78 а при наШите е като кадифе по скоро  Peace
Стана като "откриете 10те раzлики"  Laughing

Защо не ти харесва екстрата на коланчето? Е, вярно, малко по-трудно се издърпва цялата сложна система. Но аз с предното столче имах точно този проблем - никога не знаех добре ли е стегнат. Сега разбирам, че въобще не е бил стегнат  Rolling Eyes 
За шушлека - не го бях забелязала   Mr. Green

# 98
На Маги и Ели много  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, всичко ще мине по вода, убедена съм  Hug

Днес едвам стигнахме до яслата - то не са протестиращи, не са поледици, мечтая си за пролетта...

Кой спомена за масичката и столчетата от Como? Рени или Тинчето? Кажете ми, моля ви, на живо как са, не са ли прекалено малки? Сега чакам да пристигнат и да купим на Яна. За тези говоря http://www.como.bg/2-color.html.

Впечатлена съм от рецептите ви. Ние нали живеем с бабата на Марин и всяка вечер, след работа тя е сготвила и ни чака на масата  Whistling

За подаръците - плеймобилската къща е тотален хит, болното пони също, лекува го, разнася го по цял ден.

# 99
За шушлека - не го бях забелязала   Mr. Green

Ауууу, къде си бляла преz цялата коледна ваканция?
 Wink

Нуни, тъкмо Щях да те питам zа къЩата. Смятаме да я купим zа отпуската във Варна, zаЩото само бебеШки игра4ки има там, и едва ли Ще я впе4атли един сортер  Mr. Green

# 100
  • София
 Praynig Всичко при Маги да мине добре!

Нуни, нашите са същите, но с черврно, синьо и жълто. Ние много си ги харесваме! Облегалката на столчетата се вадеше непрекъснато, но сега татито ги залепи и няма проблем. Иначе столчетата са здрави и ние сядаме на тях.

Юлче, много хубава и разумна покупка!

Янче, стаята наистина е приказна!

Рени, риба взимаме от едно от заведенията които са като пресечеш улицата (Т.Каблешков) срещу пазара. На едно от тях пекат пилета и по-надолу в същата редица преди пицарията се намира рибката. Има и места за сядане, а можеш и да си купиш за вкъщи.

Рецептите ви са страхотни, чудя се от коя да започна. Тази седмица ми е страшно натоварена почвам от 8 и съм до 5, но събота ще сготвя нещо.

# 101
Момичета получих СМС от Данчето: "SMS-a от Ели - Свършили са с операцията, всичко е минало ОК, към 12.30 ще мога да видя Маги"

# 102
# 103
 Hug Hug Hug чудесна новина Grinning

Аз отивам на протеста!

# 104
  • софия
Нуни, Рали пишете как сте след протеста....че чета ужасии разни

ето и бърз десерт с тиква:
всичко е на око - в блендера надробявам сурова тиква. отделно си забърквам яйца+прясно мляко+ захар. намазвам тавичка с масло и изсипвам тиквата и течната смес. обърква се хубаво и се пече. лесно и мнооого благо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт