Мами в Белгия-10

• 15 597
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • Overijse, Belgie
Bulgaria Air кацат на Завентем,  Wizz Ait на Шарлероа.
Шарлероа е на около 50 км   Южно от БрЮксел, съвсем отделно градче
А от него как можем да се придвижим до Брюксел ?

Има шатъли до Брюксел. Провери сайта на летището - там има разписанието.

# 196
Bulgaria Air кацат на Завентем,  Wizz Ait на Шарлероа.
Шарлероа е на около 50 км   Южно от БрЮксел, съвсем отделно градче
viliko, никой не е длъжен да ти отговаря. Особено пък ако не знае отговора на въпроса ти  Mr. Green
`Reni` , чакаме щъркела. Кураж  Hug

еми права си, като не знаеш - просто не пиши, не съм и помисляла, че някой ми е длъжен  Crazy
Just a girl, от там си пазарувам именно, но стигам до ЗАРА само и евентуално H&M, сега вече ще оглеждам по-обстойно и за козметиката, мерси  Laughing Пак се чудя обаче за цените...на летището по-евтино ли е или не  Thinking Не че има особено значение, ама като купувам 10тина продукта и разлика от 5-10 евро не е малка

# 197
  • Overijse, Belgie
Нямам идея дали е по-евтино на летището...По принцип мисля, че би трябвало да е по-евтино, ама....ти все пак провери и каталога в самолета, може да има това, което търсиш и да е на хубава цена.
Влез в City 2  и Inno - има доста магазини там. Може да сравниш, ако имаш време естествено.

# 198
Цитат на: Тополинка Чоколинка link=topic=362645.msg10023478#msg10023478 [/quote
Не, каца се на това за което питам.

Питаш за това:

да пътуваме до Брюксел. Можете ли да ми кажете как се казва главното летище там ?

И то е в Звентем.  Peace

Другото е малко летище в град Шарльороа, който е точно на 60км от Брюксел. Мисля, че има организиран превоз и не е скъпо, май 12 евро беше, ще провериш на място  Peace

една мама тук ми писа за определена верига магазини, но така и не разбрах къде са...

Не, че не съм искала да помогна, но не всичко знам. А понякога и човек сам може да си намери информацията, но не му се полагат никакви усилия  Tired 
Иси Пари е веригата, има ги из цяла Белгия. Ето ти адресите и телефоните за Брюксел:

Brussel, Avenue de la Toison d\'Or 13                 02/513.57.14         
Brussel, Avenue de la Toison d\'Or 23                 02/511.33.06         
Brussel, Boulevard Anspach 82                 02/512.29.26         
Brussel, Chaussée d\'Alsemberg 795                 02/376.85.98         
Brussel, Chaussée de Boondael 461                 02/648.92.43         
Brussel, Chaussée de Waterloo 1322                 02/375.40.19         
Brussel, Chaussée de Waterloo 721                 02/345.81.26         
Brussel, Chaussée de Wavre 695                 02/647.06.89         
Brussel, City 2 Shopping                 02/218.46.22         
Brussel, Espace Galerie Louise                 02/513.10.10         
Brussel, Marché aux Herbes 86                 02/513.53.16         
Brussel, Nieuwstraat 37                 02/219.22.07         
Brussel, Place Dumont 12                 02/770.95.57         
Brussel, Place Reine Astrid 20                 02/428.38.10         
Brussel, Rue Des Tongres 30                 02/736.24.62         
Brussel, Nieuwstraat 84                 02/217.88.75         
Brussel, Rue Royale 116-118                 02/219.68.22         
Brussel, Westland Shopping                 02/523.54.99         
Bruxelles, Rue du Luxembourg 13 

Ето и сайта им:

http://beautybus.iciparisxl.be/fr/wie.php

# 199
Блонди, много благодаря.
Мислех, че летището на което кажаме е главното, та за това така стана.

Последно да питам  Laughing
Този организиран превоз дали има някакво разписание и дали мога да го видя някъде ?

# 200
Блонди, права си, така е. Но все си мисля че не беше чак така едно време - хората бяха по-спокойни, по-сигурни, а това води и до малко повече доброта си мисля. Сега е ужас, освирепели и лоши. Не знам как се свиква с това. А и се държеше повече на възпитание и морал.Сега е анархия пълна.

за питащите момичета - питате за неща които и със собствени усилия не трудно ще откриете, а за съпоставка на цени едва ли някой може да ви помогне с точност, маркетингово проучване надали някоя от нас е правила. Като знаеш тези в БГ и видиш тези тук, сама ще си направиш сметка дали ти е изгодно.

# 201
[
Този организиран превоз дали има някакво разписание и дали мога да го видя някъде ?

Всичко пише в сайта с подробности!!!!

# 202
Блонди, права си, така е. Но все си мисля че не беше чак така едно време - хората бяха по-спокойни, по-сигурни, а това води и до малко повече доброта си мисля. Сега е ужас, освирепели и лоши. Не знам как се свиква с това. А и се държеше повече на възпитание и морал.Сега е анархия пълна.

Да, така е, има го и този момент. Никого не обвинявам, но наистина е трудно след като сме видели разликите. Дано на Ейнджълс бързо да й премине този период, човек свиква с новото-старо и забравя. Предполагам... Някои се прибират, но не издържат и пак отиват в чужбина...

# 203
[

Всичко пише в сайта с подробности!!!!
Явно изнервям с многото си върпоси.
Наистина едно време хората бяха по-спокойни, права си.
Пише с подробности, но на непознат за мен език.

# 204
Пише с подробности, но на непознат за мен език.

Има на английски  Peace

http://www.charleroi-airport.com/doc.php?nd=o29&tid=29&l … ocid=1&site=1

# 205
Момичета, вярно е, че всичко може би може да се открие в нета, но за да питам тук - не съм имала време - работата ми е ужасно напрегната и едва смогвам да хвърля по едно око на някоя и друга темичка тук...а вечер с малчо вкъщи - абсурд. Видях темата за Белгия и реших да събера малко инфо набързо. Също така не съм живяла никога там и съответно тези адреси нищо не ми говорят. Исках помощ да ми обясните как да стигне, намеря и тн, защото така или иначе ще имам ужасно малко време за разходка. За цените - не съм искала проучване, но е елементарно да се сравни мисля си - аз знам в София кои магазини са по-скъпи и кои по -евтини и лесно правя преценка за цените, очаквах нещо подобно от човек, живял в Брюксел просто. Но както и да е, благодаря все пак.

# 206
Every hour a shuttle coach leaves the airport to take you to the main Brussels railway station (Brussels South).  The shuttle coach stop there is at the crossing of rue de France and rue de l’Instruction

SINGLE FARE IS   13 EURO

RETURN FARE IS  22 EURO

Shuttle tickets are sold inside the airport terminal (counter n° 1). You can also buy tickets on the Internet : www.voyages-lelan.be
From Brussels, tickets may be purchased on board the coach.

Това е   Simple Smile

# 207
Вилико, ние се придвижваме само с кола и просто не мога да те упътя от къде какво да вземеш като превоз...
Парфюмите са изгодни общо взето /има карти за 20 процента намаление, издават ги на място/, но козметиката си е доста солена  Crazy

Джъст е права, да идеш на Rue Neuve, улицата е съвсем, съвсем близо до Гран Плас, който не може да не намериш /там има Иси Пари/, още повече, че вече си пазарувала там  Peace Там са събрани всички магазини от Брюксел и няма нужда да търсиш други адреси  Peace

# 208
  • Overijse, Belgie
Момичета, вярно е, че всичко може би може да се открие в нета, но за да питам тук - не съм имала време - работата ми е ужасно напрегната и едва смогвам да хвърля по едно око на някоя и друга темичка тук...а вечер с малчо вкъщи - абсурд. Видях темата за Белгия и реших да събера малко инфо набързо. Също така не съм живяла никога там и съответно тези адреси нищо не ми говорят. Исках помощ да ми обясните как да стигне, намеря и тн, защото така или иначе ще имам ужасно малко време за разходка. За цените - не съм искала проучване, но е елементарно да се сравни мисля си - аз знам в София кои магазини са по-скъпи и кои по -евтини и лесно правя преценка за цените, очаквах нещо подобно от човек, живял в Брюксел просто. Но както и да е, благодаря все пак.

за да провериш как се стига и къде се намира, може да ползваш www.viamichelin.be.

ако нямаш много време и ше си в района на Гран Плас, тогава е най-добре да отидеш на Rue Neuve, където вече си ходила. Парфюмерията Пари Иси, е в търговския център City 2 Shopping, според списъка от Блонди.

# 209
  bouquet

tHANK YOU!

Общи условия

Активация на акаунт