Кухни - 17та тема

• 52 301
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От снощи ме измъчва един въпрос...
Като си направите толкова хубави кухни, къде слагате хавлиите? Някак си хич не ми се връзва да овеся една мокра кърпа на средата на гърба например...
Дайте идеи моля.   bouquet

# 91
Имам закачалка на вътрешната страна на една вратичка Simple Smile Може и да сложиш малка красива кухненска кърпа, която ти е в тон с интериора на дръжката на фурната Wink( ако фурната е на ниво долни шкафове)

# 92
Здравейте,
 не знам дали тук е мястото да попитам, ако не - надявам се да ме извините. Имам една дилема относно разположението на стъклокерамичния плот - с 2 котлона, на Горене http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09018836
 Определено е направен за такова разположение, но аз съм свикнала до сега с хоризонтални котлони, има ли някой, който ги е разположил хоризонтално и дали ще е удобно, визирам това, че копчетата ще са отстрани.
 Благодаря ви предварително!   bouquet
  Хубав ден

# 93
  • Абсурдистан
Кърпата, тя обикновено е една, седи на вътрешната страна на вратичката на шкафчето под мивката.
Но както е казало момичето по-нагоре, една кърпа закачена на края на дръжката на печката, която е в тон с интериора, седи много добре.

# 94
Гери, да поръчка са. ако ти кажа цената ще паднеш - цялото обзавеждане / мебелно- кухня, и всички шкафове и гардероби, както и спалнята/ на апартамента струва 5 200 лева. майсторите са две приказни момчета от Бургас. тук  да благодаря на щастлика- мързеливка, че ме свърза с тях.изключително коректна и качествена работа. материала е евтин- ПДЧ, но аз пожелах така. идеята ми беше, че като ми омръзне по- лесно ще се реша да сменям.

благодаря ти за милите думи.

Shapokliak, дай и на мен координатите на тез приказни момчета, че и на мен колко неща ми предстоят още да правя...
Благодаря предварително!

# 95
Здравейте,
 не знам дали тук е мястото да попитам, ако не - надявам се да ме извините. Имам една дилема относно разположението на стъклокерамичния плот - с 2 котлона, на Горене http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09018836
 Определено е направен за такова разположение, но аз съм свикнала до сега с хоризонтални котлони, има ли някой, който ги е разположил хоризонтално и дали ще е удобно, визирам това, че копчетата ще са отстрани.
 Благодаря ви предварително!   bouquet
  Хубав ден

Така разположени котлоните дават възможност пространството на плота да е максимално използваемо,т.е.кака ще ти заемат по-малко място.Ако ги сложиш хоризонтално,заемат място като на котлони 4ка.А относно копчетата-въпрос на навик.

# 96
По проект в моята кухня ще са разположени хоризонтално. Хич не ми пука накъде са копчетата и колко място ще заема. Целта ми е тенджерите да са колкото може по-навътре. Така е по-безопасно според мен. Имам малко дете и цялото ни жилище е подчинено на безопасността.

# 97
  • София/Осло
От снощи ме измъчва един въпрос...
Като си направите толкова хубави кухни, къде слагате хавлиите? Някак си хич не ми се връзва да овеся една мокра кърпа на средата на гърба например...
Дайте идеи моля.   bouquet
Специално съм си купила кърпи и ръкавица , които са в тон с кухнята и текстила там и ще седят на показ  Laughing
А иначе съм замислила в едно от шкафчетата да сложа закачалчици за тази цел  Peace

# 98
Дойде ред и аз да покажа новата си кухня. Има още малко за довършване- лайсните около мивката, лампа не сме си избрали, но и това ще стане. Мястото ни е малко и трудно се снима в подробности, затова показвам от близо само мивката- от полимер мрамор е, красива е и ми е удобно, че мога да мокря спокойно. Нямам специални екстри, само 2 механизма за бутилки, плоскостите са ПДЧ, но съм доволна както от резултата, така и от цената- излезе ни 2000 лв без електроуредите и мивката.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331433
На старата ми кухня мивката беше скрита откъм стаята със стеничка от 2 реда стъклени тухли. Когато правихме тази мислехме да правим нещо като бар-плот над плота на мивката и 2 стелажа над него, на които да стоят цветята ми за да не се вижда сушилника от към стаята, но не можахме да измислим как да го направим и засега така си остана, дори не сме сложили и плоскостта до горното шкафче и стената там белее. Така, че приемам предложения всякакви за доизкусуряване.  Joy

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 13:13 от ralnik

# 99
  • София
Дойде ред и аз да покажа новата си кухня. Има още малко за довършване- лайсните около мивката, лампа не сме си избрали, но и това ще стане. Мястото ни е малко и трудно се снима в подробности, затова показвам от близо само мивката- от полимер мрамор е, красива е и ми е удобно, че мога да мокря спокойно. Нямам специални екстри, само 2 механизма за бутилки, плоскостите са ПДЧ, но съм доволна както от резултата, така и от цената- излезе ни 2000 лв без електроуредите и мивката.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331433
ЧЕСТИТО   bouquet

# 100
  • Бургас
Гери, да поръчка са. ако ти кажа цената ще паднеш - цялото обзавеждане / мебелно- кухня, и всички шкафове и гардероби, както и спалнята/ на апартамента струва 5 200 лева. майсторите са две приказни момчета от Бургас. тук  да благодаря на щастлика- мързеливка, че ме свърза с тях.изключително коректна и качествена работа. материала е евтин- ПДЧ, но аз пожелах така. идеята ми беше, че като ми омръзне по- лесно ще се реша да сменям.

благодаря ти за милите думи.

Много красиво се е получило навсякъде  bouquet, много щастливи мигове ти пожелавам в новия дом  , както ти казах и аз съм много доволна от тези майстори, ( ето и телефон 0898423143 Валентин и 0898890338 Радостин)

Здравейте,
 Благодаря ви предварително!   bouquet
  Хубав ден

Моите котлони са на ъгъл (http://prikachi.com/files/550695Z.jpg ) и ми е удобно много , всичко е въпрос на предпочитание.
А за хавлийка съм я сложила на една от вратичките под мивката от вътре.

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 14:34 от щастливка - мързеливка

# 101
ralnik Много ти е хубава кухнята, и цветовете също много ми харесват къдетосте избрали.
С здраве да си я ползваш   bouquet
Момичета утре идва един майстор да види старата ми кухня и да прецени и даде проект за новата. Вечерта ще пиша и ще кажа, а през седмицата ще ходим да питаме и в още две фирми.

# 102
ralnik, честита ти кухня!  bouquet
Горните шкафове какъв цвят се водят?

# 103
ralnik, честита ти кухня!  bouquet
Горните шкафове какъв цвят се водят?
Светло зебрано

# 104
  • София
Предполагам,че на фона на всички модерни кухни запитването ми ще ви се стори налудничаво Crazy,но все пак.Реших,че искам чамова кухня.Ако някой може да и даде координати на магазин за такива мебели,ще съм багодарна.

Общи условия

Активация на акаунт