Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 115
  • 364
  •   1
Отговори
# 105
Ех, Котка... Много вкусни изглеждат сладкишите!  bouquet

Lindita, заповядай: Руло "Стефани". А теб искам да помоля за рецепта за запеканката! Hug

# 106
от мен пилешко филе на грил тиган със задушени зеленчуци

и шоколадов кейк, който аз направих в две форми - правоъгълна и "розова"  Joy (снимката е линк за рецепта)

# 107
  • Някъде на път....
labrex, много изкушаващо!   Hug
Котка, богато меню!   bouquet
Lindita, запеканката изглежда страхотно!  Peace
Lois, перфектна, както винаги!  Peace

У нас тези дни:
Ориз с праз, маслини и грах и Картофената стърганица на Tonito и bordovsky

# 108
  • Някъде на път....
А ето и част от менюто за вчерашния празник!

Банички с яйца, сирене и кисело мляко; Картофени кюфета с грах и праз

Салата тип "Костенурка"; Мариновани пилешки крилца на фурна

А също и Част от мезетата

Желая ви хубав ден!
Днес няма да готвя!   Party

# 109
За днес - супа от червена леща по пакистански. Simple Smile

# 110
  • София
double hotТУК преди време бях пускала тема за Шише в пиле  Peace

Аз, макар и с малко със закъснение, ще изразя възхищението си от тирамисуто на Милен@. Най-красивото тирамису, което съм виждала някога, а предполагам и също толкова вкусно! Crazy Поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
При нас днес свинско със зеле и бисквитена торта:

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 17:51 от dalka

# 112
Ето и това,с което цял следобед се занимавам: тук и тук

И вечерята ти:Пълен пипе … 88;из

# 113

Не съм Пеп-чо, ако ме бие предпочитам да хвърли по мен някоя от манджите си, но доколкото гледам от снимката това са пържени филии със сирене.

Мами, то какво да хвърлям - те се ометоха още сутринта  Laughing Laughing

Джобчетата са много вкусни, сават с импровизации на всякакви видове пълнеж. Аз обаче ги правя с парче филе или шунка+кашкавал. За нас това е най-добрата комбинаия  Peace и Както Лабрекс е казала - ползвам стар хляб, от ненарязаните, за да може да се нарежат тънки филии. Цепя на две части по дължината  и в момента рязането правя самите джобчета - едно срязване изцяло, едно почти до края.  Същото става и с франзела. Най-трудно е с мек хляб  ooooh!

и да не мислите, че не спя - приготвям си ги от вечерта, пълня и завивам в плик. Сутринта само панирам.

# 114
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Здравейте момичета.От известно време ви чета и съм очарована от всичко,което видях.Страхотни сте.  bouquetАз обожавам да готвя,но за съжаление напоследък нямам много време за това.Причината-    ylinfantНо пък с удоволствие се наслаждавам на вашите творения Heart Eyes.Ето нещо скромно и от мен.Зелено фасулче-http://media.snimka.bg/1863/009981120.jpg

Ориз със гъби-   http://media.snimka.bg/1863/009981102-big.jpg   и за десерт-плодове-http://media.snimka.bg/1863/009981120.jpg

Лека вечер на всички.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 22:11 от zarko

# 115
Зарко зеления фасул и десерта не се виждат.

# 116
  • сред люляците
Ето и това,с което цял следобед се занимавам: тук и тук

Моля за подробности! Изглежда много вкусно! Ама наистина ли цял следобед ти отне newsm78

Ние пък хапнахме картофена супа и Пиле с ориз - много го обичам Embarassed

# 117
Зарко зеления фасул и десерта не се виждат.

Виждат се, само копирай линка в нов прозорец.

# 118
Ягодке, не съм те забравила, само че книжката е при сестра ми и няма как да препиша рецептата. Със сигурност ще я напиша, дори и да е когато раждаш, че оня ден пак се сетих за теб и си мислех дали пък няма да е всеки момент вече Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще ти я пратя и на лични, за да не я загубиш и да правиш, като се върнеш Hug

Пека в момента хляба на Умбра с маслинките и доматките, че и да стопля куФнята Laughing

Утре щях да готвя или да мръзна, те пък ми турили родителска  среща, сакън да не взема да ида на митинга след работно време Crossing Arms Но ..... ще видим кой къде и какво......

# 119
Krische, благодаря ти! Аз и без това тия дни други сладки неща трябва да приготвям. Не ми е никак спешно! Hug

ilrai78, да те помоля за рецепта за супичката, че толкова апетитно ми изглежда! newsm22

Общи условия

Активация на акаунт