Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 175
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
Такааа... първо Ягодка, разбира се - макар и на патерица, все пак Честит рожден ден на Ицко и от мен, да ти е жив и здрав, да те слуша и да ти помага. Страхотна торта си му направила, толкова сочна изглежда. Crazy  А за другото - стискам палци всичко да мине по вода (колко бързо минава времето наистина, тази чертичка много бързо се предвижи до финалната права). Hug

Второ, и аз (не сме се наговаряли с Лоис Grinning) да покажа едни хлебчета от днес с черен сусам и мак (аз по-скоро като гризини ги оформих за аперитива), мъжът ми го купи също от арабски магазин около Женския пазар, на моята опаковка пък не пише нищо от изброените варианти на имена на български, а пише "Здравно семе", в скоби "черен сусам" Rolling Eyes

# 271
  • София-Младост
Котка хлебчетата изглеждат много вкусни, рецепта би ли дала, че утре чакам гости, а това твоето е много идейно.  Simple Smile
От мен днес тирамису по рецептата на краси.мира, за пръв път правя и се чудя до утре стяга ли се поне малко...защото в противен случай ще трябва да го насипвам в чашки.  newsm78

# 272
Ала-Бала, ето по тази рецепта на Карина са: http://www.carina-forum.com/ricette/bread/panini/0000015.php
Надявам се, че разбираш руски, защото не съм превеждала рецептата, ако не - ще помагам. Simple Smile

В оригинал са с 3 с.л. бял сусам, 3 с.л. маково семе и 1 с.л. черен сусам, но аз сложих според наличностите си 1 с.л. бял сусам, 2 с.л. маково семе и 3 с.л. черен сусам. Нарязах тестото на по-тънки и къси лентички, за да има по-голяма бройка, получиха ми се 24 дебелички гризини Grinning.

За тирамисуто - ще се стегне до утре, не се безпокой, винаги така течно изглежда в началото, но бишкотите много добре поемат.  Peace

# 273
Лоис Hug благодаря ти. Все се надявах да го има и на по-лесно място Laughing ама явно ще пращам татко миличкия, но той пък поне го знае къде е. По Коледа 2 пъти го пращах там Laughing

Котеееее, страхотни са тия хлебни бомбички Joy Пусто не виждам твоите, много странно хем ми е къщен нета и няма рестрикции. В офиса пък снимките на Лабрекс и други момичета не виждам, ама там знам защо - има рестрикции за някои портове и сайтове където примерно са качени снимките, ама пък в къщи що така, не знам. Та добре, че видях от къде си го гледала, та да сФана какви си ги омесила Laughing Laughing

# 274
Храна за мозъка по време на сесия  Laughing

Печени ябълки с мед, орехи и пожелание кокосови стърготини  Hug

# 275
  • София
страхотни стеееее  Crazy Големи вкусотии  bouquet

Котка, даваш ми супер идея с черния сусам. До сега съм ползвала само върху козунак Flutter

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 20:05 от brazilka

# 276
  • София
Ето и другите неща от днес:

кисело зеленце

карначе с картофки на фурна

и едно сладкишче по рецепта на дъщеря ми . Heart Eyes

# 277
  • сред люляците
Гелева, какво е сладкишчето? Отгоре със сладко някакво ли е намазано? Изглежда интересно!

brazilka, питките изглеждат чудни! А другите ти снимки не ги виждам newsm78

Котка, много изкушаващи гризини Peace

Ние таз вечер ще хапнем Гювечета със сирене и кашкавал bowuu

# 278
Гелева,браво на детенце, Peaceи на мен ми е интересно това сладко ли е,какво е Rolling Eyes

ilrai78 на твойто гювеченце не отказвам Blush

Ягодка Честит рожден ден на патерица на синчето!Да е жив и здрав и много да ви радва!
Хайде чакаме с нетърпение хубавата новина,все ти гледам лентичката,колко остава Grinning
А тортичката найстина изглежда,мммм Heart Eyes

При нас снощи кюфтенца на скара с печени картофки

Днес сме на мусакичка

и да ви почерпя с по едно кексче за здравето на мойта любима сестричка,която днес става пълнолетна

и целия

# 279
  • София
brazilka, питките изглеждат чудни! А другите ти снимки не ги виждам newsm78

нямам представа защо  newsm78

Ще ги кача наново. Сега виждат ли се?

качамак със сирене

царевични питки с шунка

портокалови мъфини

# 280
  • сред люляците
Да, вече се виждат. Апетитни мъфини Peace

poli__5, да ти е жива и здрава сестричката! Кексът изглежда много вкусен!

# 281
Дудинко, рулото ти се е получило много добре. Като видях питането ти за руло, се есих,че аз скоро не съм правила.....Ще взема да открадна идеята.....

Тук май само аз не съм правила Тирамису..... newsm78 newsm78 newsm78Лошо, много лошо....

Мащерке, успех на изпитите!

Поли, хубав кекс!ЧРД!

Това ме подсеща...Ягодке, леко и безпроблемно раждане...Напомняш ми...когато родих сина си, в родилното след 2 дни черпех с бонбони и всички мислеха,че е заради него. Но те бяха заради рожденния ден на дъщерята......Да не родиш в темата, внимавай! Ама ще помагаме.....Действителен случай във форума. Една мама се оплаква,че май и почват контракциите, а тя по мед. показатели - секцио. Сама. Няма никой до нея. Мъж в командировка. И виртуална приятелка от другия край на София, като прочита това, обажда се, пита за адреса и бум у тях. Води я и след нужното бебето е вече на белия свят. Peace

Ох...трябва да си купя най-накрая форма за мъфини......

Крисче, не жали таткото! За теб си заслужава...а и заради рецептата.

Стига дъра-бъра.....Да си покажа скромната Супа-топчета по желание на щерката, на която и било писнало да яде сухи неща в училище.

На всички показали снимки  bouquet, хубава неделя, девойки!

# 282

Тук май само аз не съм правила Тирамису..... newsm78 newsm78 newsm78Лошо, много лошо...

Не му мисли, аз също не съм го правила. Ако се решиш, моля те сподели как точно става .... Praynig

Хайде сега да ви запозная с нашата вечеря  Wink . Представям ви "влюбени" панирани динозавърчета и пържени кюфтета, гарнитура от лютеница и отново млечна салата.

Динозавърчетата                                                  и                                             на масата - бяло винце за мен и ракийка за любимия

Лека вечер на всички! Ставам, че милото ме заплаши да "изхвърли" фотоапарата   Joy Joy Joy

# 283
След всичките тези вкусотии ,срам не срам показвам нашия постен зелен боб. Simple Smile

# 284
Страхотни неща сте показали Wink

Поли да ти е жива и здрава сестричката..кекса е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт