Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 23-та тема

• 51 150
  • 364
  •   1
Отговори
# 315
Много е вкусно тук момичета и момче    bouquet

Днес  през деня италианска кухня -  пица пак

и лазаня/ригатони

за вечеря - балканска кухня   Laughing Laughing

бобена салата с мезе за децата /ние пак сме на ИД/

и отново невероятно  вкусния    Kakaolu Islak Kek - Сочен шоколадов сладкиш на sladka hapka

Хубава и успешна седмица на всички   bouquet

# 316
Да, да....тази е рецептата...само да питам...тъй като колкото можах си преведох рецептата.....Колко еластично и меко трябва да е тестото? Моето тесто е почти готово...да видя дали все пак ще се получи нещо....
Това пък сега ново 20  #Crazy.Мамо Цоци ти като ги прави сигурно вече я преведе рецептата.Дали пък няма да може да ни светнеш Praynig
Котка и за тебе се отнася - помогни на другарче Praynig.
Това е ново изкушение от Карина - не ги знаех тези питки Sick

# 317
Човек остава без ума и дума в тая тема!  chef  bouquet

При нас поредна доза сладки със стафиди и сушени плодове, много ни харесаха.

И ми тръгна да меся питки:

Не съм готвила, бях на гости при мама.

# 318
Еййй браво момичета, и на Пепчо сладкиша и на Лабрекс питака - невероятна разкошотия.

Аз се включвам за да питам Асе да каже как го постигна най-накрая този ефект - джобния Joy. Любопитна съм, защото си спомням, че се "тръшкаше", че не можеш да ги докараш, а сега явно си успяла Peace

# 319
Да, да....тази е рецептата...само да питам...тъй като колкото можах си преведох рецептата.....Колко еластично и меко трябва да е тестото? Моето тесто е почти готово...да видя дали все пак ще се получи нещо....

О, съжалявам, чак сега влизам, сигурно са ти готови хлебчетата вече, но да кажа, че доста меко беше моето тесто, добавих му дори още около 50 гр. брашно, защото лепнеше. Как се получи при теб?

# 320
За днес картофен хляб ,пилешки шишчета и таратор. Simple Smile

# 321
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Аз се включвам за да питам Асе да каже как го постигна най-накрая този ефект - джобния Joy. Любопитна съм, защото си спомням, че се "тръшкаше", че не можеш да ги докараш, а сега явно си успяла Peace

хихихихи,

ако знаеш колко питки и подобни изядахме докато се надуят мискините  Mr. Green
замесих тесто за хляб.

разточих тънко и пеках в много добре загрята фурна, около 250С. тавата също вряла...
изгорена съм на 3 места, бях ядосана по повода...
обаче имаме джобове накрая Party

по-дебеличките бяха с дебела долна кора и много тънка горна.
по-тънките са точно както ги исках Heart Eyes

# 322
 Бъни, сподели тънкостите на варената застроика, наистина изглежда страхотно супичката Peace

# 323
Хаааааааааай !  Mr. Green
закуската /принцеса с кайма и яйце, поръсено със самардала Crazy /:

качамак с кюфте Whistling

спагети с кюфтета

и в яхнийката сложих кюфтета /без снимка обаче/
имаме и просто ...кюфтета ! .... много кюфтетено стана...май... #Crazy
Успешна седмица на всички Ви желая!
Бааааааааай !
 newsm47

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 12:03 от nela_66

# 324
Нела, как ги  правих тез кюфтета така топчести  newsm78
мъжът ми обича плескавица  Mr. Green
ама яде 1 път в годината  Whistling

# 325
Роца, благодаря ти много! Hug А толкова е вкусно при теб!  bouquet

Леле, Цецето, Бъни, какво прaвите вие? По цял ден ли стоите в кухнята?  #Crazy Много вкусни работи сте приготвили! Peace

Ех, пеп-4о и labrex с тез въглехидрати... Толкова изкушаващи!  bouquet

asyalein, а как обичам такава туршийка от сурови домати... Свекърва ми прави и много хубава става. Както ме подсети, ще й се обадя да ми запази едно бурканче... Grinning

При нас на обяд - салатка и пиле с кисело зеле и ориз:

# 326

asyalein, а как обичам такава туршийка от сурови домати... Свекърва ми прави и много хубава става. Както ме подсети, ще й се обадя да ми запази едно бурканче... Grinning

тази си я правих тук.
много застудя изведнъж и се наложи да събера всички домати и имах около 3 кг зелени домати ooooh!
та ги направих на туршия...
само със сол и малко оцет и подправки са, нямат фиксове, аспирини и прочие...
в Бг имат друг вкус, ама нямаше как да ги налагам в каче и да ги претаквам  Sunglasses
тези също са вкусни и са хрупкави Peace

# 327
Нела, как ги  правих тез кюфтета така топчести  newsm78
мъжът ми обича плескавица  Mr. Green
ама яде 1 път в годината  Whistling
В каймата слагам 1-2 лъжици кисело мляко за да станат сочни /освен другите съставки разбира се/, овалвам топчици без въобще да разплесквам, нареждам в тава и пека. И това е!

# 328

О, съжалявам, чак сега влизам, сигурно са ти готови хлебчетата вече, но да кажа, че доста меко беше моето тесто, добавих му дори още около 50 гр. брашно, защото лепнеше. Как се получи при теб?

Аз леко поувеличих дозата....Че ми се видя малка за моите.....Но да...на мен ми се наложи да слагам още брашно. Стана много меко, колкото да се каже,че е тесто. Да, доста меко се получи. Пък може и така да бъде - незнам! newsm78Оставих 1ч. точно да втаса на топло при машинката, после се учудих с каква лекота се направи кората. Поръсих със семената. Пак сгънах, пак на правоъгълник и направих нещо като малки хлебчета. Но...не ги усуках. А трябваше май.......В загрята фурна пекох около 20 мин. на 200гр. , вкл. и с вентилатор. На външен вид не станаха като твоите и като тези от снимката.....А точно такива искам аз.....Как ли стават? Но вътре са просто душица.....На конци, мекички - отвън кората е хрупката,а вътре - памук! Точно нещо такова исках.

Ще се радвам да споделиш ти как направи твоите. Къде е другарката Хаджиева да ме види как не се справям въобще с руский язык......

Ася  bouquetза упоритостта.

При мен днес - козунак в м … 89;ен; мусака - пиm … #1097;е.... и хлебчетат& … 80;на+вътрешност+още хлебчета......

Големият син каза - Най-накрая свърши дефилето на манекенките.....Т.е. свършила съм да снимам манджите.....

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 13:00 от Мама Цоцоланка

# 329
такива вкусотии гледам тия дни, че аз не смея нищо да покажа Confused, свалям ви шапка за хъса и всичко  Hug
 та от мен за вечеря
за мен - салатката, която се мъдри там и тези чушчици, който са ми само едно бурканче, а как ги обичам само Wink
мъжа ми си приготви вечеря с тези месца в дъното, ама не я снимах, а другото е тирамису в паничка, има и в тавичка

той държеше да снимам пастърмата, защото сам си я прави, само дето трябва да отлежи още малко, ама пуста стръвотия Twisted Evil

успешен работен ден на работещите

Общи условия

Активация на акаунт