LaRedoute.fr - 97 - Втора седмица на голямото намаление!

• 105 677
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 750
Ето и от мен две ризки с къс ръкав:
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-femme-manches-courtes-prix … tegoryid=22904632
http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-manches-courtes-prix-min … tegoryid=22904632
беболина, благодаря за инфото, записах си го! Embarassed

# 751
  • София
Коментираше се една евтина ризка на Кашарел. Може ли някой да помогне с линк, че не я намирам.
Мерси предварително?

# 752
  • Варна
Момичета , престрашавам се и аз да ви попитам нещо - претендирам , че съм изчела всички мнения от началото на намаленията и имам нужда от помоща ви : Искам да поръчам за сестра ми това:
http://www.laredoute.fr/vente-veste-manoush.aspx?productid=32412 … tegoryid=23110319

Мерките й са : талия  76
 гръдна - 90
килограми - 55
височина 1.55
Според вас , кой размер трябва да й поръчам и за самото палтенце някакви отзиви имате ли....
Ще бъда много много благодарна , на всички  Hug

Едва ли някой го е купувал предвид цената. Simple Smile И аз съм го метнала в кошницата, изглежда ми много добре, но нямам лични наблюдения върху марката. В сайта има 2 мнения на потребителки, и двете са дали максимална оценка и са писали, че отговаря на размера си. За размера на сестра ти не мога да ри помогна...аз съм по-едричка, 40ти номер, така като чета нейните мерки си мисля за 36... или 38, един вид връхна дреха е, има подплата на малки цветчета.Simple Smile. Но тук има по финни девойки и ще ти помогнат. Simple Smile

# 753
момичета, прочетох първа страница, но не намерих отговор на моя въпрос.
та - снощи се регистрирах, но не  получих потвърдителен мейл.
по същото време една приятелка ми изпрати артикули пак на мейла от нейната регистрация.
и този мейл не получих.

възможно ли е да има някаква защита самият майл.бг и да не ми пуска тези мейли или да продължа да си чакам?

саморедактирам се - в спам кутията са, въпросът е дали мога да ги ползвам от там, защото дисега не съм имала такава яка защита.... newsm78

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 20:46 от iviche

# 754
  • Стара Загора
... в албанците май са намалили вече някои неща  Peace
повечето от тях ги имах в кошницата и цената не се е променила при мен.  Crossing Arms Хайде някои са ги сложили втори пьт намалени с по-голям %, но на други само са вдигнали процента. На тях не трябваше ли да се отрази промяната и при мен, или поне да останат без картинка, ако са сменили реф. номер?  newsm78

# 755
момичета, знам че не обичате такива въпроси...обаче съм малко притеснена. Поръчката ми от 19.12.2008г. още я няма Thinking За сметка на това ми дойде писмо с ваучер за липсваш продукт. Писмото е пуснато на 6.01 ие с дата на разпечатката 31.12. Но самата поръчка все още я няма...
Има ли други неполучили декемврийските си поръчки, или моета е загубена по трасето?

# 756
момичета, знам че не обичате такива въпроси...обаче съм малко притеснена. Поръчката ми от 19.12.2008г. още я няма Thinking За сметка на това ми дойде писмо с ваучер за липсваш продукт. Писмото е пуснато на 6.01 ие с дата на разпечатката 31.12. Но самата поръчка все още я няма...
Има ли други неполучили декемврийските си поръчки, или моета е загубена по трасето?
Декемврийски поръчки има доста неполучени Simple Smile Споко Simple Smile
И аз чакам от 16 .. и следващи дати още 4 ..
Мналата година точно от 19.12.. я получих на .. 16.02  Mr. Green

# 757
Благодаря ти Духи-Пухи за бързият отговор Hug Успокои ме

# 758
момичета аз още чакам поръчка от 11,11,2008 г и вече не знам кво да правя. има ли още някой като мен? писах до ларедутци т.е. изпратих онзи шаблон  но отговор никакъв. почти всеки дан съм до пощата но нищо. от малък град съм и незнам ако е на митница къде и как да я търся.дали е възможно поръчката ми да е пристигнала до българия но тук някъде да се е "изгубила" по пощата.моля за помощ Praynig

# 759
  • Варна
Момичета може ли размери на този панталон 34 или 36 номер.Поназад четох че бил уголемен наистина ли е така

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-entrej85-cm.aspx?producti … tegoryid=23110316

Нито е уголемен, нито умален. Имам 36, поръчвам си 36 и ми е абсолютно точно.Няма еластичност, стои добре.Аз му направих ръб, понеже това каре малко разширява задните части  Mr. Green и с ръбчето ми седи по елегантно Peace

# 760
момичета, прочетох първа страница, но не намерих отговор на моя въпрос.
та - снощи се регистрирах, но не  получих потвърдителен мейл.
по същото време една приятелка ми изпрати артикули пак на мейла от нейната регистрация.
и този мейл не получих.

възможно ли е да има някаква защита самият майл.бг и да не ми пуска тези мейли или да продължа да си чакам?
Моята поща е в мейл.бг, всички писма от Ла Редут получавам в папка спам.

# 761
pepi7096, благодаря.   bouquet
и моите са там. това нали не е проблем ?

# 762
  • Варна
Иначе от БГ-акаунт може да препращаш само в БГ.

Това не е вярно, редовно пращам неща до Канада. Peace Всъщност, когато има национален сайт, за съответната страна може да се поръчва само от него; когато няма сайт за дадена страна, може да се поръчва и изпраща от френския сайт.

# 763
Иначе от БГ-акаунт може да препращаш само в БГ.

Това не е вярно, редовно пращам неща до Канада. Peace Всъщност, когато има национален сайт, за съответната страна може да се поръчва само от него; когато няма сайт за дадена страна, може да се поръчва и изпраща от френския сайт.
Аз гледах на втора стъпка,там има възможност за избор (смяна) на адрес,но не и на държава (остава си БГ). newsm78. И аз си мислех да препратя за приятели в чужбинско,но се отказах .

# 764
  • Стара Загора
Искам да ви попитам.Сина ми е на 4 год., 101 см. и 16 кг. за какъв ръст трябва да му поръчам?Гледам ,че вие сте по - малки ,а сте взели този ръст който искам аз да поръчам.А, други дрехи дали сте поръчвали? И от тях ли взимате по-голям номер? Мерси за отговорите!  

Mоя син е на вашата вьзраст и с вашите мерки. В момента от ЛаРедута носи бельо 102/108, блузи и панталони 102 и всичко му е точно/е само в крьста му са широчки ама.../. Зависи за кога ще ги купуваш.
За лятото 102 ще са добре, за на есен обаче задьлжително 116/за блузки става вьпрос/. Аз вече сьм взела 1 за проба и само рькавите са дльжки. За панталончета мисля, че 108 ще са добре, но още нищо не сьм взела, за да го кажа сьс сигурност.
Ако пьк ги искаш за сега можеш да вземеш 102, но гледай да е от секцията 2-10г., а не от 0-4г. Стигна се до извод, че дрехите от пьрвата идват по-големи от втората.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт