Пациенти на д-р Даскалов

• 125 212
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Може ли пък всичко да обръщате в пари?   #Crazy Ми като не ви изнасят цените на д-р Даскалов защо ходите? Не ходете - спестявайте.  Hug

# 541
Може ли пък всичко да обръщате в пари?   #Crazy Ми като не ви изнасят цените на д-р Даскалов защо ходите? Не ходете - спестявайте.  Hug
Колко си великодушна! Hug

# 542
Да попитам момичета от колко часа сутринта започват работа че мъж ми може само в 8.00 да отиде за спермограма и направо горе в кабинета на Даскалов ли да я носи?

Аз да ви попитам вашите мъже там ли отделят спермата или в къщи и си я носят в контейнерчета защото Даскалов каза че и по двата начина става .

# 543
  • Пловдив
Може да я занесеш от къщи, като си купиш стерилен контейнер за биологичен материал от аптеката, но от тези с по-широкия отвор. И много е важно до половин час  да се занесе до лобораторията. Спазваш изискванията, 3-5 дни полово въздържание, да не е приемал лекарства, алкохол....и всичкия материал да е в контейнера.  Peace

# 544
Може да я занесеш от къщи, като си купиш стерилен контейнер за биологичен материал от аптеката, но от тези с по-широкия отвор. И много е важно до половин час  да се занесе до лобораторията. Спазваш изискванията, 3-5 дни полово въздържание, да не е приемал лекарства, алкохол....и всичкия материал да е в контейнера.  Peace
Те ми дадоха такъв стерилен контейнер  Peace и знам че до половин час трябва да се занесе затова питам от колко часа започват работа сутрин.

# 545
  • Пловдив
Извинявай, не съм те разбрала  Peace

# 546
Да попитам след като си направиш този големия списък с изследвания който Даскалов ти дава ,после като си запишеш час да ти ги види и да каже от тук нататък какво ще правим ,колко струва тази консултация?Като за преглед ли се води ?

# 547
От кога цената е скочила толкова Shocked

Кога въобще си правила спермограма там?

Просто ми е интересно, защо  всеки пише ей така за разтуха. Напоследък чета постове дори и на потребители, които познавам написали нещо някъде, и аз се чудя дали не са си преотстъпили профила на друг Wink.

Стеф, от 2008 г. започваш да препоръчваш д-р Даскалов из форума тук, като по това време си пациент на д-р Топалова.  Още тогава казваш;   единственият възможен специалист
Значи си формирала категорично мнение без дори да си била при доктора.

По някое време, през есента на 2008 г.  -  описала си го на стр. 235 от профила ти
ставаш пациент на д- р Даскалов след като си установила бременност на база БТ:
.....този месец сме правили 3-4 пъти секс ...да не говорим, че другата седмица имахме час за спермограма, както и за хормонални изследвания

първи преглед при д-р Даскалов:
....видях точката...
Вече си пациент на д-р Даскалов  - той ти следи притесненията конкретно около твоята бременност, терапиите и накрая раждаш при него. Имала си патология с износването, ти си пуснала изследвания, доктора е следвал конкретно линията при теб - браво.

Често чета твои постове, било като препоръка или форма на защита ....на кого? и на какво?
..единственият по стерилитет......най-добрия........няма друг.....недай боже да имате проблеми със забременяването.....

Ами "берекят вересън"  дал Господ!  Не се заяждам, просто болшинството пишат не на база личен опит.
Нека да не забравяме, че има и други, които просто не пишат......не че няма какво и не, че не  на база личен опит.

# 548
днес мъжа ми пусна спермограма при Даскалов и е точно 90 лева  Peace ,надявам се да е добра имам час за консултация на изследванията за другия понеделник  ,защото д-ра четвъртък и петък няма да работи  Peace

# 549
Да попитам след като си направиш този големия списък с изследвания който Даскалов ти дава ,после като си запишеш час да ти ги види и да каже от тук нататък какво ще правим ,колко струва тази консултация?Като за преглед ли се води ?
Не би трябвало да плащаш нищо за коментиране на резултатите - поне преди 2г. беше така.

Фей, голямо разследване си направила на Стеф  Simple Smile  Тя, предполагам, ще ти обясни, ако сметне за необходимо. Всеки има право да препоръчва който си иска доктор, както и никой не е длъжен да се доверява на препоръките из форумите. Сега да не вземеш да разследваш и мен  Wink

# 550
campanula благодаря за отговора и дано е така ,той сигурно затова записва часовете за разчитане на резултати ,преди редовните прегледи -аз съм за 13.20 ч.  а никога преди това не съм могла да си запазя такъв час .

# 551
кампанула, признавай си навреме Mr. Green

все ми е тая за отговора,  ясно ми е, че кампаниини клакьори дебнат навсякъде, не чета от вчера, помня дори неща, които не ми трябват Laughing

Смешно ми е как хора без репродуктивни проблеми със зачеването, се изказват и то доста често критично към някой оплакал се или изказал друго мнение освен положително.

Иначе, може по-нататък да водим и по-градивен разговор, все пак някои имаме опит със спермални анализи, стимулационни протоколи..........посещения при конкретен доктор Wink

# 552
Фей - въобще не разбирам какво имаш предвид, честно.
Никога не съм била пациентка на Топалова.
При Даскалов ходя откакто съм (бях) бременна.
От него имам лични впечатления.
Относно цената на спермограмата - в час съм колко е струвала, затова се учудвам на промените.
Скоро не съм го препоръчвала - не чувам добри неща за него, за съжаление.
Но има неща, които са такива, каквито са - и за тях не мога да си кривя душата.

Та, какво искаш да кажеш - че съм рекламен агент на лекаря ли?

# 553
Искам да споделя смесените си чувства към Дакалов. На първия преглед след като му обясних, че д-рТопалова ми е давала 4 пъти клостилбегит и иска да ми направи фенестация на яйчниците(заради поликистоза) и Даскалов каза следното: Какви са тези стари разбирания, никой днес не изписва клостилбегит, а за операцията няма нужда. Ако искам мога да ти я направя, за да ти взема парите, но при теб няма нужда от нея. Имаше един ден в който д-р Стаменов беше дошъл да преглежда пациенти на Даскалов(и мен ме прегледа). Разбраха се да направим януари една стимулирана инсеминация. Даскалов да ми следи стимулацията, а самата процедура да я правим в София. Разбрахме се на първи ден от цикъла да звънна на Даскалов. Звъннах и го питах кога да отида, а той започна:”Ще започнем с клостилбегит...” Аз го прекъснах с думите:”Нали се разбрахме да не пия клостилбегит и като беше Стаменов говорихме за някакви инжекции”. Даскалов побесняя и ми се развика(а иначе е спокоен). Каза ми:”Щом ми отказваш лечение се оправяй, обаждай се на Стаменов или на секретарките му да те следи той”9каза ми го защото знае, че при Стаменов не мога да си запиша час за близката година и половина). След този разговор вече не съм му пациентка. Стана дълго, но реших да си излея преживяното. Заряза ме точно когато ми беше дал НАДЕЖДА.

# 554
  • София
На първия преглед след като му обясних, че д-рТопалова ми е давала 4 пъти клостилбегит и иска да ми направи фенестация на яйчниците(заради поликистоза) и Даскалов каза следното: Какви са тези стари разбирания, никой днес не изписва клостилбегит, а за операцията няма нужда.

сигурна ли си, че правилно възпроизвеждаш думите на лекаря?

на база на познанията ми и личните ми впечатления от лекаря, по-скоро бих предположила, че "старите разбирания" се отнасят до фенестрацията на яйчниците, която вече наистина никой не практикува, а възмущението от клостилбегита  е било заради многократното му изписване.

Общи условия

Активация на акаунт