Предстои ми лапароскопия - тема 4

• 135 567
  • 822
  •   1
Отговори
# 660
Дадоха ми само устно обяснение.Съжалявам че в този момент не попитах,но бях доста неадекватна .

# 661
SHALONA не се притеснявай мила,епикризата я дават след 15 дни  Peace Разбира се че ще ти дадат такава>Като ти махат конците ги питай кога точно да отидеш да си я вземеш.Бави се защото чакат хистологията.

# 662
  • София
SHALONA , в Малинов ли беше лапароскопията?
Там не дават нищо, ако не си поискаш. Седят си нещата в папката ти с другите изследвания.

# 663
Благодаря ви момичета за успокоителните думи.А лапароскопията беше в Малинов.Наистина всички бяха много внимателни там newsm10

# 664
Момичета, някоя от вас правила ли е лапароскопия във Варна ? Приемам мнения и заключения Simple Smile за всички известни ви оператори тук.  Hug
Признавам си без бой, че не успях да изчета всички 45 страници на темичката, но още сега се мятам и я почвам отначало.
Много съм ви признателна за помощта, която ми оказвате. Незнам какво щях да правя без всички вас, съфорумки.   bouquet

# 665
Гардже, аз правих комбинирано лапаро и хистеро при д-р Александров в началото на април. Смятам, че е излишно да пиша хвалебствия тука, за него само суперлативи Simple Smile
Иначе съм чувала за д-р Живко Жеков от окръжна, който казват, че бил добър в лапароскопиите. В Майчин дом повечето лапароскопии май ги прави младия д-р Яков, бил специализирал в Израел.
Това е, което знам за Варна.

# 666
Момичета, някоя от вас правила ли е лапароскопия във Варна ? Приемам мнения и заключения Simple Smile за всички известни ви оператори тук.  Hug
Признавам си без бой, че не успях да изчета всички 45 страници на темичката, но още сега се мятам и я почвам отначало.
Много съм ви признателна за помощта, която ми оказвате. Незнам какво щях да правя без всички вас, съфорумки.   bouquet
Ако може и да работи със здравната каса. Вече като им видя ценоразписа, все едно съм в месарския магазин. Аз до сега умишлено нище но не предприемам защото нямам пари за всяко "боц".

# 667
Зорика в АГ не работят по НЗОК, цените са 500лв. за диагностично и 900лв. за оперативно лапаро. В Майчин дом работят по НЗОК, но лапароскопията е доста по-скъпа от АГ. Някъде от 1100 до 1800 варираше цената. В сайтовете им има цени.  Hug

# 668
Днес ми е прегледа,след лапароскопията.Дано всичко е наред.Днес ще разбера и как продължавам нататък.Господи,дано резултатите са добри Praynig Praynig Praynig

# 669
Днес ми е прегледа,след лапароскопията.Дано всичко е наред.Днес ще разбера и как продължавам нататък.Господи,дано резултатите са добри Praynig Praynig Praynig
Стискаме палци, SHALONA

# 670
Хей, здравейте и от мен. Аз също ще трябва да правя лапароскопия  Sad Имам ПКЯ и не реагирах добре на стимулация за инсеминация, вместо това прекратихме тази процедура и док ми назначи операцията. Много ще съм благодарна, ако момичетата които са минали по този път (особено за клиника Малинов) споделят точно как протича процедурата. Интересува ме колко време трае, трябва ли да се остава в болницата или мога да си ходя на работа след операцията? Също така колко струва не е без значение. Не съм наясно и защо се прави - само ще ги гледат тръбите ли или нещо ще им правят  newsm78 Док се съмняваше за запушена тръба след ЦС, освен това спомена че може да ми надупчат яйчниците, за да мога да овулирам. Моля, помогнете ми със ценните си съвети от личния ви опит!  Praynig

# 671
  • София
MagicGR , леко минава лапароскопията. Аз правих миналото лято в Малинов. Приемат те сутринта, процедурата е около 40 минути до час, под пълна упойка си, вечерта преспиваш там, сутринта те черпят кафе и те изпращат да си ходиш. След 5 дни махат конците.
На работа според мен може да се ходи ако ти е лека работата, иначе дават 30 дни болничен.
Струва колкото пише в сайта на клиниката, 780 лв.

# 672
  • София
не мога да отговоря на повечето ти въпроси,защото моето лапаро беше в МД.
Иначе и на мен ми надупчиха яйчниците,защото и аз съм с ПКЯ.След тази процедура има 1 бременност след стимулация и 2 спонтанно забременяване(само 1-та завърши успешно ,но все пак целта е постигната).
За възстановяването - от доста неща зависи - аз имах дренаж 2 дни и полежах няколко дни ,но повечето си тръгват още същият ден и нямат проблеми.
Желая ти успех и на лапарото и след това!

# 673
бамбарадбара, angels_zg благодаря ви за бързите отговори  Peace
Сериозно ли дават 30 дена болничен #Crazy Абсурд е за мен толкова време да не съм на работа.. аз си мислех, че е лека операция... Бях чела, че правят 2 малки дупчици на корема и от там вкарват инструментите. А конците, които споменавате от там ли са или отдолу? Съвсем се обърках...  newsm78 Работата ми е на бюро, не е физическа, така че смятам че ще мога да си ходя...
Това, че след лапарото си имала успешна бременност, angels_zg, много ме зарадва и ми даде мъничко надежда. Дай боже да не са напразно всички тези усилия (да не говорим за страданието, болката и парите), които полагаме за да постигнем целта си!  Praynig Praynig Praynig

# 674
  • София
Дават до 30 дни болничен, ако са ти много вземаш по-малко  Simple Smile
Конците са за дупчиците на корема.

Общи условия

Активация на акаунт