Предстои ми лапароскопия - тема 4

• 135 537
  • 822
  •   1
Отговори
# 705
crow поздравления за успешното лапаро  Hug скоро искам да те видя в редиците на момичетатат с тумбаци  Wink
So special Simple Smile след лапаро можеш да започнеш веднага след първия цикъл след лапарото Peace Аз след моята оперативна лапароскопия още на следващия месец започнах процедура инвитро  Peace Успех!

# 706
здравейте, и на мен ми предстои лапароскопия за отстраняване на две кисти и отпушване на тръба. притеснявам се защото не мога да се свържа с дар Попов от вита, а съм чак от Бургас. моля ви ако някой може да ми даде негови координати ще ви бъда задължена.

# 707
здравейте, и на мен ми предстои лапароскопия за отстраняване на две кисти и отпушване на тръба. притеснявам се защото не мога да се свържа с дар Попов от вита, а съм чак от Бургас. моля ви ако някой може да ми даде негови координати ще ви бъда задължена.
Това е което намирам:

София д-р Попов - акушер-гинеколог, II САГБАЛ "Шейново" ЕАД 1504, София, ул. "Шейново" № 19
сл. тел.:02 / 9659 420, мобилен: 0888 / 920 781
вторник: 9-12.30 ч.; сряда: 14-17.30 ч.

източник:  http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 784&Itemid=55

Дано съм ти била полезна.

# 708
Благодаря ти за телефоните ще званна още сега.

# 709
здравейте момичета моята лапароскопия беше на 26.10мина много добре оперира ме доктор бойчев във тутракан останах много доволна няма нищо страшно аз имам една инсеминация но безуспешна сега след лапарото ми е махнал срастванията и малки кисти на десния яйчник имах и нагчнати трйби итях е поизправил сега 3 седмици без секс а след това трябва да стане вече затова желая успех на всички Praynig

# 710
имах и нагънати тръби и тях е поизправил
  Ей това наистина ми е интересно как става ? Не се засягай, наистина ми е интересно. Би ли обяснила малко повече за това ?
Имаш ли запис от лапароскопията, на който би могла да видиш това "изправяне" ? Никога не съм чувала за изправяне на тръбите. И тъй като съм питала лекаря си за моите тръби дали са нагънати, дълги и така нататък, отговорът му беше, че "Такива понятия в медицината не съществуват".  Hug

# 711
  • София
crow , при мен едната тръба беше доста нагъната и не пропускаше, оказа се че имам някакви сраствания които я държат в това положение. Разчистили са ги и вече не е нагъната и непропускаща.
А тоя лекар е прав че сигурно няма такива понятия, но понякога за да ни обяснят нещата така че да ги разберем се използват и такива по-прости думи.

# 712
ами не съм виждала запис но като отида на преглед ще го попитам и ще ти отговоря

# 713
Много благодаря на всички за отговорите и успокоителните думи, които сте ми пратили ! Вече съм взела решение - махам тръбата с хидросалпинкс и това е , След всичко, което сте ми написали не ме е страх вече !!!!! Само, който е правил лапароскопия в клиника Малинов може ли да ми каже дали те пускат на същият дени и дали се издава болничен и за колко дни!!! Heart Eyes

# 714
  • София
Много благодаря на всички за отговорите и успокоителните думи, които сте ми пратили ! Вече съм взела решение - махам тръбата с хидросалпинкс и това е , След всичко, което сте ми написали не ме е страх вече !!!!! Само, който е правил лапароскопия в клиника Малинов може ли да ми каже дали те пускат на същият дени и дали се издава болничен и за колко дни!!! Heart Eyes
Пускат те на следващия ден сутринта и дават болничен до 30 дни.

# 715
Много благодаря!   bouquet В началото се бях стегнала много - как ще мине, какво ще стане, дали ще открият и нещо друго освен хидросалпинкса, какво ще правя след това, как ще отсъствам от работа и десетки други въпроси! Сега вече толкова ми писна от всичко, че просто спрях да мисля и спря да ми пука  -кой както ще да се оправя/ в работата де!/- започвам да мисля за себе си! Притеснявах се как ще отреагират в работата ако ме няма повече от седмица - сега не ми пука!!! Благодаря ти още веднъж!!! Heart EyesКато чета във форума почти всички пишат, че е минало сравнително леко и че възстановяването е било бързо!

# 716
Благодаря на всички които ми пратиха номера на  д-р Попов. Сега ми остава вече само да чакам да ми каже кога ще е моята . Да стискате палци че много ме е страх.  smile3518

# 717
  • София
Стискаме много палци  Peace Peace Peace

# 718
Elsinor, благодаря за отговора!
Трябва да помисля дали да не направя едно лапаро преди инсеминацията....ама на доктор съм на 10-тия ден от този цикъл - след около 7 дни....сигурно чак тогава ще мога да питам доктора, а и то тогава май е късно да я планирам за същия месец....Хем ми се прави, ама не ми се отлага с месеци....Та може и да не я правя....абе ще говоря с доктора....
  bouquet

# 719
So special Simple Smile аз вече минала след кошмара на извънматочната и последиците след нея,бих ти препоръчала да си направиш лапаро а и още повече че и лекрят ти го препоръчва PeaceПроцедурата е много лека Peace е да операция си е но е доста щадяща.Относно планирането,ако доктора ти има тази възможност да те вмъкне в графика си,няма проблем да е и този месец операцията.То няма нещо което да те забави-изследванията стават за 2-3 часа мах.Стига док да те вмъкне в графика Peace Успех каквото и за решиш PeaceСподели после ако искаш  Wink
Paloma7 ако си изцела темата значи си видяла че няма нищо страшно  Hug Не се притеснявай,излишно е.Успех Peace
mimi1313 задължително трябва да я махнеш тази тръба PeaceНищо ама нищо не трябва да те спира да го направиш.Успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт