Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 165
Сигурно е коментирано но да попитам мога ли глада за сладко да го засищам с дъвки орбит -те са без захар.При една друга диета така се засищах-на ден съм раздъвквала по няколок пакетчета.Ей така докато отмине сладкия момент първоначално при раздъвкването-после я хвърлям дъвката и нова ..... и така докато вече не ми се яде сладко Embarassed
Може! Hug
Честит имен ден на всички знайни и незнайни празнуващи...Татитче, Таняманя, Танчето...

Дали сериала, ще свърши в таз тема newsm78
Лека и отслабваща  love001

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 19:36 от Dari68

# 166
  • в сърцето на моето Слънце
Брей, един час ви четох!  ooooh!
Ама така, като от работа не мога да ви заничам по малко. Вечер се скъсвам от четене, то студент в сесия не чете колкото мене.  Laughing
Момичета, да ви се похваля, имам -7 см свалени от талията за една седмица и по 3 от бюста и хаша.
Честит имен ден на всички, които празнуват днес.   bouquet
Жане, успешен старт утре!  Peace
Сноучева, рядко се появяваш!  Hug
Специални благодарности на dorchester и krikri за подкрепата.   bouquet Вземам си поука и ще хапвам извара вече. Може ли да ми кажете колко процентна е тази, която ползвате вие?  newsm78
Отивам да си готвя кремче и риба. Чао за сега

# 167
Здравейте  момичета ,незнам кого съм  открила  ,но мисля ,че попаднах на подходящото място.Днес ми е  първи ден от смесения режим  ,но сега разбирам  ,че по време на ударния малко съм се.......  с  киселите  краставички   , в които има захар  -все пак свалих 2.5- 3 кг .Днес  съм на  мешана салата  за  обяд -само ,а сега смятам  да вечерям  малко  салата от зелен фасул с  обезмаслени  к. мляко  и чесън .А  сега  за мен  -от Гоце Делчев  съм ,две деца   и   9  кг за сваляне  Embarassed,УСПЕХ НА ВСИЧКИ   и  съм  много щастлива  ,че има място  където да попитам  като нещо не ми е  ясно ,желая  щастие и успех на вички Praynig

# 168
Тунинг, музичка, Марчела, да оздравявате бързичко ей  Hug
 svetlat-че, този цитросепт и ние го ползваме у дома. На децата го давам, малко се мръщят, че е горчив, нооооо....
Бабке жабке, да се оправяш и ти бързичко, дано да е от това дето ти е казал доФтора  Hug. Дано и изследванията са добри Peace.
Setakap, ти колко искаш да останеш бе  Shocked. Като ти гледам линийката  #Crazy. Ще останеш скелет  newsm78
anninca, страхотна си , промяната е очевидна  Hug. В първия момент като ти разглеждах снимките, помислих си че на последните е друга  Joy
kalinchita , аз взимах да - Центрум  Peace
mausbeni, за оребрен тиган ли говориш? За нова година правих уж за себе си, но домочадието яде повече от мен  Joy. Значи, смесвам ескуиза, бяло вино, сол и някакви подправки  и накисвам месото да поседи малко така в това чудо. После на оребрения тиган го пека, стана страхотно  Whistling
Stelxen, на изварата пише обезмаслена  Peace
geri1109, месо защо нямаш в менюто си?

# 169
здравейте,мацки!! Hug
Вярно,че който не пише във форума по бавно сваля.Да,ама нямах време няколко дни,но все пак отчитам - и ще сменя линийката. newsm10
Честит имен ден на всички Тани,Татяни и Танчета!! newsm51 newsm51
Марчелка,онзи ден правих нережимната салатка която ми прати-избих рибата.Много файска беше.Благодаря и за пастървата-направих я,разкошно се получи. newsm20
Гери 1109-браво!!Само не забравяй,че имаме ПЗ-тоест протеини и зеленчуци,а не само 3еленчуци.Яж си мръвките,а зеленчуците само за гарнитура,защото иначе ще задържаш. Hug
Мацки,този чат Дюкан-много шибана работа.Непрекъснато ми се появяват данни от 07.01 или 08.01.....Сигурно аз не мога много да се оправям или е нещо друго.Дайте акъл. newsm78

# 170
здравейте,мацки!! Hug
Вярно,че който не пише във форума по бавно сваля.Да,ама нямах време няколко дни,но все пак отчитам - и ще сменя линийката. newsm10
Честит имен ден на всички Тани,Татяни и Танчета!! newsm51 newsm51
Марчелка,онзи ден правих нережимната салатка която ми прати-избих рибата.Много файска беше.Благодаря и за пастървата-направих я,разкошно се получи. newsm20
Гери 1109-браво!!Само не забравяй,че имаме ПЗ-тоест протеини и зеленчуци,а не само 3еленчуци.Яж си мръвките,а зеленчуците само за гарнитура,защото иначе ще задържаш. Hug
Мацки,този чат Дюкан-много шибана работа.Непрекъснато ми се появяват данни от 07.01 или 08.01.....Сигурно аз не мога много да се оправям или е нещо друго.Дайте акъл. newsm78
Joy уби ме, отиди най-горе и избери да ти показва съобщенията само от днес.

# 171
  • София
mausbeni, за оребрен тиган ли говориш? За нова година правих уж за себе си, но домочадието яде повече от мен  Joy. Значи, смесвам ескуиза, бяло вино, сол и някакви подправки  и накисвам месото да поседи малко така в това чудо. После на оребрения тиган го пека, стана страхотно  Whistling

Мерси Hug

# 172
  • София
Stelxen Crossing Arms - а на мен благодарности??? Mr. Green Купувай Пършевица или Дядо либен
Geri1109 - де са ти протеините?

# 173
  • София
особено за тези които имат протеинов ден като мен по никое време hahaha
smile3525 Следя теееееее Joy
Стелксен Hug, просто си вземи Фитнес на дядо Либен, има я в Пикадили. Резултатът ти е супер! smile3525
Добре сте ни дошли, подкрепления  Hug

# 174
уфффффффф ,много  ми  омръзна по  време на ударния ,и сега понеже ми е първи ден се радвам  на разнообразие

# 175
Аууу, Сетакап, каква диета, бе момиче! Ако ти е вярна линийката искаш да станеш 46 кг! Ами аз в 4-ти клас бях толкова, бе дете! Брррр.  #Crazy
Аника - красавица си, а малкото е бонбонче!  Hug
Весито - видях я, виж сега твойта  Heart Eyes
Татитче - знаех си аз, че не е туку-така тази работа, че туй хубавото момиче Катето е невинно...Да знаеш кога ще дават 3 659-ти епизод? Че да не смърди у дома пак на прегоряло, да мога да туря ролките на главата и пенюара на баклавички... Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 20:11 от Sagittarius

# 176
 Здравийте банда връщам се при вас с подвита опашка преди 2 месеца бях на режима за около 2 месеца и всичко беше ок започнах от 74 и свалих до 66 но тук идва големия срам Embarassed - загазих с крака ми и лекарката имаше съмнения за дискова херния/слава богу след ядрено магнитен резонанс в събота се установи че нямам / но още преди изследването ми започна да ме блъска с хапчета и къде заради, тях къде от лакомия , празниците също дадоха своя плюс та сега съм пак на 70кг. Та исках да попитам това че за 2-ри път почвам ще даде ли отражение и как дза си направя схемата?

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 20:25 от DiAn#

# 177
аника,срам,срам-но изпълнявам веднага указанията ти!
Мерси!!

# 178
  момичета  наясно съм  ,че  не трябва да  прекалявам  със зеленчука ,ааа   искам да  питам  мога ли да ям  телешко месо  от буркан Laughing,само  със  сол е  ,но  мазно ми се струва  ,да не се  оплескам пак

# 179
  • в сърцето на моето Слънце
Lucie  и за теб, ша ма извиняваш, значи!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт