КАК ДА ВИ ПОКАЖА...,НО ЩЕ ВИ КАЖА.ТЕСТЧЕ ++ МИ СЕ ПОКАЗА-12-18.01.2009

• 12 183
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Катенце, да си ми жива и здрава,все така позитивна, щастлива и само хубави неща да ти се случват-едното е на път,миличка и толкова ти се радвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жаклинова, като си видя зверчето какъв пол има  Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Нещо кафенце ще пуснеш ли ,милооооооооооооооооооооо Joy Joy hahaha със сладички ако може  Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes
Иринке,мерси за хубавите думи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прасковке,ха добре се завърнала, другите неща си ти ги казвам на лични  Laughing  Heart Eyes Hug

# 76
·.·♥ Катето ♥·.·,Честит Рожден Ден и от мен!Да си много здрава и усмихната!Пожелавам ти много късмет и безпроблемна бременност!А накрая едно сладко малко бебче! smile3525
Alcho,имаме си кафенце вече Laughing Laughing
На всички други дами лек ден! Hug

# 77
Кате, честит рожден ден и от мен! Разбира се подаръкът да е сладко smile3504 на финала!

Mileto, според мен можеш спокойно да се отдадеш на прекрасното усещане, че това зацапване може да е така исканата имплантация и ти го пожелавам!  Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 11:12 от D'ete

# 78
  • Пловдив
Ох, момичета, помогнете с мнение!
Сега, след като отново бях по малка нужда, отново имам кафеникаво зацапване на тоал. хартия. Може ли това да е имплантиране?

23 -ТИ ДЕН ОТ ЦИКЪЛА . Що да не е имплантация?
Стискам палци да е това!!!

# 79
Добро утро на всички.
След като последно писах в темата защо ни закъснява като няма бременност не ми издържаха нервите и си направих едно тестче. Резултата беше 2 мноооого ясни чертички. Бях на работа когато си го направих и имах клиент при което бъркам в джоба и поглеждам нетърпеливо и  Shocked те са 2. Първоначално си викам ей го на пак е отрицателен но като помислих се сетих че е точно обратното. Бях невероятно щастлива, както и таткото след като му казах.
Имам обаче следните въпроси тъй като никаде не намерих инфо. Сега за първия преглед трябва да отида при докито при който съм ходила или трябва да отида при такъв който ще следи цялата бременност, тъй като лекаря при който ходя никак не ми е на път а и не че съм ходила кой знае колко пъти при него. Някъде около 4 най-много защото фирмата в която работя ни предоставя безплатни прегледи на определени места и последните наколко пъти бяхме при него а предния го бяха махнали. Абе като цяло какво трябва да правя, трябва ли ми направление от личния лекар тъй като не съм запозната дали следенето на бременноста се поема от ЗК или се заплаща. И ако се сетите за още нещо с което да ми помогнете ще съм много благодарна

# 80
да, бе вярно, аз така съм заспала, че не съм видяла кафето на Жаклинова Joy Joy Joy Joy Мерси, Жаки, готино както винаги  Hug Hug Hug ако и сладки дадеш, нямаш цена  Blush
Тай и ти миличка, леко раждане и здраво бебе  bouquet

# 81
vanina123,чудесна новина!Колко е хубаво още сутринта някой да ни зарадва newsm44.Супер!!!
За лекарите не мога да ти дам съвет,някоя друга по-компетентна съфорумка да ти обясни.Но факта,че имаш две чертички е достатъчно добър повод да се радваш!Другото ще се нареди някак!

# 82
  • Бургас
Ванина,ще си вземеш направление от личния лекар за гинеколог,но ориентирай се добре преди това кой да бъде този лекар,да е добър. Hug

# 83
  • Пловдив
Ива п, ето ме, показах се  Hug Благодаря ти, че попита за мен  Heart Eyes Нещо не сьм в кондиция хич, но се надявам скоро да минат всичките ми притеснения  Praynig

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на КАТЕТО   bouquet Желая много здраве, кьсмет, любов и сладко, здраво бебче след няколко месеца  Hug
На именничките ЧЕСТИТО на патерица   bouquet Бьдете живи и здрави, много обичани   bouquet

Ванина, честита радост   bouquet Лека и успешна бременност!

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТЕНЦЕ !
Желая ти много здраве, чудесни мигове в разкошно единство с твоето бебче, много любов, спокойствие ;
Желая ти много мечти, много вълшебства и малък ,пухкав подарък лятото  Heart Eyes 

Стискам палци на Калинка да се върне с добри новини Praynig Hug

Момичета , чета ви всеки ден и ви цункам много  Hug Heart Eyes

# 85
Здравейте и от мен, Кате Ч.Р.Д да си живичка и здравичка, много щастие, любов и само хубави преживявания  bouquet
Колкото до мен, сега се връщаме от Владимиров, значи на мъжа спермограмата след стимулация е нормална, на мен ми пуснаха изследвания на много хормони, да се види положението как е на момента, резултата от цитонамазката ми е ПАП 1, прогестерона, който изследвах миналия път при него ми е добър, вика ни на 20 като излязат моите изследвания и ако всичко е наред ще правим инсеминация, това е  Flutter

# 86
браво,Калинке, бях сигурна,че ще донесеш добри новини  bouquet силни гушки и целувки Heart Eyes Hug

# 87
  • Видин
Калинка, много хубави новини!Браво на вас! Hug Heart Eyes
Ванина,честито! На лекар най- рано след 10 дни, за да видиш точица!За лекаря избор е твой Peace

Алчооо, ще ни помете Херич, ако взема да разнасям цяла трапеза, но на бременни не се отказва, така че ето:

# 88
Катенце, да си ми жива и здрава много щастлива и много обичана жена  bouquet  bouquet  bouquet
Жаки големи вкусотии Crazy
Alcho Hug

# 89
Кате честит рожден ден! С пожелание да си жива и здрава, късмет и щастие, усмивки и незабравими моменти! Весело изкарване!
Здравейте момичета! Само да се запиша, че днес имам доста работа и няма как. Желая Ви, приятен ден!  Hug
kalinka79   Praynig! Всичко ще е наред!
vanina123 чудесни новини!  bouquet Лека и безпроблемна!

Общи условия

Активация на акаунт