КАК ДА ВИ ПОКАЖА...,НО ЩЕ ВИ КАЖА.ТЕСТЧЕ ++ МИ СЕ ПОКАЗА-12-18.01.2009

• 12 180
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Кате, честит рожден ден ! Да си здрава, обичана и щаствлива жена
  bouquet Hug
Калинка, много много силно се надявам всичко да се наред и добре Heart Eyes Heart Eyes
Ванина,честито  bouquet

# 91
Жаки, аз понеже знам,че си майстор по сладичките неща,затова си искам от теб  Heart Eyes Joy Joy Joy
РАЛ4Е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как си,милоооооооооооо Heart Eyes

# 92
Катенце, честит рожден ден!  Hug  bouquet Да си много здрава, много щастлива и обичана! Хубав празник! newsm51

# 93
Здравейте на  всички,незнам дали тук е мястото за да си задам моя въпрос и се извинявам ако не е,но искам да ви попитам,преди седмица и нещо с приятеля ми правихме опит за бебе,от вчера имам много тъпи болки в яйчниците,гърдите ми са леко болезнени и имам силни болки в кръста,така ме боли преди менструацията ми,а е рано още за нея поне след седмца трябва да дойде...Рано ли е още за тест за бременност? newsm78

# 94
  • София
Кате честит рожден ден   newsm59 здраве и късмет от сърце ти пожелавам, на финала здраво бебе.
Ванина честити две чертички   bouquet
Калинка дано всичко да е наред и с твоите изследвания и след инсеменацията две хубави бебчета поне  Praynig

Момичета не съм писала отдавна защото при мен няма нищо ново, може да ме махнете от първата страничка днес ми дойде  Cry,
така че пращайте лелките при мен чакам ги с метлата и с  #2gunfire
Пожелавам Ви много  EFP
 Hug Hug Hug за всички други които не ви изброих.

# 95
Ванина честито  bouquet

AsqHugasqn ,определено е рано за тест още Peace изчакай поне датата на цикъла преди да направиш тест.Успех!!!

Djiji Hug

# 96
галиа благодаря ти много,ще изчакам още седмица поне...

# 97
Mileto напълно възможно е зацапването да е имплантационно... И аз имах зацапване през декември, точно седмица преди датата на лелката, но то премина в кървене и така лелката ме навести със седмица по-рано  Rolling Eyes Стискам палци при тебе да не се получи така и да се похвалиш с две чертички!!!  Praynig
vanina123 Честито ти положително тестче и леко бременеене   bouquet
калинке много хубави новини, дано и след 20-ти да се похвалиш с такива!!!  Flutter
AcqHuqasqn раничко е още за тест. Най-добре изчакай закъснение  Naughty
Djiji  Hug

# 98
Жаки, това на снимката ти ли си? Много готина маДАма сиииииииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нелка, къде си,милооооооооооооооооо Heart Eyes

# 99
  • София
Мило Кате   bouquet  bouquet  bouquet
Влизам и аз тук, за да ти честитя рождения ден, както и да те погаля виртуално по коремчето Hug
Пожелавам ти да си здрава, да си силна заради теб и бебчо, много да те глезят и винаги да си така позитивна!
И още куп от всички най-хубави пожелания за теб и коремчето
Heart Eyes

калинка, радвам се и за твоите добри новини, стискам палци за инсеминацията Praynig

# 100
AsqHugasqn,рано е още за тест-и да има бременност ще ти покаже 1 чертичка.Ще се наложи да имаш малко търпение.Изчакай поне 1 ден закъснение.Дано има положителен резултат и да се похвалиш!
Djiji,на мен ми дойде вчера,ама какво да се прави...ще чакаме другия месец да има щастие за нас  Wink
Лека вечер на всички  Hug

# 101
  • На планетата Земя
Ох, и на мен май ще ми дойде, няма от какво да е тази тежест долу, която се увеличи последните часове. Много ще ме е яд, ех! И то със седмица по-рано - не може да е истина!!!

# 102
Мили момичета, благодаря ви, че ме приемате като една от вас и ми помагате със съветите си и успокоителните думи по "стръмния" път към щастието. Чета ви редовно, но рядко пиша. Сега се включвам, за да отправя и аз пожелания към всяка от вас - да е успешна и щастлива Новата  година и да донесе сбъднати мечти на всички! Честити да са именничките /"на патерици"/ и рожденичките! Ето и моят поздрав към вас:
http://www.vbox7.com/play:7a254435    Късмет!

# 103
 И още нещо, което е страхотно: http://cyberoto.com/images/Takethetime.pps трябва да му се даде "save", a не "open" Grinning

# 104
AsqHugasqn,рано е още за тест-и да има бременност ще ти покаже 1 чертичка.Ще се наложи да имаш малко търпение.Изчакай поне 1 ден закъснение.Дано има положителен резултат и да се похвалиш!
Djiji,на мен ми дойде вчера,ама какво да се прави...ще чакаме другия месец да има щастие за нас  Wink
Лека вечер на всички  Hug

мерси много и аз се надявам да е положителен ще изчакам колкото трябва Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт