Някои се кърмят вече, а останлите чакат ЯНУАРСКОТО човече:):):)

• 15 215
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Честит малък голям мъж на Оцеола! Да е жив и здрав и много да слуша мама и тати!

Честито на всички празнуващи!

Нямам търпение да се запролети и да започнем да излизаме повечко, че вече почвам да откачам само вкъщи. Засега разходките са ни само до доки и до бабата, която е през 2 блока и то с колата. Чакам да се постопли и да си пробвам количката.

Ще стискаме палци на всички, които им предстои раждане.

# 16
Честито на всички родили мами!  bouquet

# 17
Честита ни нова тема, да е изпълнена само с хубави новини. Praynig
Доника,   bouquet
Хайде момичета, малко ни остана...Само положителни мисли ... Peace

А за увеличаване и за да е пълноценна кърмата първия път пиех по литър прясно мляко и натурален сок, има мляко в изобилие.

# 18
sladur4esta , за секса, вече може да си го практикувате. Секцио след 6седмици, нормално раждане 4 седмици.  Peace

# 19
  • София
Момичета- да ви се оплача- това лято правихме ремонт, сменихме дограмата и сложихме изолация и въпреки това сега гледам, че е избило влага и черни петна по ъглите и тавана.....много ме е яд  #Cussing out

# 20
  • Варна
Zolla,аз със сигурност ще съм на 16.01 там,имам предвид Окръжна във Варна и съм със секцио.Ти как ще си ?Ако и ти си от Варна да си чукнем срещичка там. Joy

# 21
  • софия
Запис и от мен в новата тема
ral4e:) вземете си влагоуловител,страхотна работа върши.Петната сами изчезват.

# 22
Честито на всички мами! Да са здрави и послушни бебоците!
Преди бях с ник - MianaNia, но го смених, защото се надявам да не съм мама само на Ния.
Позволявам си да се включа, защото четох, че доня Коприва , и може би други мами, имат проблем с жълтеницата при малките бебчовци и да споделя, понеже и моята дъщеря беше така. В болницата беше три пъти на лампа, седяхме почти 10 дни, изписаха ни с над 200 билирубин и трябваше да й давам глюкоза целия първи месец. Много спеше и я мързеше да суче и на 1 месец все още беше жълта и с билирубин четири пъти над нормата. Едната педиатърка настояваше да спра да кърмя, защото в кърмата имало съставка, която пречела на разграждането на билирубина и да мина на АМ, другата - да преварявам изцедена кърма и да давам с лъжичка. Съответно ходихме на детски гастроентеролог, който каза, че това с преварената кърма и АМ е стара практика и ни посъветва да чакаме да отмине, ако не имало някакви прахчета, които били доста ефективни. Продължих с кърменето, като ако не искаше да суче,  й додавах с шише преварена на водна баня кърма. На навършени 2 месеца вече се беше изчистила. Така че стискам палци да се справи и малката Анна с този проблем. Hug

# 23
  • Варна
Честит нова тема! Много нови хубави и здрави бебчета в нея!

Някой беше питал за контролния преглед - на мен ми казаха месец след като съм родила на цялостен преглед. Така, че то другата седмица ще ходя. Секса мисля след прегледа да го подновим Laughing

Уф, моята малката май се запече нещо - дали от капките против колики или и аз не знам - ама не е ходила от снощи и само се пъне и е червена.

# 24
запис и от мен   Grinning
честита ни нова тема  и само хубави новинки Party
честито и на всички новородили мами да са ви живи, здрави бебенцата

# 25
Мим, и моят се запече от капките против колики. Пробвах Инфакол, Саб Симплекс, Еспумизан не стига, че не помогнаха ами се и запече от тях. Всичките, които имат съставка симетикон запичат. Педито също така каза, че имали такъв страничен ефект. Като ги спрях веднага се оправи. Известно време нищо не давах, а сега ни изписаха Collief и Биогайа. Поне не го запичат, ще видим дали ще подействат. Педито каза, че ако няма ефект до седмица, значи ще си търпим и ще чакаме да минат сами пустите колики.

# 26
Здравейте, момичета! Малко инфо за мъника - снощи го теглихме - 3590кг / роди се 3320, изписаха ни 2920/ Общо взето е послушен!Лошата съм аз - не мога да спя без да е до мен и спим заедно Embarassed. Тази сутрин батко му преди да тръгне за детска градина много го гушка и целува Hug.
За капките - ние сме със Саб симплекс и нямаме проблеми с акането.
Успех на мамите, на които им предстои голямото събитие! Peace

# 27
Здравейте милички  Hug
Успех на тези които чакат  Hug
Ирко днес пратих да ми търсят бивацин, но е спрян  Thinking
Направих си компрес с риванол, а примерно гентамицин за мазане или нещо друго мога ли да ползвам?
Биляна и аз обичам много да го взимам при мен да нанка даже кърмя легнала и после си го оставям по някога при мен до следващото кърмене. За кърменето за сега нямам проблеми, но аз се мажа с ланосинох поне по един път на ден профилактично незнам дали е от това но неме е разранил още.

# 28
Мами,за коликите пробвали ли сте да ползвате позата ''жабче''-бебчето по корем и главичката настрани.На нас много ни помагаИначе давам хомеопатичнотo Nux vomika и има добър ефект.Но е хубаво хомеопат да каже за кое бебче кое лекарство е подходящо Peace

Хубав ден и хубави новини в новата ни тема да има Heart Eyes

# 29
А аз не знам как да разбера дали малката има колики или е рано още? newsm78 След ядене се гърчи,напъва се,ама не много.Задреме и след малко се събуди мрънкайки и рита с крачета.Дали са вече колики???

Общи условия

Активация на акаунт