СНБМ - инициативи - 26 част

• 81 804
  • 637
  •   1
Отговори
# 465
  • СОФИЯ
Ако се стигне до протест, мисля, че идеята с памперсите е отлична   bouquet !

# 466
  • София
Миналата година според мене много от майките не разбраха какво се случва и на 01.01. с изненада установиха, че майчинството им е с 30 лв. по-малко от МРЗ. Мисля, че тази година няма да е така  Peace

# 467
  • СОФИЯ
Миналата година според мене много от майките не разбраха какво се случва и на 01.01. с изненада установиха, че майчинството им е с 30 лв. по-малко от МРЗ. Мисля, че тази година няма да е така  Peace

Peace А и разликата с МРЗ вече става 70 лв.

# 468
# 469
 newsm10 на Сийка Ангелова. Тези дни предстои да се вкара проекто закона за бюджета на Р България в Народно събрание. Това което никъде не видях е т.нар. Тристраннка да коментира и да е против това майчинските да останат 240 лв. Тоест трябва да се даде малко гласност и да не остава на заден план ей така да мине просто. За жалост управляващите имат мнозинство в парламента и има голям процент вероятност този бюджет да бъде приет така. Какво ни остава - да се определи ден и час и да инициираме проява на недоволство срещу този вариант на политическа демагогия.

# 470
  • СОФИЯ
Тя е Спящата  Grinning Както и през миналата година, СНБМ ще се обърнем офиц към институциите. През миналата година за първи път не ни поканиха при обсъжданията в ресорните комисии на НС. Друго важно е, че няма никакви аргументи за за това "запазване" на р-ра на обезщетението.

http://novo10.com/novina/maiki-na-bunt-sreshtu-niskite-pomoshti/27258

# 471
  • София
И-и, разконспирирахте ме и тук Simple Smile

# 472
Браво момичета  bouquet. Благодаря предварително, че ще защитите каузата. Това е нещо повече от кауза - не става въпрос просто за искане за увеличение с 30 или 50лв - става въпрос за това да си част от едно общество, което иска да има здраво, образовано и мислещо бъдеще - нашите деца - и те да останат тук в тази страна. Ако има с какво да помогна съм насреща.

# 473
  • СОФИЯ
В понеделник имаме намерение да депозираме позицията на СНБМ в съответните институции. Ще изпратим и до медиите.

# 474
# 475
# 476
"хвърлям ви по едно око  от време на време " Wink

# 477
  • СОФИЯ
"хвърлям ви по едно око  от време на време " Wink

Ааа, само едно не стига, хвърляй и второ  Laughing

# 478
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ааа, не може, ако хвърли и второто как ще ни наблюдава?!  Mr. Green

# 479
  • София
Айде, първо тук:

Общи условия

Активация на акаунт