СНБМ - инициативи - 26 част

• 81 812
  • 637
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Подкрепям ви с две ръце, за това, което правите! И съм много благодарна. Случайно попаднах днес на темичката и от сега нататък ще ви следя и аз. Искам да попитам - как мога да увелича писмото, за да го пеочета по-лесно? Предварително благодаря!

# 481
 newsm10 Много точни думи. Да попитам към кои медии ще разпространите протестното писмо. Мога да поискам съдействие от колеги за dnevnik.bg освен ако някой няма по-топла връзка там.

# 482
  • София
sstefy, дай, ако искаш, мейл на ЛС да ти го пратя в пдф, че още не сме го качили в сайта на СНБМ.  Peace Тук е в джейпег и на всеки монитор е различно...

# 483
  • София
newsm10 Много точни думи. Да попитам към кои медии ще разпространите протестното писмо. Мога да поискам съдействие от колеги за dnevnik.bg освен ако някой няма по-топла връзка там.

По принцип до всички - ще ползваме "Прес-България". Няма проблем да го разпространявате, както сметнете за добре, писмото е отворено, а и вече е внесено по институциите.  Peace

# 484
  • София
sstefy, дай, ако искаш, мейл на ЛС да ти го пратя в пдф, че още не сме го качили в сайта на СНБМ.  Peace Тук е в джейпег и на всеки монитор е различно...

Задръж, ето го и в пдф  Peace

# 485
с две очи съм тук- да знаете.Ако има нужда от помощ- насреща съм  Peace

# 486
 smile3501 дано този път ни чуят, много глупаво би било от тяхна страна да ни пренебрегнат, наближават избори и ние и нашите семейства сме гласоподаватели  Naughty

# 487
Много благодаря! Simple Smile

# 488
Момичета, поздравления за писмото и благодаря!
Доколкото знам утре ще заседава тристранката да обсъжда бюджета, предполагам сте изпратили писмото и до синдикатите и работодателите (то всъщност работодателите едва ли много се интересуват). Радвам се, че има поне една организация, която да защитава интересите на майките! Благодаря!

# 489
  • СОФИЯ
Момичета, поздравления за писмото и благодаря!
Доколкото знам утре ще заседава тристранката да обсъжда бюджета, предполагам сте изпратили писмото и до синдикатите и работодателите (то всъщност работодателите едва ли много се интересуват). Радвам се, че има поне една организация, която да защитава интересите на майките! Благодаря!

Адресатите са ясни  Peace

# 490
  • СОФИЯ

Чл. 11. Определя се за 2013 г. размер на паричното обезщетение за отглеждане на малко дете по чл. 53, ал. 1 и 2 от Кодекса за социално осигуряване – 240 лв.

# 491
  • София
Към мамите от София - от БТВ търсят майка с бебе по повод втората година майчинство. Ние с Пресо този път няма да можем, че сме малко болни... Хайде, от нас зависи дали ще ни чуят!

# 492
За какво по-точно става въпрос за БТВ? Аз съм с две бебета на 1,2 год. Ако мога да помогна с нещо - насреща съм Simple Smile

# 493
  • СОФИЯ
За какво по-точно става въпрос за БТВ? Аз съм с две бебета на 1,2 год. Ако мога да помогна с нещо - насреща съм Simple Smile

Намерихме майка. Репортажът беше за новините в 17 и 19 ч.
Утре в сутрешния блок също участваме.
13 ч. в студиото на Дарик.

# 494
  • София
Да, и вече го излъчиха - браво и на тебе, и на другата мама!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт