Отговори
# 120
Аз още не съм тръгнала,защото бъдещия тати има работа в тоалетната Embarassed Пуснете си БТВ -"Часът на мама".Може би темата за Шейново ще бъде интересна за всички мами,които ще раждат там Hug

# 121
  • Пловдив
Фокси,сподели къде ще се изследваш за поносимост към лекарства.Сигурно ще правиш тест за упойки.Къде и колко струва?

# 122
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, за тестиса не се притеснявай, казва се асансьорен тестис. Лекарите, ако е добър педиатъра, ще оправи проблема. Всичко ще е наред с момчетата, ти се пази и почивай! Hug
Честито на тези, които разбраха пола!
За имената - Белослава ми е фаворит, че Мария го свързвам винаги в последно време с Мара отварачката Embarassed

# 123
  • София
Geia, то покрай чалгаджийките и аз започнах куп имена да свързвам с лошо,ама те както са тръгнали няма да останат свободни имена за момичета   Laughing
Аз например много харесвам името Ивана,но всички го асоциират с певицата  Sad

# 124
Добро утро,

аз преди малко се събудих, направих си едно кафенце и сега си го пия с вас. Ще похапна от закуската на Мартеничка и после второто кафенце от Албенчето.
Само като погледнах термометъра ми стана ясно, че  и днес ще си отвисим вкъщи, навън май е кучешки студ

Иве
честити ви сини гащурки.

Момичета вие как сте със съня? Аз пак влезнах в тази фаза- сънуване на ОГРОМНИ простотии и екшъни. Искам поне като спя да сънувам спокойни и зареждащи неща, че иначе сутрин се събуждам като парцал. Много ме натоварват такива сънища.

# 125
Хетера, аз почти нямам досег с чалгаджийската култура, но рекламата я даваха даже по немска телевизия като пример за смешна реклама. Аз затова и го свързвам с това. А иначе има много хубави имена и добре, че не се използват толкова масово от чалгаджийките Grinning

# 126
Здравейте милички!Аз пак се стягам за преглед.Тоя път на стола #Crazy ще ме гледа за разкритие и ще ми взема цитонамазка.Но каквото и да е това е най гадния преглед за мен.Иве да ти кажа за пиенето на водата-вярно е това.При първото раждане си спомням че устните и устата ми баха много сухи и само  ми даваха да ги навлажнявам без да пия вода.И аз не знам точно каква е причината.Гери може би познаваш мъжа ми защото защото той самия ми каза как се казва дядо и това че имаш сестра.Но айде следобеда като се прибера ще си полафим по скайп.Това е засега от мен.Целувки за всички!И успех на тия които са на преглед!

# 127
Не се дава вода и храна, заради самата упойка. Не хваща. За да е по-силно действието на упойката, а и за да не повръщате, не се дава вода по време на и непосредствено след самото раждане.

# 128
Ех, че много прегледи, много новини и то все хубави  Peace Ние утре сме на видеозон, стискайте палци всичко да е наред, отделно миналата седмица ми взеха вагинален секрет за някакво специално изследване и той ще е готов утре  Praynig
Аз да се похваля - вече получихме всички придобивки за Беболино - голяма радост, голямо нещо  newsm44 Деси, само да те питам - като сложихте да се зарежда родителския апарата на Angel Care-а даваше ли някакъв индикатор че се зарежда, или чак като включихте на "On" показа че е заредено?
Мами, да ви питам относно комплектите са изписване - под портбебето/ одеалцето с какви дрешки ще обличате мъниците? В смисъл колко дебели и колко ката? Че аз май пригитвих тънки одежди и сега трябва да купувам други дрешки  Peace
Светле, светът е малък, сигурно ще познавам съпруга ти, при положение че като малки по цели лета сме били на село, но после ще уточним нещата  Wink
Фокси, писала съм ти мейл-че  Peace

# 129
Добро утро,приказливи мами! Hug

Четох,четох..гледах и "Часът на мама"..и резултатът е,че утре отивам предиобяд на преглед при др.Марков.. Laughing
Направо е страхотно каква група заформихте за Тина Киркова и то по едно и също време!

Фокси,не се шашкай за тестиса-при всички момченца след раждането трябва да се следи дали тестисите са слязли в скротума.Учудих се,че се вижда на ултразвука newsm78.Ако не се лъжа,това състояние се нарича крипторхизъм и до някое време май е нормално и сами да си слязат(защото в коремната кухина е по-висока температурата,а на тях име по-добре на по-хладничко "извън" тялото).

Geia,въпросната Мария(или Мара отварячката,каквото прозвище и излезна след тази реклама) ще е в журито на предстоящия Music Idol 3... Laughing

Да подсетя мамите със секцио-вземете си малко шишенце с минерална вода,от тези с накрайник за спортисти(като биберонка),защото после като сме обездвижени 24 часа след операцията може да се пийва по глътчица от време на време,но е невъзможно да си повдигнеш главата от възглавницата...Моят мъж ми остави на шкафчето голямо шише с вода и се оказа,че щях да умра от жажда,лежейки точно до пълната бутилка hahahaНе можех да повярвам,че дори и вратните ми мускули са извън контрол!

# 130
  • Стара Загора
Толо,абсолютно си права.На мен ми бяха донесли малко шише с мин.вода по препоръка на докторката ми и слава богу ,можех поне водичка да си пия по няколко глътки  Peace
Аз пък къде гледах др.Хаус,къде "10,5 по скалата на Рихтер " и така.Мисля малко да похоцкам на вън да ми светне,че това стоене в къщи не ми отразява добре  Rolling Eyes

# 131
  • София
Момичета, имам един въпрос.вие говорите за анален секрет,за мерене на тонове,за гинекологични прегледи за разкритие,а на мен моята лекарка такива неща не ми е правила.Дали е нормално?Миналата седмица ходих на преглед,но ме гледа само на видеозона,преди това ми беше взела вагинален секрет и това е.Трябва ли да се притеснявам,че не ми прави процедури като на вас?

А за Мара отварачката и мюзик айдъл нямам думи,предните две издание имаше фолк певици,но те поне можеха да пея,а Марето идва вече малко в повече!

# 132
Бетунга,ти секцио ли ще раждаш?При Христов или Салджийска ходиш по принцип ?

Ох, опазил ме Господ  Praynig дано да не е секцио. За сега нормално - малки сме и сме в добра позиция, но....
При Христов ще ходя на преглед на 15-ти. Иначе ЖК ми е при Енчева от здравна и при Къдирева на частно и двете са в медицински център Ависта.
Първият път (преди 14 години) раждах при Христов - беше супер, нищо не усетих. Тогава бях готова да родя 100 деца, но да не ходи на зъболекар  Grinning - толо мила, нищо лично  Wink
Но след второто раждане си промених мнението.

Фокси 4300гр. са само бебоците, ми 2-то кг. плаценти, ми околоплодните води... така е мъжките мами се справят с всичко  Peace

За водата - и аз голям зор видях, особено втория път - три дена без вода и храна. Вече има доста болници в които разрешават да се пие вода. Това е една от причините да раждам в частна болница.

За нашите имената - Андрея или Андрей.
Тези дни ще снимам изплетените неща за бебка и ще ви ги покажа, много се гордея - нищо, че всичките ми приятели ме бъзикат, че съм готова за баба  Joy
hetera и аз съм така - може би защото съм седнала на 2-3-ри стола  newsm78

# 133
Гери честно казано не си спомням, но моя мъж казва ,че сме го зареждали включен. Той не дойде зареден.

Толо
ти пък защо ще ходиш на преглед при Марков  newsm78 - заради онзи проблем с бъбречното легенче ли?

Относно дрехите за изписване съм приготвила едно боди, едни ританки и една камизолка, шапчица, ръкавички, буйки и едно одеалце. Все пак като ни изпишат от болницата бебо отива направо в колата, а от нея в къщи.

# 134
Завърнах се Mr. Green
hetera на мен се наложи да ми се направят тези изследвания,защото според доктора в момента мога да родя по всяко време и той иска да съм подготвена.Така че,спокойно,и за тебе има време,ще ти се направят всички необходими изследвания...
Elfita,ходя в "Писанец" за изследванията.За аналната и вагиналната посявка резултатите излизат след 3 дни и струва 20лв.Ако впоследствие има някакъв проблем с изследванията,се правят допълнително нови,които струват още 10лв. отгоре. Иначе останалите,които си направих току що ми струваха още 29лв,но листчето не е в мен и в момента не мога да ти кажа какви са точно изследванията.Общата сума,която дадох е 49лв.Остава ми да отида при джипито и да ми направи ЕКГ.
Благодаря на всички за успокоението за тестиса.И аз намерих това онова в интернет и прочетох разни неща за "болестта" /води се болест,засягаща момченца от 0-4 год. възраст/.Предполагам,че не е кой знае какъв проблем и ако е намерен навреме всичко ще е ок.
Какво сте се захванали вие с тази сладурана Марчето Joy Тя е умница от класа,не я ли виждате? Само не разбирам защо всички фолк гърли взеха да се правят на софиянки и говорят толкова изкуствено и превзето...В смисъл...не че софиянци говорят така,ами те като се опитват да докарат "е"-кането понякога говора им става адски смешен... Хванали един батко да ги спонсорира и вече сме от "висшето общество" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт