Отговори
# 135
Здравейте маминки.
ФОКСИ - не се притеснявай за това с тестисчето на бебко. Имам приятелка, на която на бебето й го "наместиха" колкото и грубо да звучи точно при раждането на сина й и  всичко беше о.к.

Карбо - не удържа, а? Аз съм за Белослава.

Аз днес от 3часа съм на док, ама и милото ще идва с мен,че да си говорили по мъжки с доки.

Сега имам да гладя една голяма купчина дрехи, дето края й се  не вижда. Стискайте ми палци!

# 136
Момичета, имам един въпрос.вие говорите за анален секрет,за мерене на тонове,за гинекологични прегледи за разкритие,а на мен моята лекарка такива неща не ми е правила.Дали е нормално?Миналата седмица ходих на преглед,но ме гледа само на видеозона

Хетера и при мен беше така миналата седмица. Докторката каза,че щом са ми добри изследванията от урината и кръв , значи няма нужда от допълнителни други. Гледа ме на видеозон и толкова. Забравих да я питам за пола, въпреки че Марков ми каза,че е момиче и аз така съм се настроила от 4 месеца насам. Но вече 3-ма човека ми се обаждат и миказват, че сънуват че имам момче, а аз съм накупила едни рокли  Joy, че и за изписването рокля- каре(качвам снимки в албумчето).

В ТК винаги е препълнено. След като родих Ники, нямаше свободни стаи и 4 момичета ни бяха сложили в стаята на санитарките  Mr. Green( но като е минало всичко е толкова весело, че няма значение къде спиш). За епизиотомията- аз хич не я усетих при първото раждане, ако не ми бяха казали, че са ми правили, хич и нямаше да разбера. Лекарите виждат главата на бебето и тогава преценяват дали да правят или не епизиотомия. Но по принцип и се застраховат и за по-бързо резват. За водата- беше много гадно, ходих хиляда пъти до WC и там на чешмата си мокрех устните( и пих 2,3 пъти по няколко глътки)
Една позната с термин 6 февр. роди на 6 януари, но не е записана в нашето форумче.

# 137
Сега имам да гладя една голяма купчина дрехи, дето края й се  не вижда. Стискайте ми палци!

Стискам, действай на почивки  Peace аз с моята кекава бременност - изучих и тримата си мъже на домакинска робота. Особено най-дребния се оказа скрит талант в кухнята - такива вкуснотийки прави

# 138
Добро ютро и от мен  Mr. Green аз като французите закусвам по обед, обядвам към 17:00 а за вечеря май не остава време. Ама то не било лошо да си поспиваш.
 Сега какво намерих за новия" член " на семейството на Карбо ( за хеморойда говорим да не вземе някой да помисли нещо друго  hahaha) и не само на нея де то май повечето сме се здобили с това "ценно" нещо.
 http://si-plus.com/index.php?p=7
 Това е някакво кремче с хапчета, много го хвалят по нета. Аз лично не съм го пробвала, но при мен нещата са от години и не мога да кажа че ме боли. Дори преди няколко месеца като ми се спукаха и ми изкараха акъла( то не че остана такъв ама нейсе) пак не ме болеше. Но мисля да го видя този пенкилер след като родя дали е толкоз добър.
 А относно сънищата - аз напоследък сънувам .....ПЛЪХОВЕ..... hahaha То моята одисея с тях няма край, преди наяве сега насън - идилия. Вече два пъти през няколко дни ми се случва да ги сънувам мойте "приятели" И двата пъти ги ловях с ръце и ги изхвърлях през терасата  doh да ми се чуди човек какъв Крали Марко се оказах по сърце. Даже ме хапеха  #Shocked.
 Та след като тази нощ ми се случи пак да ги сънувам колкото и да не вярвам в такива неща реших да поровя в нета из съновниците какво пише. Та пишеше неща от рода  от голяма загуба, болести до бързо забогатяване  #Crazy е ходи вярвай после.
 А за тестисите Фокси ти сама си си намерила инфо. И аз така знам, че често се появява този проблем при момченцата просто трябва да се следи и да се хване навреме няма нищо страшно. А ти стискай кълки и лежи , че не си давам първенството за януари. С Миа66 сме се разбрали ние да водим парада и не приемаме никаква конкуренция  smile3534
 Маитапче, но дори и да ни изпревариш бебоците са вече големи мъже така че няма какво да ги мислиш. То ти даже си майка геройня вече, рядко мама с близнаци го докарва до тия седмици като теб.   bouquet
 Иииих betunga как ти завиждам за кулинарния талант на малкия  Mr. Green моя мъж има даже диплома за готвач но май единствено му се отдава да реже добре магданоза  hahaha Иначе много помага милия дори  и преди като не бях още бременна, има желание.

# 139
Здравейте, сладуранки!

Честито розово щъркелче на Карбо, аз се оказах в отбора на позналите  Grinning Като имена ми харесват Белослава и Валерия - на първо място, но и останалите са хубави.

Сега очаквам залагания за пола на моето бебче, но за разлика от Карбо аз нямам идея какво ще е. На два пъти сънувах, че раждам момче, а почти 100% от приятелите ми казват, че ще е момиче, така че ........ отварям залаганията  Mr. Green За ориентир съм качила една снимка в албумчето, ако някой познава по корема  Mr. Green

Толо,
добре, че ме подсети за минералната вода да е в шише за спортисти .... аз съм приготвила няколко малки шишета, но обикновени, ще взема да купя и 1-2 с такъв накрайник.

Фокси, дръж фронта още малко, а за оформлението не се тревожи толкова - няма да останем без такова  Hug

Ох, още нещо щях да пиша ама  newsm78

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 12:33 от Mia66

# 140
Добър ви ден, казаха че ще е топло и аз се гласях за разходка, но май ще си  поседя в къщи.
Вчера бях при доки и др.седмица сигурно ще ходим до болницата да ми насрочат дата, много му се иска да е една седмица преди термин, ама дали моята беба ще е съгласна  newsm78.
Дано не избърза, че така съм се шашнала вече, поне изследванията ми са супер-хемоглобин 130 без да пия нищо и гъби нямам.Само раждането ми е в главата и на всичко отгоре, на милото от 01.01 не са му дали и залатата и работа нямат, май ще се наложи да си я сменя, дано да се оправят нещата, че точно сега е кофти момент.
Карбо, честити розови гащета.
 Hug

# 141
Mia според мен ще е момиче.

Ти как се чувстваш без тапа? Имаш ли пос-транни усещания, контракции или каквото и да е било.
Аз незнам заради Магнерота ли, но откакто го пия пак никакви контракции нямам.
Така че явно бебо е решил да си седи до края.  Simple Smile

# 142
Mia66 аз съм за момиченце  Thinking

# 143
Mia66 и аз залагам за мома  newsm80

# 144
Минавам само да се отчета, че все още сме 2 в1. Цяла нощ не съм спала от ритниците на девойката.
Вчера бях на консултация,  мериха ми само кръвно и слушаха тонове, взеха ми и секрет. Ще видим от него какви са резултатите. Иначе кръвта и урината  са ОК, хемоглобина е 122 и спирам Малтофера.
Акушерката ми каза, че корема ми вече е много ниско и чакаме всеки момент. Аз имам усещането, обаче, че евентуално може да е другата седмица денят Х. Миа и Пис, надявам се да не ми се разсърдите  Wink  Контракции имам по няколко на ден и други никакви признаци......
Другият понеделник съм на запис на тонове.
Това е от мен днешният отчет.
А също и за протокола - ще раждам в Шейново, нормално, надявам се....
Хубав ден   bouquet

# 145
Деси, не забелязвам някаква разлика като съм без тапа. Магнезия съм го спряла отдавна - когато започнах желязото. Сега пия само него и едно за левкоцитите. Ама спрях кафета, коли и шоколад, че бебока много рита от тях, и ми се втвърдява корема, а лекарката ми каза, че предизвиква контракции. Та освен това втърдяване от време - навреме, и някакво мушкане долу ниска в основата на корема /не знам как да го опиша/ нямам болезнени контракции. Или поне не са периодични, а само еднократни. Понякога ме заболява кръста, но пак за кратко. Учудващо болките в гърба не сами се появявали ....... ох, ама какво описание направих все едно бабичка се оплаква на доктора  Mr. Green

# 146
  • Sofia
Здравейте, майчета Simple Smile
Аз минавам само за малко да се запиша, че тия дни ми е супер криво и не ми се пише хич...Иначе ви чета редовно и се радвам, че всички сме ОК!:)
Фокси, стискай още малко ако може, ако не - здраве да е, вече може да се показват сладурите Simple Smile Големи мъже са! Hug

Миа, аз съм за момченце Simple Smile Много ви се радвам с тези изненади, така исках и аз... Grinning

Хайде,  Hug ви и ви чета   typeuu

# 147
Здравейте и от мен....много ни е хубаво тук,кафенце,музика...всички екстри Laughing
Фокси,мила радвам се че си спокойна и готова за новите двама мъже в твоят живот Hug
За тази пудра на Веледа..акушерката ми каза никакъв спирт само чиста марличка и пъпчето напудрено с пудра newsm78 казвам аз как ще го правя..не знам дали е правилно или не Wink
Има някой неща тук който ме учудват..но какво да се прави различни хора..и страни,различни мнения.
Мия 66 и аз съм за момиче Grinning
Аз днес ще чистя малко по къщи,че нещата излязоха от контрол Sunglasses
Пазете се много.

# 148
Привет!  Hug

Сега се връщам от прегледа. Нищо още не се знае - бебока е седалищно и ще чакаме до края на месеца - ако не се обърне ще съм секцио, ако се обърне - ще чакам до термин.
Обаче, голяма разлика в килограмите дават двата видеозона. Миналата седмица на ЖК беше 2600, днес лекарката, която ще ми води раждането го изкара 3300.  Shocked Възможно ли е да дават чак такива отклонения различните апаратури?! На някой случвало ли му се е?

Фокси, спокойно - щом издържаха дотук, значи са силни мъже. Няма да има никакви проблеми!

Някой може ли да разкаже нещо от "Часът на мама" днес? Толо, какво толкова са показали, че се изстрелваш при Марков?

# 149
Mama z,при мен се е случвало разминаването във данните на два различни видеозона.И това е нормално-машините са различни!По един видеозон сме 1 седмица назад,по друг-2.Така че е нормално!

Общи условия

Активация на акаунт