Отговори
# 150
dessita_i душа как ще ти се сърдим  Hug. Аз се майтапя разбира се ,а и то няма никакво значение кой кога стига всичко да е наред и да са здрави и готови бебоците друго нищо няма значение.  Аз даже бих се зарадвала да прочета новината , че някое бебче вече се е появило и че всичко е наред. Просто така се случва, че ние  с Миа по термин сме по-напред и затова и по-раничко ще ги вадят. Като узреят и вашите ( което може и да е преди нас) и те ще се появят. Ей го на Криско как реши милия да се появи рано рано , пък какъв мъж е вече. А аз като го споменавам пак него се сещам че Тони не е писала вчера как е и какви са новините там.  newsm78

# 151
МамаЗ- зависи и от лекаря според. Само да измери с 1 мм по-малко бедъра или главичката и това са ти стотина грама. В 9-я месец бебетата качват най-много по около 200,300 гр. на седмица.

Аз нищо не знаех предния път за бебето, с какво се маже пъпчето, с какво с емаже кожата.....Когато дойде педиатърката(което става до 24 часа след като са ви изписали) и тя разказва и показва всичко. Около 2,3 часа стоя в нас, но тогава научих доста неща.

# 152
MamaZ, разминават се и още как! На последната фетална докторът ми казва:"Малко дребно върви бебето, ще имаш късмет, ако е 3200 до термина." Не се притесних особено, тя и каката беше 3250, хем преносена с 2 дена, но пък Апгара и на първата минута беше 9. Хубаво, обаче на следващия видеозон точно седмица по-късно, моята гинеколожка вика:"Леле, то много едро това бебе! Към 4 кила и кусур ще стане..." Това вече ме притесни, признавам си. Mr. Green Дано да ти се обърне бебока до термина!
Гея, тук при естествено раждане, ако не се уговориш предварително и не си платиш, никаква упойка не ти слагат. Освен, може би, малко бускулизин (ха сега де, така ли се пишеше!) в системата, ако си слушкала. И пак не ти дават да пиеш вода.
Толо, подкрепям с 2 ръце за спортното шише. Аз бях с такова, благодарение на една мама, която роди преди мен. Хубавото е, че в следващите няколко дни е много удобно за разтвора, с който ще се подмивате- тетра или разтвор с йод, или медицински гел...
Деси, щом пудрата Веледа е достатъчна, ще си взема такава. Защото при Топоцина първо се тушира със спирт, както е написала hetera.

# 153
  • София
Да пиша ли в темата?  newsm78
Отивам да заведа Габа на тренировка и докато се върна, вие сигурно ще сте започнали следващата  Wink В нея ще пиша, тази ще се опитам да я прочета....

# 154
МамаЗ и аз подкрепям момичетата, че от видеозон до видеозон има разлика, както и от размерите, които определя един или друг лекар.
Важното е, че бебока е голям.

Коте какви са тия настроения при теб? Май това застояване вкъщи взе да ни се отразява на всчики. хайде да се постопли поне малко, та да се поразходим напред - назад, че то по цял ден седи ли се между 4-ри стени?

На мен най-накрая ми излезнаха резултатите от изследванията. Всичко е ок с изключение на микробиологията. Този път си отглеждам кандида. Ама то през какво ли не минах. Поне бактериите съм ги  #2gunfire и сега само гъби има.
Та едната докторка ми каза да си взема гимазол да се намажа тази вече и другия понеделник пак. Но звъннах и на Ташков, защото така се бяхме разбрали с него. Той каза 2 опаковки Гино-дактарин. А кажете сега какво да купя и да слагам  newsm78

# 155
  • София
Вече си имам записана дата за секциото - 30.01.

# 156
Здрасти отново!
Дотъркалях се благополучно от док и сега с нетърпение чакам да си полегнем с  Рая, че така се намръзнах cold Правихме запис на тонове, всичко е наред, уточнихме някои неща като за последно около раждането  и сега остана да си направя само предоперативните изследвания и съм готова да раждам Rolling Eyes Казах му на док, че много ме боли коремът напоследък, той вика "Споко, нормално е", не ме гледа не видоезон, нямало нужда, секрети мекрети никакви не ми е взимал, абе въобще караме го много лежерно Flushed На 30.01, живот и здраве, в 05.45ч. трябва да съм в болницата с едно пликче от Била ( както се изрази тоя моя хухавел доктора Joy), в което да няма нищо освен 1стек мин.вода със спортния накрайник( явно ще бъда много жадна #Crazy), документи, чаша, телефон +зарядно, чехли и кърпа, другите неща после щели да ми бъдат необходими. Плащало се в деня на операцията, решила съм да си взема ВИП- двойка, да не съм сама като кукувица smile3556, едни съседки ми казаха на всяка цена да съм във ВИП, а не в обикновена стая, за да избегна контакта с малцинствата #Crazy, макар, че като се замисля сред тях има толкова богати, че не само ВИП могат да си позволят, ами и цялата болница да купят Shocked, ама това  е друга тема. Бебето щели да ми го дадат още на другия ден като ме вдигнат и оттам насетне да се оправям Wink Това е от мен, отивам да полегна, че съм гроги Tired
П.П. Коте, минах покрай вас днес, но беше много рано и затова не ти звъннах, иначе бях рещила да ти дрънна да се покажеш на терасата да те видя за две минутки Wink  А ти защо си тъжна, недей така, я се усмихни Heart Eyes

# 157
^desika^ и аз имах Кандида преди 3 месеца и моя лекар, който ми води ЖК ми изписа еднократно Гиназол. То всъщност е едно кремче, което се вкарва навътре вечер преди да си легнеш. И от тогава микробиологиите са ми все чисти. Показват, че сме изтрепали гъбата. Обаче си имах едно такова бяло течение като мляко  Embarassed, аз затова си пусках и 3 контролнии мокробиологииде, щото не ми се вярваше, че няма нищо. И сега преди 10-тина дни лекарката, която ще ме изражда каза без да ме излседва без нищо, че това течение било признак на рецидивирала гъба, което било характерно при бременни  ooooh! и ми изписа едни глобули 3 през 3 дена да сме се презастраховали да не заразим бебо нищо, че щял да бъде секцио. Аз като казах на акушерката тя каза че е безсмислено това, при нормални бикробиологии и при секцио, та сега съм в небрано лозе ама все пак си взех глобулите и ги слагам остана още една. Но да си призная течение пак си имам.
 Та за какво ти ги изписах тия неще. Мисля, че Гиназола си свърши работата много добре и то само еднократно при мен, и то точно за кандида. Другото си е обърквация и излишно натоварване. Ама пусто като кажат за бебето да е добре и ме обезоръжават отвсякъде. Все си викам да не се опъвам, че наистина ако е за бебето да не згафя и се оплитам още повече  Thinking

# 158
Desika,ако е само за външно мазане...едва ли ще помогне!Това,което Ташков е предписал какво е-таблетки,глобули?Ако е така,аз "гласувам" за неговото решение Wink

А за Марков реших да отида пак,защото от повече от месец не съм гледана на УЗ(само запис на тоновете преди 3 дни).Иначе в петък пак съм в Токуда за тоновете,но то не пречи да се видим едно хубавичко с бебка на финала(а бъбречното легенче беше в норма последно,но сигурно е добре пак да го види).

Сега пак наминах през един голям детски магазин(Бульовчето го препоръчваше наскоро-на "Нишава"153 в Стрелбище) и ако щете ми вярвайте,но съм откарала в разглеждане около 40 мин...И сега съм и с 60 лв назад,а на практика с почти празни ръце hahaha

Еми,сега значи и до Била трябва да отскоча.. ooooh!

# 159
Еми аз доколкото знам в Т.К отделят едните от другите. Така, че дори и да няма ВИП свободен, че като гледам каква опашка сме заформили затам, не би трябвало да сме с Ю"каките"
Ау , само това ни трябва, цялата маалла да се зитърси да види новия член / мали тръпки ме побиха/

Пис, Толо
Гиназола е кремче, а Гинодактарина са вагинални глобули.

Толо , а ти кога си при Марков? Аз защщо останах с впчеталение, че днес ще ходиш, а ти си ходила да вършееш из магазините.

# 160
Благодаря, момичета! Въпросът е на кого да вярвам, защото ако наистина сега е 3300, то до термин ще стане много трудно за раждане, дори и да се обърне... Rolling Eyes Ама здраве да е.

Толо, хубаво си решила да се видите с бебка. Най - важното е ти да си спокойна.
Благодаря за напомнянето за шишето с вода!  Hug Спомням си, че дори и нормално като раждах предишния път, умирах от жажда, като се свестих, и докато се докарам до чешмата почти припаднах. Кой да се сети да си вземе води и такива неща... ooooh!

^desika^ , и аз подкрепям д-р Ташков! Peace

# 161
^desika^ кремче е ама на мен поне ми изписаха едно такова - сложенио в един пласмасов апликатор като спринцовка ама доста по-голямо  ooooh! уф какк го обяснявам звучи страшно. Та се вкарва във влагалището и се апликира там. Струваше около 19 лв. Та по този начин е на принципа на глобулите.  За друга форма на Гиназола не знам а и да си призная не искам и да научавам, надявам се да се размина с този  Mr. Green

# 162
Утре от 11.30 съм при Марков..така се въодушевих,че трябваше да пазарувам спешно  Laughing

Сега се сещам,че този гиназол май беше кремче в спринцовка и се слага дълбоко вагинално и еднократно,нали?Значи е равносилно на глобулите,така че каквото и да си купиш ще е ефективно.На мен пък не ми е взимана микробиология от месец август...

# 163
Здравейте и от мен Grinning
Преди малко се върнах от ЖК, взеха ми микробиология, източиха ми кръвчицата...и ще чакаме резултати, дано всичко е ок Praynig
Нямам разкритие, плацентата е свежа,тоновете са добри и общо взето няма изгледи за скорощно раждане, но... бебка си е с дупето напред, което е 99% секцио, но това ще се разбере в четвъртък. Ще увеличим отбора за секцио в ТК края на месеца Laughing
Толо знам го този магазин, живея близо до него Joy и влизам само по необходимост, защото са ми много широки пръстите hahaha

# 164
Здравейте мамчета,
Фокси стискам палци всичко да е ок Praynig
И на моя мъж заплатата още за м.10 не са дали цялата,дано намерят от някъде пари,че то не се живее така,а гл.сч-л сега кой търси ако е наред фирмата.
Аз снощи имах много стягания на корема и засичах по едно време бяха през 15 мин.и като прочетох че второ и трето може и след 30 мин. да се роди и  Shocked
Ама се разминаха нещата, дано поне още 1 седмица изтраем така 2 в 1.
Миа66 и аз гласувам за момиче.
Коте горе главата, не се поддавай на емоции,бебчо усеща нали знаеш.
Днес изпрах след снощните контракции и последната пералня с дрехи и остава да се изгладят само.
Карбо честити розови гащи Peace

Хайде поне до 19.01 да устискаме. Hug

Общи условия

Активация на акаунт