Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 782
  • 724
  •   1
Отговори
ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!!!   bouquet

Заедно ще преминем през всичко, за да стигнем до заветната цел, защото сме силни и носим най-красивото име - ЖЕНА!

Цвят Давидов съм,
потомка на първата Ева.
Клонка Адамова,
от нежност разцъфнала.
Плът от плътта му,
за да съм вярна.
И кост от костта му,
да съм  отдадена.
С болка обичам и раждам,
а мъжът ме владее.
И когато му се вричам,
в погледа ми светлее.
С мене се радва небето,
във дъга слива лъчите,
когато с любов пее сърцето,
греят звездици в очите.
Господи, друга не искам да бъда!
Стига ми само това...
клонка, която разцъфва
с най-красивото име - ЖЕНА!

# 1
Честита ни темичка   bouquet и дано  Praynig я напълним с много  EFP

# 2
emanuelle чудесна темичка дано наистина в нея всички успеем да видим EFP EFP EFP EFP newsm44 newsm44 newsm44

# 3
  • гр.В.Търново при моя любим
Emanuelle,благодаря за красиво оформената тема Heart Eyes и дано да ни е на късмет и ни донесе много положителни тестчета Hug

# 4
  • Габрово
Еманюел, мерси за темата. Да ни е на късмет!

# 5
Emanuelle   bouquet    remybussi
дано ни е на късмет новат темичка!

# 6
Цъмбуррррррррррррррррррррррррр, с лупинг Joy

Аничкаааааааа Hug Hug Hug

# 7
Благодаря за милите думи, момичета!   bouquet
Искам само да покажа на притесняващите се бремелинки една  картинка от книгата "Ало, аз съм тук!" на немския автор Вили Брайнхолст. И дано престанат да се притесняват след като я видят  Simple Smile Heart Eyes Hug

# 8
 Emmanuelle , прекрасна темичка Hug
Записвам се само да ви следя, нали все още не съм от бебеправещите.

# 9
Емануел- аничка - благодаря за вдъхновяващата темичка! а утре ти да си първата бремелинка в нея! Hug

# 10
днес много рожденици, много именницзи, направо се издух от почерпката - то не бяха торти , не бяха коктейли...  chef браво, момичета, радвам се, че ви има. като съм сама изпадам в едни мисли...
касталия, честита ви годишнина, да е свежа и топла любовта и ви, както в началото!
томелиске, аз като бременеех и така имах болки, но не толкова силни. една приятелка обаче се напати, много я болеше. но в резултат, аз абортирах, а тя си роди- така че това не е критерий.
барборанке, и мен понякога ми изневерява търпението. и аз искам малко и пухкаво сладурче- и толкова често се сънувам бременна...но реалността изисквма повече зрялост, какво да се прави! Stop
toni_st, ще те мисля! да пребориш ендометриозата и да пристъпиш към истинския екшън!!!!

# 11
Emanuele темата е както виначи уникалнаааа Hug Hug много ме развалнува Blush
Дано и тя донесе толкова мн бремелинки и искрено се надявам и на мен да ми е на късмет
Зная ,че всички все някога ще успеем, благодаря ви че ви има  Heart Eyes Heart Eyes без вас би било мн по трудно и мъчителнооооо Hug Hug Hug

# 12
Мила ми Emmanuelle, благодаря за прекрасната тема  Hug
Честито на днешните именници и рожденници, честито на всички празнуващи   bouquet
Нови положителни тестове - не се крийте, казвайте  Wink
След като предишните ми два цикъла бяха на 44 и на 40 дни и аз не знам вече чакам ли, нечакам ли и кога  newsm78. От миналия месец сме активно на фронта, но си нямам и на идея кога да очаквам ... МЦ или...
Днес ми е 32 ден, няма и помен от лелка /цикъла ми се удължи след кюретажа, иначе си беше 30 дни/, нямам ПМС, нито "бременни признаци", ще си чакам, нама да правя тест още поне седмица.
Тони, ще я смачкаш гадината, знаеш че имам заявка да сме заедно в отчетни, нямам нищо против да те почакам  Wink
Касталия, честита  годишнина - дано любовта и разбирателството никога не напускат вашия дом  Peace

# 13
ох, момичета, хем съм се зарекла да не чета в проблемния форум много, защото ужасно се шашкам и разствойвам и ето на, пак го направих. четох, че неспукването на фоликул било някакъв гаден LUF синдром, който не бил лечим и нямало смисъл от друго, совен от инвитро...
но нали забременях веднъж по естествен път? дано да го нямам тоя синдром...просто...не знам какво да пиша, толкова се стреснах. но след като не се пука, трябва да има причина!едва ще дочакам 12-ти да поискам инфо от лекаря!!!

# 14
АНИКА.. Hug ПРЕКРАСНА ТЕМИ4КА
ето и от мен нещо                 нашите ангел4ета някаде ни 4акат....затова нека се оби4аме пове4е..и радваме на живота.Всяко хубаво нещо има своите изпитания.
Итова..от книгата е супер и  много вярно.Едно бебе иска там кадето ще живее 9 месеца да е спокойно и уюотно Laughingзатова трябва вси4ки да сме спокойни.ПРЕГРАщАМ ВСИ4КИ.Отивам да правя салати...4е голям купон днес.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 16:31 от jdesika

Общи условия

Активация на акаунт