Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 819
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
  • ул. "Мечтание"
Ах, много красива темичка!  Heart Eyes Благодаря!  Hug

Аз ви чета, ама много пишете, не мога да ви смогвам!  Laughing

# 31
Emanuelle,темата и оформлението са уникални!
Дано е на късмет  newsm10
Първо,искам да поздравя всички именници-да ви е живо и здраво името,да сте много щастливи и обичани,и разбира се късмет и сполука да са винаги с вас!
 newsm51
Момичета,аз малко късно влизам-ама за жалост на работата ми е такава лудница,че едвам смогвам...малко изморена,но положително настроена.... newsm10
Прегръщам ви силно и до скоро!

# 32
  • Бургас
Да индивидуално е при колко мм. се пукат фоликулите, обаче е прието ориентировъчно между 18-19 мм. до към 25мм. Моя например се пука на 24мм. Смята се, че над тези милиметри вече е прекалено зряла яйцеклетката и недостатъчно качествена. А самото нарастване зависи и колко съпътстващи фоликула има около доминантния. Средно нараства на ден с по около 2 мм. ако има по-малко фоликули, а ако са повечко може би с около 1-1,5 мм. на ден.
Та извода ми е: Djiji днес, утре и вдругиден, усилени опити. Успех   bouquet Hug
Подкрепям напълно!

# 33
Емануел, чудесна темичка!! На теб стискам палци да няма лелка! Naughty  Hug
На всички нечакащи - да не дочакаме лелки! Crossing Arms Naughty

Да ви питам нещо - след като свърши цикъла (в случая при мен преди 3 дена), т.е. яйчниците се подготвят да пуснат фоликулче и се появяват придърпванията в яйчниците, така ли беше? Защото имам дълъг цикъл, с овулация на 20-21 ден поне, а имам някакви дръпвания в яйчниците вчера-днеска. newsm78 А овуто трябва да е минимум след 10-тина дена? Rolling Eyes

Също и за секса - през ден не е ли много на често? Shocked Четох някаква статия, и там пишеше ,че през ден трябва, за да се обновява спермито? Но пък също съм чела някъде другаде, че честия секс не спомага за по-доброто качеството и бързина на плувците? Т.е. е по-добре на 3-4 дена, което пък е супер много като изчакване според мен, ако се цели забременяване? Thinking

# 34
здравейте  момичета ,емануел страхотна темичка благодаря, дано да донесе късмет на всички Hug

# 35
Еееее аз един ден ще миткосвам цял ден по улиците и вие нова тема сте пуснали  Crazy А дано да е на късмет на всички  fingerscrossed
Искам да поздравя всички именници и рожденици.Много здраве, шастие и сбъднати мечти  Hug
Мен продължава да ме болят много сериозно корема и кръста  #2gunfire Да ми идва вече, че съм решила на диета да минавам  Mr. Green
Аника, май забравих да те поздравя за темата  Blush Както винаги е страхотна   bouquet

Лека бебеправеща нощ  luvbed
Ние вече приключехме с правенето, че половинката е с бацили и пие хапчета и каза, че му отслабвали акулите 

# 36
Много ми харесва новата темичка   bouquet и заглавието е най-съкровената ми тайна, така че съм пристрастна.Успех на всички, и от тази тема право в отчетни да отиваме.

Лурдес , те нали докторите казват като се прави бебе да се действа през ден или два най-много цял месец, много работа им отваряме на тези мъже.
А иначе аз с тестовете си я хващам веднага овулацията и винаги се е получавало досега.За съжаление следват все аборти, уж разбрахме от какво са да видим, аз съм теле упорито.

# 37
Прекрасна тема, мила Емануел! Hug Hug Hug Много СИЛНО ВЯРВАМ, че ще ни бъде на късмет и на много положителни тестчета (  newsm32 stork-girl stork-boy ! Praynig
( Визи- къде си? липсваш ми  mrstraetz )

Успех и двучертичкови изненади!

# 38
Хайде и аз да се цопна в новата темичка Grinning!
Аничка, както винаги е прекрасна Hug! Дано ни донесе много положителни тестове и само положителни емоции!
Сю, и аз така Blush Heart Eyes!
Честито на всички именници! Желая много здраве, щастие и късмет!
Прехвърлих набързо старата темичка, дано не съм изпуснала нещо важно.
Касталия, честит празник на теб и половинката ти! Желая ви много обич и скоро тя да даде двучертичков резултат Grinning!
Бенджи, Етичка, благодаря ви за съветите и споделения опит  bouquet! Много ги ценя! За момента няма развитие, няма нищо. Когато това се промени ще докладвам независимо от взетото решение.
Лейди Фрост, добре дошла и бързо отлитане към отчетни!
Аничка, много харесвам Вили Брайнхолст. Любима ми е "Да живее майката!". Чела съм я около... милярд пъти Laughing и никога не ми омръзва. Но всичките му книжки са сладурски.

Мен ме затрупаха от университета със задачки и почти си говоря сама, затова се и губя. От вчера съм вдигала главата си от компютъра единствено за друга работа. Имам десетина курсови работи за другата седмица, но хубавото е, че напрежението ще е кратко.
В този забързан, задъхан ход ви поздравявам с едно страхотно парче, което озвучава рекламата на Ченгето от Бевърли Хилс, която тече в момента по... някоя телевизия Laughing.
С пожелания за вълшебна нощ!

# 39
Добро утро  Hug лек и усмихнат ден
момичета, не съм виждала мама Инка скоро, дано се появи защото трябва да почерпи  Mr. Green днес има рожден ден и искам да и пожелая всичко най, най-хубаво  Heart Eyes

# 40
добро утро милички!
хайде на закускаааааа
кате, вярно ли, че има шанс за естествено забременяване така, с LUF ? ама как, нали не се пука фоликула? първият път се чудя как изобщо е станало. а го следим от октомври 2009 г. - нито октомври, нито ноември се спука- ще видим сега...
визи, тоя универсисет голяма тегоба бе!!!! десет курсови работи! Ужас! трябва и с крака и с ръце да пишеш, за да смогнеш Laughing! гушки на карамелчо!!!!!! да го дръпнеш за брадата от мое име! Laughing а книжката, която похвали, на вили Брайнхолст току-що си я дръпнах от нета.
кой писа за коремните преси- ще се пробвам от тази вечер- поне ще прибера едно-дурго, ако не помогне, няма да навреди.
ЧРД на мама Инка! nbirthday
Аничка, днес чакам и стискам палци, мила, да имаш добри новини!!!! EFP
Лурдес, мен днес ми е 6 ден от МЦ - вече уж ми беше спряло, но вчера пак имаше някакво оцветяване- освен това ме наболява левия яйчник, където този месец ще се формира фоликула- а също и кръста леко. даже сутринта отказах- сетете се какво, защото се чувствах като пребита от тия сигнали на тялото... Sick то с мъжа ми така често се разминаваме, за жалост- аз съм нощно пиле, той сутрешно- и .... Sad

# 41
  • София
Бенджи благодаря ти мила   love001

Мама Инка  newsm59, да си жива и здрава  Hug

Успешен ден момичета  Hug Hug Hug

# 42
Добро утро, ненагледни  Heart Eyes

Ще взема и аз да си дръпна довечера тази книжка на адаша  hahaha Simple Smile
неземната, как си ти? Благодарим за инфото.
Мама Инка, честит рожден ден, здраве, щастие, късмет и много успехи. Расте ли коремчето Heart Eyes Hug
Емануеле, чакаме резултати от теб с нетърпение, дано да не идва. Praynig
Ети, благодаря за закуската, страхотна е.

# 43
Добро утро, прекрасни!   bouquet
Ами, не мога да се похваля все още....не е много ясно. Вчера ми зацапа една единстена кафеникава капка и до момента нищо повече....ще видим до вечерта и утре, ако не е дошло, значи има надежда и може да пусна един тест вдругиден Praynig Старая се да не се надявам много, много, че да не се изненадам неприятно, ако дойде  Tired
Много момичета се губят нещо  newsm78  започвам да изброявам поименно: Сакси, Олианка, Мама Инка, Дунда, Рейни, siiu, Александриа,kakche, Прасковката, Пейотка, Петьофи, Пебълс, вярно е, че част отях са вече в отчетни, но не е лошо да понаминават да им се радваме  Embarassed   Hug
Честит ПЕТЪК!  Mr. Green

# 44
Здравейте миличкиии, как сте в последния работен ден Hug Hug
Аз днес пак си направих тест "-" newsm45 но и лелка нямам,няма как де е грешен-4ти ден закаснение newsm78 Така ми се развали настроението smile3518
Офф направо се побърквам,така исках да си направя подарък за РД, а той е днесссс!!
Почерпете се за мое здраве и дано започнем вече само с "+" мн ви  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт