Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 784
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
Аничка, видях предупреждението мила,  благодаря ти. Не съм ходила още ,защото така или иначе тя не ми вдигна телефона, значи е било за добро. Много съжалявам за това, което ти се случва, но наистина послушай момичетата и поискай 2-ро мнение, не прибързвай. Дръж ни в течение, а и то не пречи да пишеш и в проблемното и тук, аз също пиша в проблемното, заради поликистозата, но това не ме спира да ви досаждам и на вас.

Пуфлетка Praynig

Снуки, дръж ни в течение какво става с детенцето, дано да се е оправило. Praynig Praynig Praynig Аз лично не се включих, понеже все още нямам дечица, а и не съм от София и не съм наясно с болниците там. Може би затова се забави и отговора да се включи някоя девойка от София, която вече има детенце.

# 721
kastaliq ,jozyy благодаря ви че стискате палци за мен  Hugпуфлетка стискам палци да се е получило този път

# 722
Ох момичета след малко трябва да тръгвам Praynig
Но като че л имам някакава кафява нишка,все едно ще ми идвааа newsm78 Ужассссс!!
И сега какво да правя при доки как да ме прегледа
Не мога да повярвам ,че след толкова надежди и чакане 55 дни накрая гадната лелка пак ще е туккккккк newsm45
Просто не е истина #Crazy Зная,че точно аз казвах за положителните неща ,но..... това направо ме закопа #2gunfire #2gunfire
После пак ще ви пишааа  Hug Hug Hug

Аника ти си с новите темииии, лека ти е ръката действай ако можеш  Praynig Hug Hug

# 723
Поли, дано това не е лелката  Praynig Praynig Praynig и да се върнеш от доки с хубави новини  Praynig Стискам силно  fingerscrossed fingerscrossed

# 724
Позволете ми, моля, аз да пусна НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт