Новата година вече е факт и през нея ще съм мама - няма как! еп.XI

• 18 928
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
Забравих - кафявото ми се появи преди да видя положителния тест (ама то нали е дълга история,някои от вас я знаят) и бях решила, че си ми идва менструацията, ама не би  Crazy Без абсолютно никакви други симптоми бях! И двете ми бременности започнаха с това кафявото и вече си знам, че най-вероятно и следващия път ще си го имам  Confused

И при мен беше така  Peace Ходих 2-3 дни с превръзка, докато се усетя да си направя тест  Mr. Green

# 721
моми4ета ..така искам аз да пусна ножата тема....но си нямам и представа как става това..какво трябва да се направи........като гледам 4е по4ти свършва тази Embarassed

# 722
моми4ета ..така искам аз да пусна ножата тема....но си нямам и представа как става това..какво трябва да се направи........като гледам 4е по4ти свършва тази Embarassed

jdesika, в предишните страници мацките пишещи редовно тук обсъждаха заглавия и идеи, може да се посъветваш с някоя от тях

# 723
Здравейте сладуркиии  Hug аз малко късно се включвам ама докато разбера какво става тукккк  newsm78 Ама сериозно теми ,нещо няма магистралкиии ааааааа не така ooooh!
Етиии продължавам да стискам палчета пък каквото станее Praynig Както са казали момичетата накефи си на пътуването и се пази, а другото няма да избяга  Hug Hug Hug
Пуфлетка представям си какво ти е  spoko Дано всичко е наред и се оправят нещата  Praynig Нищо неможеш да направиш освен да си почиваш и да се опиташ да запазиш спокойствие.Силно те прегръщам и ние сме с теб милааа  Hug Hug Hug
Джесиии радвам се ,че те виждам да пишеш при нас  Heart Eyes Пази се и бързо оздравяване и скоро бебеправенее  Hug
Ку4о леле какви бели си правишшш  Naughty Лекувай лапичките и дано няма сериозни поръжения  Hug Hug

Ние днес с милото най после си сложихме перденцатаа  newsm44  а от кога сме ги взели  ooooh! И сега съм на седмото небе  Heart Eyes
Каси,Т.Боева,Бенджи,Ивапче,Еми,Иделиана,Ариел,Джеси,Ети,Ку4о,Аманита,Ели,Мари Р,Неземна,Коте,Девора и всички които изпускам лека,приятна вечер,мн гушки , целувки и да ви кажа едно голямо благодаря че ви има момичета,наиста тук се чувствам нм добре!!!!! Hug Hug Hug

П.П. Момичета моля ви някой да се погрижи за темичката ни, мен хич ме няма иначе с удоволствиее  Embarassed

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 21:46 от polito_86

# 724
Пуфлетка, бъди силна мила Hug. Не е загубено още всичко.
Колко трудно е това да станеш майка, чета и се убеждавам за кой ли път. Но вярвам, че нито една от нас няма да се откаже. Много се радвам, че я има тази хубава тема, действа ми позитивно като гледам още толкова момичета със сходни на моите проблеми и мечти. Силно  Hug на всички ви!

# 725
И аз не знам как да я поставя Embarassed Embarassed
Поздрави и силни гушки за всички! Hug Hug Hug

# 726
  • На планетата Земя
Ети, не спирай дуфастона, той може да има решаващо значение. Моля се за теб. От все сърце! ( В Щерев не работят ли уикендите???? Я се обади утре сутрин да питаш за кръвния. Мисля, че има шанс. )

Иси, какъв труд, какви 5 лв. пък ти. Посред МЦ правят ли се такива мръсотии!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Желая ви хубава неделя и ще чакам с нетърпение новата тема.

# 727
# 728
Ми то от толкова чуденеедновремено пуснахме две темииии  Mr. Green И сега зодииките дето толкова коментирахмена кинооо  Weary Май да трия а  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468157.0

# 729
  • София
този месец две, другият три  Joy

Общи условия

Активация на акаунт